Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Підгузники-трусики для плавання Swimpants Medium, 10-16 кг, 12 шт. - Libero 12шт (1263250-31158058)

Оценка пользователей 3.63/5
  • Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Взяли підгузки другий раз і залишились не задоволені: протікають всі підгузки в пачці, думали, що один бракований, але ні(

тільки одягли і одразу все витікає(

Анастасіє, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, який Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики для плавання Libero Swimpants не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Найпоширенішою причиною протікання є неправильно підібраний розмір підгузника для ваги малюка. Іншою проблемою може бути переповнений підгузок. При одяганні підгузка на малюка переконайтесь:
      • підгузник щільно прилягає до спинки, животика та ніжок малюка
      • липучки застібаються легко
      • оборочки навколо ніжок розправлені.
      Також варто зазначити, що діапазони ваги, зазначені на упаковці, є загальними рекомендаціями, і ми визнаємо, що кожна дитина унікальна та зі своїми індивідуальними параметрами. Просимо Вас написати нам на пошту [email protected], якщо у Вас залишилися будь-які запитання. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

На вигляд підгузок гарний, вдягаєш теж норм, поки дитина не сходила піпі, все одразу назовні. Хлопчик 12 кг

Достоинства:
    Недостатки:
    Нічого не тримають

Максиме, вітаємо!
      • підгузник щільно прилягає до спинки, животика та ніжок малюка
      • липучки застібаються легко
      • оборочки навколо ніжок розправлені.
      Також варто зазначити, що діапазони ваги, зазначені на упаковці, є загальними рекомендаціями, і ми визнаємо, що кожна дитина унікальна та зі своїми індивідуальними параметрами. Просимо Вас написати нам на пошту: [email protected] для того, якщо у Вас залишилися будь-які запитання. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Малесенькі, ні про які 10-16 кг мова йти не може. Донька 10.2 і вони на неї ледве налізли!

Тетяно, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, який Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики для плавання Libero Swimpants не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Варто зазначити, що діапазони ваги, зазначені на упаковці, є загальними рекомендаціями, і ми визнаємо, що кожна дитина унікальна та зі своїми індивідуальними параметрами. Просимо Вас написати нам на пошту: [email protected] для того, аби з Вами зв'язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Повністю виконують свою функцію.

Достоинства:
    Не випискають рідину на зовні, не впускають воду всередину.

Андрію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Libero Swimpants. Для нас важлива Ваша думка.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

На 10 кг дитини сіли дуже добре, трошки тісні резиночки на ногах, але вцілому класні. Воду не пропустили. Не роздулись від вологи зсередини.

Достоинства:
    Виглядають акуратно, добре виконують свої функції
    Недостатки:

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо за високу оцінку підгузків-трусиків для плавання Libero Swimpants! Для нас важлива Ваша думка!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже гарні підгузки. Іспит басейном пройдено)

Достоинства:
    Не протікають
    Недостатки:
    Трішки маломірять. Брала цей розмір на вагу 8,5 кг і було ок, менший був би замалий

Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Виктория Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Гарні підгузники для плавання,на резиночці

Вікторіє, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!

• Євгенія Б***

Все чудово

Дякуємо за позитивний відгук!