- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Riot
Все супер дякую, тільки товар прийшов без гермочохла для смартфона, але товар хорошої якості , дякую
- Продавец Riot
Вітаю. Дякуємо зі відгук! Попри інформацію, зазначену в технічній інструкції виробника, цей сапборд не комплектується водонепроникним чохлом. (інформація в інструкції виробника є загальною для серії моделей). Ця інформація дублюється в описі до товару, і там не зазначено що в комплекті іде гермочохол.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Riot
Якість, на яку варто було чекати! Спеціально не купував в інших, а чекав саме на нову поставку тут, бо впевнений у сервісі. Дошка — просто дикий захват! Якість матеріалів та склейки на висоті. Продавець, як завжди, надійний, все чітко та оперативно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Riot
Це моя друга покупка у цього продавця, бо рік тому брала такий самий сап і він дуже сподобався. Тепер хочемо катати з чоловіком одночасно, а не по черзі)) Вирішила дочекатись нового сезону, щоб вже купити сап 2026 року.
Цікаво було порівняти чи не змінилась якість з новою поставкою, і можу сказати, що все абсолютно так само якісно. Проклейка швів, міцність, комплектація.
Продавець як завжди оперативний, консультує за потреби. Тож сервіс теж топ, приємно повертатись.
За своі гроші - комплект чудовий, ще радує що в комплекті є все, нічого не треба докуповувати.
За цілий сезон використання першого сапу не було жодного дорікання, тож впевнена і цей не розчарує)
Впевнено можу радити і продавця, і його товари. Якість на висоті!- Достоинства:
- Сервіс продавця (перевірений декількома покупками), якість та комплектація товару.
- Недостатки:
- ВОЛОДИМИР Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Riot
Все супер.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Riot
Давно мріяли про власний сап, і вибір пав на цю дошку. По-перше, ціна значно приємніша, порівняно з іншими пропозиціями, по-друге, порадувала комплектація, є все необхідне, і вже при отриманні побачили що і якість товару не на один-два сезони - це точно.
Окремо хочу подякувати продавцю, швидко звʼязався, розказав нюанси користування, догляду, приємно було спілкуватись. Вже на наступний день після замовлення дошка у мене. Кайф- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
Швидкість роботи продавця - Недостатки: