Отзывы покупателей о Реле таймер времени на дин рейку цифровой TOMZN AHC30A DIN реле электрические циклический для работы на свет уличного освещения бойлера электрокотла многофункциональное на 24 часа недельное программируемое с часами

Оценка пользователей 4.71/5
  • Руслан

Чудовий товар

• Платон Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гарний день

Нормальне реле таймер. Добре що у фото є інструкція на українській мові, тому вже до прибуття мав уяву що до чого. Відправили швидко. Використовую для поливу, довольний. Тепер полив автоматичний - супер.

Достоинства:
    Інструкція українською
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Гарний день

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Дуже приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари можна переглянути за посиланням: ссылка

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гарний день

Реле працює гарно. Із налаштуванням питань небуло. Відправили швидко і прийшло новою поштою на наступний день після замовлення

Достоинства:
    простий в налаштуванні, на сайті є інсрукція на українській
    Недостатки:
    нема пока
    • Продавец  Гарний день

• Наталія Т***

Заказывала AHC30A.
    Прислали AHC25A

Достоинства:
    Ещё не подключали
    Недостатки:
    Прислали не тот товар
    • Продавец  Гарний день

Вітаємо. Ми перепрошуємо за таку ситуацію. Ми проведемо заміну товару.

• Наталія Т***

Представники магазину дуже швидко зв'язалися зі мною та замінили товар на замовлений. Дякую

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гарний день

Хороший. Настройка простая, монтаж удобный.

• Продавец  Гарний день

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, дуже приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари можна переглянути за посиланням: ссылка

• Ігор С***

Працює добре

Отзыв от покупателя. Продавец: Гарний день

Працює прекрасно. З початку при встановленні була допущена помилка. В вечорі при відключенні світла помилково було залишено режим "вкл". Тому при появі напруги у мережі реле включилось раніше запрограмованого часу. Це була моя помилка. Я приношу вибачення за не дуже позитивний відгук раніше. Все добре. Прилад працює гарно! Мій відгук раніше , вважати помилковим! Всім гарного дня! Дякую!

Достоинства:
    Працює чудово
    Недостатки:
    Не має. Звичайний прилад надійний.
    • Продавец  Гарний день

Отзыв от покупателя. Продавец: Гарний день

Я налаштував таймер. Але ві включився на багато раеіше встановленого часу. Зауважу, що все встановлено правильно і налаштовано правильно. Це як розуміти? Чому він включився раеіше?

Достоинства:
    Недостатки:
    Сам включився
    • Продавец  Гарний день

Пристрій має кілька налаштувань і режимів роботи, які можуть заплановано призводити до його вмикання чи вимикання. Цілком імовірно, що ви очікуєте спрацювання одного таймера (який налаштовано правильно), але при цьому спрацьовує інший, налаштування якого ви не перевірили (і він також спрацьовує відповідно до своїх налаштувань).
      Звісно, не варто виключати ймовірність несправності пристрою. Тому, якщо ви вважаєте виріб несправним, просимо повернути його нам для діагностики. У разі виявлення несправності ми замінимо пристрій на справний.

• Олег Р***

У мене налаштовано було один таймер. На одне включення і виключення. Все правильно встановлено. Не має іншого часу у налаштуваннях. Я хочу повернути його.

• Продавец  Гарний день

Просимо надіслати прилад для діагностики. Ми написали в особисту переписку, все що потрібно для повернення.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гарний день

Це просто неймовірно небезпечне реле, напруга була в 2 рази менше від номінальної і реле вибухнуло!

Достоинства:
    Недостатки:
    Небезпека при застосуванні
    • Продавец  Гарний день

Де автоматичний вимикач перед реле?!!! Ви поклали цю функцію на реле-таймер? Як могло бути інакше в разі перевантаження або КЗ? Це саме перше!

На фото чітко видно що на виході з реле провід під'єднання обвуглився. Це свідчить в першу чергу про те що йшов досить жорсткий перегрів по перетину проводу або по контакту. Це і могло призвести до виходу з ладу приладу.

Ви стверджуєте що напруга була в 2 рази менше від номінальної, це близько 3 кіловат! Має бути підключено мінімум 1,5мм2 мідного проводу. Перегріти його, при трьох кіловатах споживання, можна тільки перевантаженням або поганим контактом приєднання.

Це обвуглення (коричневий провід) знаходиться з низу приладу тому це не наслідок задимлення - дим йде до гори. Також саме біля контакту коричневого проводу ми бачимо почорніння що є результатом перегріву. Саме через: або надмірне навантаження (запобіжника перед приладами не встановлено для запобіганню перевантаженню), або неправильно підібраний перетин проводу може виникнути така ситуація. Також не можна виключати і імовірність короткого замикання обладнання - реле не захищене і є першим що візьме на себе наслідки КЗ. Ми також не можемо виключати внутрішню несправність приладу, але так як прилад працював аж до цих подій, то це малоймовірно.

В будь-якому разі дана ситуація потребує більш детального вивчення обставин що передували настанню події.

По фото виникає більше питань до підключення

• Олег Р***

Вам треба правильно встановлювати обладнання. Такі помилки це прямий шлях до травми і біди! Не прилад винний, а той хто встановив його з порушенням правил безпеки!