- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024
Придбав на випадок вимкнення світла. Протестував,що показало: 1 година роботи під'єднаного ноутбука, вай-фай роутера та звичайної електролампи взяло 10 % заряду станції, дві чашки кави із кавової машини Філіпс 5400 взяло приблизно 5 % заряду, одна хвилина мікрохвильової пічки бере в середньому 2 %, тобто 3 хв. роботи мікрохвильовки у мене взяло 6 % заряду, чайник у мене 2,2 кВт, як тільки чайник став нагріватися, то зарядна станція сама вимкнулася, потім згадав, що забув увімкнути функцію Турбобуст, але чайник більше не вмикав). Поки сооїть у кімнаті, чекає на своє призначення. У планах протестувати скільки заряду візьме робота фену дружини, пральна машина, телевізор та холодильник.
- Анатолій Ж***
За менші гроші можна придбати гібридний інвертор і акумулятори літій ферум до нього буде навіть більший обʼєм енергії
- Неля
Ваша порада схожа на ті, що пишуть користувачі "Android" в коментарях про товар "Apple". Чого ви лізите сюди зі своїми "інверторами"? Це схоже на те, типу, я прийшов купити ноутбук, а мені пропонують взяти ПК (системнік, монітор, клаву ітп)
- Олександр Л***
Неля, він все правильно написав. В мене продуктів Ecoflow 7 (сім) , Дельти, Рівери, навіть сонячна панель від Ecoflow. Але я прийшов все одно до гібридних інверторів та багатокіловатних батарей від Deye. Це інший і вищий рівень.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Прийшла станція з 37% заряду батареї. При першому підключенні відразу ж попросила оновити прошивку на останню версію. Додаток має укр. мову (правда в деяких місціях ще є написи німецькою).
Протестував станцію протягом одного дня так, неначе в мене нема електрики. Тобто, взагалі без зовнішнього живлення.
За перші 7 годин використання вона підсіла на 40% (розрахунково 100% вийде на ~ 17 годин). При цьому я все вмикав так, наче в мене електрика є - мікрохвильовка, електрочайник, пральну машину, фен, навіть праску юзав. Лише бойлєра я відключив від мережі. Потім я вже менше юзав потужні прилади і взагалі від 90% до 20% я протримався десь 14 годин.
Перші враження - крутезна річ. Можна сказати, що її вистачить на один день без зовнішньої електрики, майже ні в чому себе не обмежуючи. Якщо економити більш жорстко, то на невелику квартиру одного повного заряду може вистачити десь на півтори доби.
Також можна вночі по 50% тарифу її заряджати на повну і потім вдень, коли тариф 100%, тупо від батареї економити на рахунку за електрику. Звісно всю вартість це не відіб'є, але хоч частково на цьому відбивати її кошт володіння можна. Я ще не зовсім розібрався з тим "TOU mode", який це забеспечує. Якась в нього дивна логіка.
Я повністю задоволений покупкою, і, чесно кажучи, зовсім не шкодую витрачених на паверстанцію грошей. Саме головне, що вона дає мені впевненість, що моя квартира зможе день/два прожити без електрики в разі можливих тривалих відключень.- Достоинства:
- Тиха робота, велика потужність і автономність, LiFePO4 батареї з великим ресурсом, чудовий дізайн, функціональний моб. додаток, можна використовувати, як стільчик :)
- Недостатки:
- Велика вага, дорого, нема 12В роз'єму "прикурувача", занадто голосно клацають релє
- Анна Б***
Доброго дня! А холодильник не пробували заживити?
- Наталія
Добрий день, скажіть будь ласка, чи був від неї запах в перші дні використання?
- Сергій Р***
Так, звісно, холодильник я теж підключав. Але він споживає не так багато (до 100 Вт), щоб на ньому акцентувати увагу. Для цієї зарядної станції це майже непомітне навантаження.
Щодо запаху, то відразу як розпакував, то був запах нового пластику (легкий і ненав'язливий). Але так будь-які нові прилади пахнуть (телевізори, ноутбуки, монітори). Через кілька днів від нього не залишилось і згадки.
