- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
High quality knife!
- Достоинства:
- Sharp and strong
- Недостатки:
- Not yet
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
Дуже гарний і компактний ніж!
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
Ніж порадував якістю, не люфтить, гострий. В руці лежить добре, не слизькій. Комплектація порадувала салфеткою та наклейкою :) .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не побачив
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
отримав ніж , при огляді дома виявив подрпяпини біля кріплення скоби , як би це не счсуттєво але ни вигояд хтось розбирав чи це такий завод?
- Достоинства:
- Ганзо!
- Недостатки:
- подряпини!!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
Якісний ніж!
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
Нормальний колір, якщо хтось сумнівається. Хороша сталь, якісно зібран. Можна брати;
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
Постійно на кишені, не обтяжує, в руці сидить добре, клин літає, не люфтить. Робив майже все, навіть консерви вскривав. Не точив, пару разів підвів-полірнув крайку. Д2 у Ганзо нормально калена, і механізм останні років 5 надійний, як у дорогих брендів. Дизайн звичайний такий, практичний, без витребеньок.
Не знаю, що ним треба робити, щоб і механізм не працював, і затупився, і розбовтався. Навпаки у Ганзо і інших китайців зазвичай надміру фіксатору, чорта з два викрутиш, іноді гріти треба. Але я не про цей ніж, розкручувати його не було потреби. Тож попередній відгук писав явно хейтер (я не люблю писати відгуки, але тут зачепило, що обіс...ли нормальний ніж).- Достоинства:
- Зручний, гострий надійний
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый
- Достоинства:
- Гарний візуально
- Недостатки:
- Не супер точиться, швидко тупиться, здався фіксатор через 3 місяці, осьовий гвинт постійно розкручується
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!