Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Анатомический молокоотсос электрический беспроводной с LED дисплеем, тихий аккумуляторный, функция массажа для стимуляция лактации, портативный

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Придбав доньці цей електричний молоковідсмоктувач. Каже, що працює дуже м’яко та акуратно, без болю й зайвого шуму. Швидко зціджує, є кілька режимів, усе зручно й продумано. Якість матеріалів хороша, легко мити й збирати. Донька задоволена, тож покупка себе повністю виправдала. Можу сміливо рекомендувати іншим татам і чоловікам, які хочуть допомогти молодій мамі.

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    • Продавец  MOBI-TI

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Чудовий молоковідсмоктовач. Особливо підійшов мені для налаштування лактації і для першого в моєму житті стіджквані молока з грудей.
    Так, що якщо ви шукаєте для першо родящої ( не знаю як правильно), то не бійтеся, а купуйте цей молоковідсмоктовач він супер.
    Ручні до самої с***и, ще просто гроші на вітер ручні відсмоктувачі.

• Продавец  MOBI-TI

Ірина! Ваш позитивний досвід – наша гордість! Дякуємо, що поділилися ним з нами!

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Тестувала кілька моделей - цей найкращий і найкомфортніший.

• Продавец  MOBI-TI

Наталія, дякуємо за теплий відгук! Нам дуже приємно знати, що вам сподобався молоковідсмоктувач. Завжди раді вас бачити!

• Христина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Працює стабільно, дякую за чудовий сервіс!

• Продавец  MOBI-TI

Христина,дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.

• София П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Ідеальний для першого досвіду. Доставка на наступний день як бонус.

• Продавец  MOBI-TI

Дякуєио Софія, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Кристина С***

Все працює, дякую!

• Продавец  MOBI-TI

Кристина, дуже дякуємо за те, що ви знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені!

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Швидка доставка, якісний товар, рекомендую!

• Продавец  MOBI-TI

Наталья,щиро дякуємо за ваші теплі слова! Чекаємо вас знову!

• Микита О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Купив дружині. Зручна форма, гарно зібраний. Полегшив наше життя!

• Продавец  MOBI-TI

Микита! Дякуємо за відгук! Ми дуже цінуємо, що ви відзначили якість нашої продукції. Завжди стараємося для вас!

• Инга Г***

Ідеально підійшов, дякую!

• Продавец  MOBI-TI

Инга, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!

• Вероника М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI

Дуже зручний у використанні! Все працює.

• Продавец  MOBI-TI

Вероника! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Дякуємо за добрі слова, і будемо раді новим зустрічам у нашому магазині!