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt. Емкость зарядной станции: 1024
Знаю певний час їх не було в наявності,всі обіцяли на інших сайтах і просили аванс.
Тут моніторила знайшла,без проблем замовила,відправили на наступний день.
Зараз дивлюся ціна значно вища.
Тому рада що вдалося замовити,вона потрібна була для військових Херсонський напрямок.- Достоинства:
- Наявність бо потрібно було як кажуть ще на вчора.Швидко заряжається.
- Недостатки:
- Не скажу,яку військові замовили,те й придбали.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: TiVolt. Емкость зарядной станции: 1024
Поки все працює. Прийшов 30%. Зачекав, щоб батареї нагрілися до 5 і підключив котел. Все норм. Вже і зарядив як ввімкнулося світло. Надіюся так і буде
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Ціна яка зрозуміло, що штучно піднята. Я замовив в 11 ночі, наступного дня вони вже були на 2к дорожчі.
- Владислав
Як ви підключили котел? Ваш котел фазозележний?
- Ігор
Просто всунув і все. Про фазозалежність не впевнений, але працює коли екофлоу в мережі і коли ні. Котел імергас еоло міні 24.
- Оксана П***
На який час роботи котла вистачає ?
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 1024
Допомагає вижити в поточних умовах. Дуже задоволений станцією.
Коли отримав, то було 30% заряду. Світла не було і думаю, дай перевірю на кавомашині (1500вт) - 3 раза виключилась поки зробило чашку кави. Я вже засмутився і думаю, на що віддав гроші, коли результат не відрізняється від серії River. Але після увімкнення світла, зарядив і ще раз дуже прискіпливо прогнав по всьому.
Одразу забігаючи вперед, скажу, що обов'язково зарядіть та не робіть висновків до першого повноцінного заряджання, бо писати може один заряд, а насправді його може бути менше і саме тому може бути відключення станції.
Тож після заряджання первірив:
- чайник 2000вт, залив 1,2 літра, закип'тило без питань, чайник з'їв 10-12% заряду
- кавомашина 1500вт, змолола зерна, та зробила чашку кави, з'їла 2% заряду
- мікроволновка 800вт, повна потужність, 30сек, з'їла 3% заряду.
- холодильник може до доби підтримувати (але зараз віддали пріорітет чайнику/мікроволновці бо будинок з електроплитою і альтернатив підігріти їжу немає).
Все працює бездоганно. Виробник рекомендує виставляти разряд/заряд в межах 10-90%, я поки виставив 8-95%, бо кожен процент може бути корисним зараз. Для заряджання виставив 1100вт (можна як менше так і більше виставити), заряджає за хвилин 50-55. Також оновіть прошивку через додаток, бо ряд невірної поведінки виробник виправив. Додаток доречі дуже крутий з купою налаштувань.
Задоволений на всі 100 відсотків. Вже двічі ввечері допомогла всій сім'ї з 4 людей розігріти гарячу вечерю з телевізором та чаєм і на це уходило до 20% заряду. Можливо пізніше треба бути взяти додаткову батарею для неї та збільшити сховище заряду в 2 рази.- Володимир Д***
Забув за доставку написати. Доставили впродовж 5 днів після замовлення. Все чітко, трек номер та весь шлях відслідковувався. Окрім суми, що була вказана (ціна+доставка) та оплачена при замовленні, ще було через 2 дні одне додаткове списання пов'язане з цим замовленням. Або це митний збір, або переоцінка товару по поточному курсу. В будь якому випадку вийшло дешевше ніж брав би у нас на ринку, тому навіть не загострював увагу на цьому.
- Олена Д***
А в мене був зовсім інший досвід. Я не знаю, на українській мові буде. Не доставили і навіть не збиралися доставляти вчасно. Це дуже-дуже поганий сервіс. Орали, вели себе дуже непрофесійно. Ну і ще станція не доставлена. Тому вам дуже пощастило, а може вони вас попросили написати добрий відгук.
- Володимир Д***
Олена, я по цьому замовленню, насправді, ні з ким не спілкувався - мені в кабінеті Розетки написало дату, коли отримаю трек номер, в той день і отримав. Далі вже в додатку Міст Експресс і дивився де посилка аж поки кур'єр до дверей не приніс. Можливо мені пощастило, але я коли наважувався брати, то також читав всі відгуки тут і наче явно про поганий сервіс не писали. Станція не 3 копійки стоїть, тому опирався на те, що покупці реальний досвід описують. Прикро чути, що у вас спілкування було образливе, але сподіваюсь своє замовлення ви отримаєте найскоріше.
- Михаил Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Дуже тиха. При зарядці 2.7 кВ/год майже не чути взагалі коли знаходишся поруч. Те саме коли працює електрочайник чи інші потужні прилади. В порівнянні з першою Delta Pro це дуже приємні емоції бо перша модель псувала нерви звуком навіть при навантаженні 250 Вт з іншої кімнати через відкриті двері.
Дизайн супер, в додатку так само.
В додатку додали можливість виставляти вартість електроенергії по діапазонам часу і режим економії TOU. При активації, станція буде заряджатись виключно в години коли електроенергія дешевше .
Якщо обираєте між першою серією та цією для квартири, тиша точно варта того, щоб доплатити. Плюс різниця з першою серією в 400 Вт ємності так що в перерахунку і не дорожча.- Достоинства:
- Максимально тиха(тихіше ще не зустрічав в будь кого з виробників), дизайн, налаштування економії, дизайн додатка, блоки розширення ставляться зверху на відміну від першої серії
- Недостатки:
- Гучно перемикається реле. Поставити можна хоч у спальні але якщо вночі почнеться зарядка то саме перемикання реле розбудить а не вентиляція
- Владимир О***
Судя по отзыву выходит не такая уже и тихая :)
- Андрій
Тихше стало, але не аж на стільки. Був фен на третій швидкості, став фен на першій швидкості)
- Артем
Як раз при швидкій зарядці (2.7кв) шумить дай боже. Чутно дуже добре, особливо якщо поруч. Поміряти нема чим, але я б сказав 40-43 дицебел точно.
Але при 800 Вт зарядці вже значно тихіше
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024
Сьогодні отримав, у нас якраз в місті Чернігів регулярні відключення 5-6 годин, сподіваюсь допоможе
- Достоинства:
- Дуже зручний і сучасний
- Недостатки:
- Поки що не знайшов)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Придбав 29.10.2024, нажаль тоді за покупку не давали бонусних балів, як би знав, то купляв би через тиждень, а так виходить що я в мінусі на 14 000 грн. На даний час станцією особливо не користувався, тільки одразу її повністю зарядив (з коробки була заряджена на 33%) та налаштував, обновив прошивку, також спробував заживити від неї телевізор, роутер. Треба буде спробувати заживити від неї газовий котел, а взагалі в планах зробити за допомогою станції резервне живлення всієї квартири з автоматичним перемикачем, але до цього ще не дійшли руки. Проблем не виявив, заряджалась швидко (близько 1 год. 20 хв.) та тихо. Майте на увазі, що вона дуже тяжка, колеса в ній дійсно необхідні та функціональні.
- Достоинства:
- Має гарний вигляд, продумана конструкція, якісні матеріали, тиха, легка у налаштуванні.
- Недостатки:
- Ціна просто космос, вага. Не отримав бонусні бали за покупку.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024
Протестила вироб- працює добре. Газовий котел Adonis 23 Bt підключився. При повній зарядці станції на дісплеє показує можливість роботи тільки котла без електрики 15 годин. Також на дісплеє показує скільки використовує котел- 40 вт. Станція має 4 євророзетки (кнопочкою зліва вверху) вмикаються і 4 usb порти, 2 для IPhone та 2 звичайні.
- Достоинства:
- Якісний і потужний, не треба вмикати-вимикати
- Недостатки:
- Висока ціна
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Брав, так як розумів що це топ серед станцій.
Не дешево, але це варте того.
Поки тільки позитив від користування.- Достоинства:
- 5 років гарантія.
Тихо працює навіть під навантаженням.
Налаштування та керування через мобільний додаток. - Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Елена П***
Доброго дня. Зверніть увагу на фасування як ви підключали
Підкажіть, чи присутній в ній низькочастотний писк?
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Товаром задоволені, в умовах постійного відключення електроенергії працює два тижні чудово. Заживлено усю квартиру, працюють два холодильника, 1 бойлер, ноутбук, телевізор та повне освітлення квартири. Рекомендую
- Достоинства:
- Мобільність, швидка зарядка, потужність, працює тихо
- Недостатки:
- Ціна завелика
- Олександр Л***
З бойлером ви погорячилися явно. Я підключив так, щоб бойлер та кондиціонер не працювали коли автомат вводу резерву перемикається на зарядну станцію, хоча в мене вдвічі потужніша.
- Валерий Р***
Не верю чтобы она две недели работа без подзарядки с такой нагрузкой БРЕХНЯ
- Неля
Олександр, просто вам надо быть внимательнее и тогда бы вы увидели, что емкость батареи в этом отзыве более 4000
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Крута станція. Дуже зручний додаток. Без проблем живить квартиру. Потужність гарна, але акумулятор малий для такої потужності. Гарний потенціал для розширення. Мабуть головний плюс, знижка,яку дала розетка. Загалом, я задоволений
- Достоинства:
- Крутий футуристичний дизайн. Зручний додаток. Гарна потужність. Потенціал для розширення. 5 років гарантії
- Недостатки:
- Висока ціна. Великий розмір і вага. Замалий акумулятор для такої потужності
- Ярослав
- Вадим К***
Не зовсім розумію про що ви
Станція не видає ніяких звуків. І навіть при зарядці вона шумить кулерами, але це навіть дитину не пробудить. Максимально тихий девайс, можна сміливо ставити в дитячій - Вадим К***
І хочу додати, шо прийшлось купити собі блюетті, бо додатковий акумулятор до еко коштує космос, то я взагалі став фанатом еко. Це на стільки досконалий продукт, в якому не треба ні думати ні знати, він просто робить свою роботу. Це iphone чи mercedes в сучасному світі. Звісно завжди є android і kia, і вибір за вами, але кожен любить себе по різному. Eсo це те що можу радити будь кому і він виправдає сподівання
P.s не такий він уже і великий і тяжкий, всього то навсього треба було спробувати bluetti, от там і розміри і вага
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Емкость зарядной станции: 1024
Очень вовремя заказал станцию, в пятницу пришла и уже в субботу был блэкаут на весь день. И таким образом получилось станцию потестировать в суровых условиях.
Единственное, я указывал другого получателя, и даже в звонке это уточнил, и консультант подтвердила что это принятно. Но потом отправили всё же на меня посылку.
Но возможно это можно списать на большую спешку. Товар отправили очень быстро и пришел он на следующий день, за что я очень благодарен.
Запитал от станции холодильник, телевизор с приставкой, роутер, настольную лампу, дополнительный монитор для ноута и время от времени еще и сам ноут заряжаю. И держит очень неплохо, для 6 часовых отключений хватает. А если дольше, то можно просто отключить лишнее и оставить только самое необходимое (например холодильник).
Роутер и настольная лампочка (около 5-7 ват) вообще почти ничего не расходуют.
Очень хорошая защита - даже защита от перепадов, которая стоит на всю квартиру на щитке не так хорошо справляется как эта станция.
Все преимущества не помещаются, чтобы их тут описать))- Достоинства:
- До 100% заряжается за 56 минут. Хорошо держит заряд, есть куча защит (от перезаряда, от скачков напряжения, от низкого или высокого напряжения), удобное приложение, которое работает как через Wi-fi, так и через bluetooth. Также очень быстро переключается при отключении света или при срабатывании зашиты от перепадов.
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 4096
Рятує неймовірно. Кухня майже повністю енергонезалежна цілодобово (окрім духової шафи). Заряджається дуже швидко, навіть за 2 години включення світла, яке якраз стільки і присутнє енергозабезпечення останній тиждень.
- Достоинства:
- Величезна ємність, швидкість заряджання, потужність достатня для майже будь-якого приладу
- Недостатки:
- Вага. Затягнути сходами на 8ий поверх було справжнім іспитом сили волі
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024
Придбав на випадок запровадження графіків відключення електроенергії для газового котла, аби було опалення в квартирі. Потестив трохи і поюзав. Перші враження - дууууже задоволений. За скромними прикидками на 4 години опалення 1-кімнатної квартири, думаю вистачить, якщо не буде світла. Можливо навіть і довше. Це так, по грубому. Завантажив застосунок на телефон - одразу попросив оновити прошивку. Поки все ОК. Але й необхідності використовувати поки немає. Тому краще хай буде на всяк випадок, ніж невистачатиме коли з'явиться така необхідність.
- Достоинства:
- Не знаю. Особливо в цьому не знаюсь, тому не буду випєндрюваться ))
Але поки я всим дууууже задоволений - Недостатки:
- Поки тільки один недолік - перші дні зарядки трохи присутній запах пластмаси. Від невеликого нагрівання. Але впевнений, що він швидко мине, як і у всього нового
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt. Емкость зарядной станции: 1024
Купувала для двухконтурного котла. Вистачає годин на 10. Використовую як ДБЖ, але коли світло вмикають зʼявляється помилка. Хтось з таким стикався ?
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 1024
Працює добре!
Сім'я в захваті.
Холодильник, котел, телевізор,фен,гриль за потреби пральна машинка.
Думаю що ще може тягнути.- Достоинства:
- Товар який потрібен кожній родині в наш час.
- Олександр
Вітаю, підкажіть чи були додаткові митні збори чи тільки сума станції плюс доставка?
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt. Емкость зарядной станции: 1024
Користуюся станцією під час відключень світла — дуже задоволена. Потужності 1800 Вт вистачає для холодильника, котла, телевізора та роутера одночасно. Ємності 1024 Вт·год вистачає на кілька годин стабільної роботи основних приладів.
- Достоинства:
- Великий плюс — швидка зарядка (заряджається приблизно за 1–1,5 години) та зручний дисплей. Працює тихо, виглядає якісно, корпус міцний.
- Недостатки:
- З мінусів — вага не маленька, і якщо вмикати дуже потужні прилади (типу чайника), заряд тане швидше. Але для дому під час блекаутів — ідеальний варіант.
- Віталий С***
хочу уточнити: на скільки годин вистачає конкретно, на 8 годин вистачить?
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024
Заряжается за 40 минут
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
КОмпактний,дуже виручає при відключенні світла коли ти працюєш віддалено
- Достоинства:
- Компактний
- Віталій Г***
на скільки хватає годин роботи на компютері?
- Олександр Г***Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Брав не тут, але планував брати на розетці тому залишу відгук)
Все супер, ємність приголомшлива, у нас до цього була Дельта 2000 першого покоління, раніше на все вистачало.
Тепер зʼявились додаткові потреби по живленню, довелося брати цю.
При першому приєднанні показала заряд на рівні 27% (станція кінця 2024 року виробництва).
Зарядилась на повну десь за годину з невеликим.
Дуже тиха та продуктивна.
Виставили ліміти на 20-80, при живленні від мережі (коли має йти байпас) почало показувати 78-79%.
При написанні в техпідтримку порекомендували зарядити її до 100% без споживачів, потім висадити в нуль і зробити так 3 рази (називається SOC калібровка).
Так ось.
Підʼєднали кондиціонер для швидкої розрядки у режимі опалення на 6 градусів від температури приміщення. Так ось. Йде 6 година, вона ще не до кінця розрядилася. Це просто монстр.
Увага - вона ДУЖЕ ТЯЖКА.
Піднімав її в руках по сходах на шостий поверх, ледь блідого не зловив.- Достоинства:
- Потужність, зовнішній вигляд, можливості, інтерфейс у апці, емність, LiFePo4 хімія
- Недостатки:
- Ціна(?)
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 1024
Поки задоволен усім крім ціни)
- Достоинства:
- Тягне 90% електроприладів у квартирі, телевізор тягне 50ватт, кавомашину 1100ватт, зручний додаток, станція компактна та не дуже важка, тихо працюе та заряджаеться.
- Недостатки:
- поки не виявив
- Олександр
- Новак В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 1024
Отримав в термін який був зазначений при замолвенні (7 діб). Повідомлення щодо руху замовлення отримував своєчасно. Кур'єр ввічливий та компетентий. Заряд станції становив 23%. Поставив на зарядку (100% через 40 хвилин). По замовченню всановлено індивідувальні налаштування заряд 1500 вт і граничні рівні розряду/заряд акумулятора 0-100%. Після зарядки до 100 % здійснив регулювання через додаток (заряд оптимізований 500вт протягом 2-х годин і рекомендовані граничні рівні 10-90%). Як буде в працювати час покаже. Наразі отримав те, що хотів.
- Достоинства:
- Компактна. Тиха. Швидко заряджається. При встановленні на телефон програми і підключенні станції є можливість її налаштування. .
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Олександр
Вітаю підкажіть будь ласка чи були додаткові митні збори чи тільки сума за станцію плюс доставка?
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Питання до постачальників:
В комплекті до станції йшли такі м'які ручки, але одна виявилася з браком, її неможна застебнути, бо липучка пришита не там де треба.
Можна якось замінити браковану? Бо сама станція працює добре)- Достоинства:
- Зручно переміщає незважаючи на вагу, суперстильний дизайн, легко регулювати швидкість заряджання через додаток.
- Недостатки:
- Було б зручно ховати кабель зарядки десь в корпусі, як у аналогів, але ніяких ніш немає.
Особистий недолік для мене - бракована ручка-мякушка з коробки, сподіваюсь, що це вирішується.
- Вагиф М***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt. Емкость зарядной станции: 1024
Это что-то,я и не знал,что станция так спасает в отсутствии света.Кофе машина на 1200вт потратила 3%,тянет и холодильник и бойлер ,но не вместе и в пределах разумного.Заряжается за 50мин.Очень доволен,рекомендую.
- Достоинства:
- Мощность,простота использования
- Недостатки:
- Не нашел
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 1024
Дуже задоволені покупкою. Компактний, стильний і вирішує багато проблем при відключенні світла. Фен 2000 працює без проблем, втрата заряду за 10хв роботи лише 8%. Рекомендую.
- Достоинства:
- Стильний, сучасний, потужний.
- Недостатки:
- Ціна не маленька.
- Максим М***
Фен 2 квт разрядит станцию 1024 вт/ч как минимум за пол часа. Поэтому за 10 мин он бы её разрядил на 30 процентов.
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartica. Емкость зарядной станции: 4096
Порівняти можу з Delta Max (1) та River 2 Max.
Значно тихіша за Delta Max (1) і помітно тихіша за River 2 Max.
Працюю з нею в одній кімнаті, шум взагалі не напрягає. Delta Max (1), для порівняння, хотілось винести в іншу кімнату, що інколи і робив.
Як і всі товари EcoFlow, зручна в керуванні через мобільний додаток.
Максимальна швидкість зарядки від розетки 220В - 2900 Вт. Так що в цілому заряджається досить швидко.
Спочатку мала слабкий характерний запах нової техніки. З часом запах зник.
Купа продуманих дрібниць, типу шторок для розеток, створюють відчуття якоїсь преміальності. Від простого користування отримую задоволення.
Якщо ви живете вище 1го поверха і у вас не працює ліфт - самому підняти її не пошкодивши буде просто нереально.
Купляв у продавця Smartica на розетці.
До цього чекав на обіцянки інших інтернет магазинів що "от от буде, почекайте пару днів, зараз привезуть". Психанув, заплатив трохи дорожче мінімальної ціни на ринку, зате привезли вже через день. Швидка комунікація, зручна оплата. Рекомендую продавця Smartica! :)- Достоинства:
- Тиха, потужна, можна розширити батареями, зручно переміщати по підлозі, гарний дизайн, якість
- Недостатки:
- Важка (30кг)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 1024
Доволен на все 100%.
Во первых, скорость заряда с 0 до 100 где-то за пол часа, что в наших условиях киллер фича.
Во вторых, можно запитать что угодно, лично я юзаю как проводник (UPS) для холодильника, кофеварки, микроволновки, телевизора с приставкой смарт-тв.
При желании можно юзать как UPS для ПК+Монитор, их же питать.
В третьих, достаточно компактный, удобный для переноски, тихий и холодный, грамотное расположение разьемов и их кол-во.
В четвертых, удобное приложение с нужными настройками, минимальными данными по зарядке-разрядке (потреблению в моменте), возможностью крутить потребление заряда, например если у вас дырявая проводка и лучше ограничить ниже 1600.
Некоторым минусом является питание USB выходов от батерии, а не от 220 как в случае с соответствующим выходом, но по факту это мало на что влияет.- Достоинства:
- Питает практически любое устройство, удобство, UPS-режим, скорость заряда
- Недостатки:
- Питание USB от батареи, а не от зарядки
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет. Емкость зарядной станции: 1536
Доставка згідно заявлених термінів. Вже пройшла перевірку, зауважень немає, дуже довольна, що встигла її придбати так вчасно. Дякую представнику продавця за кваліфіковану підтримку!
- Елена В***
Вітаю, ви одразу сплачували?
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Емкость зарядной станции: 1024
Щодо роботи самої станції. Працює дуже тихо. Все дуже інтуітивно зрозуміло в налаштуванні. Одразу оновила ПЗ. Заряджається дуже швидко. За годину до 100%. Заряд на підключений холодильник тримала близько 18 годин. Стільки тримає ДБЖ куди підключено роутер (Wi-Fi). Дуже зручно, що можна відслідковувати за роботою станції через інтернет. Навіть на відстані можна, за бажанням, відключити станцію. Наша родина задоволена таким придбанням.
- Достоинства:
- Дуже швидке заряджання батареї
- СергійПродавец: Rozetka. Емкость зарядной станции: 4096
Перше боєві застосування:( 10.10.2025
17 годин без світла - роутер, ноут, холодильник та пару раз чайник десь -25-30 відсотків ємності. Тобто блекаут в 2 дні можна цілком комфортно просидіти.
Відключення за графіками навіть не помітите.- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Не дешево
- Ярослав
Підкажіть, чи присутній в ній низькочастотний писк?
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light. Емкость зарядной станции: 4096
Продавці чудові) в день замовлення до вечора вона була вже в мене. В такі важкі часи... залежність від графіків... я працюю онлайн, дууже рятує! будинок повністю на електриці, все перепробували включати, все тягне, путожно, але то все в економ режимі, так як на дуже довго виключають, а вкл 1,5-2год. якщо включать взагалі, за цей час встигає повністю зарядитись. Але потрібно думати ще про доповнюючу батарею, або генератор на всякий випадок
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Петро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TiVolt. Емкость зарядной станции: 1024
повністю задоволений ціей станцією. холодильник майже 14 годин (0,5кВт).
Продавець - відмінно! Доставка та обслуговування на висоті. - Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: АгроБудМаркет. Емкость зарядной станции: 1536
Все згідно сроку і опису. Дякую
- Євгеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AGRS Light. Емкость зарядной станции: 1536
Чудова річ, що скрашує будні під час графіків відключень. Перестав викидати спорчену їжу з холодильника
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop. Емкость зарядной станции: 1024
Пользуемося вже місяц дуже задоволені. Холодильник інтернет і телевізор вистачае на 4 години. Нижче чим 45% ще не разряжали. Фен. Міксер не пррблема. Чайник не витягуе
- Достоинства:
- Швидко заряджается
- Недостатки:
- Поки не знайдено