Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сапборд доска надувная для плавания JS 335 1-2 чел до 200 кг

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Мені сподобалось, для прогулянок нормально

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

за свої гроші достойний варіант .

Достоинства:
    ціна якість
    Недостатки:
    все просто , не для спорта-початковий рівень
  • Вол. Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

JS як завжди без зауважень. Гарна дошка. Задоволен.

Достоинства:
    Якість. Ціна.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Андрій Т***

Дуже задоволений покупкою
    САП якісний, зручний і гарно виглядає. Все прийшло швидко, без проблем.
    Окремо хочу відзначити сервіс: швидка доставка,приємне спілкування та відповідальне ставлення до клієнта

Достоинства:
    Якість

Дякуємо за відгук!

• Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Замовляв цю сапдошку на подарунок другу. Раніше брав собі у цього ж продавця, тому в якості був впевнений на всі 100%. Дошка стабільна, зроблена акуратно, а матеріал досить міцний. Друг задоволений, а я вкотре переконався, що тут можна сміливо купувати. Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко і надійно.
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Дуже задоволені сап бордом. Родиною вже випробували. Рекомендуємо до закупки, якісний товар.

Достоинства:
    Ціна-якість. Легкий, зручний
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  Riot

Дякуємо за відгук!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Дополняю свой отзыв. Сап борд оправдал все ожидания! Плаваем с парнем регулярно. Общий вес 150 кг. За свою стоимость отличный борд! Рекомендую!

Заказала переходник для того, чтоб надувать сап не ручным насосом из комплекта, а электрическим. Так как сами с подругой просто не смогли надуть, силы нужны мужские

Достоинства:
    Цена, размер, грузоподъемность
  • Савелій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Придбав сап-дошку — дуже задоволений покупкою! Все прийшло вчасно, якість товару повністю відповідає опису. Дошка зручна, легка у використанні, чудово тримається на воді. Дякую за хороший сервіс і якісний продукт. Рекомендую!

Достоинства:
    зручний у використанні, розмір
    Недостатки:
    нема
  • олег М***

Прислали другую модель

• Продавец  Riot

Добрий день. Скоріше за все трапився виробничий пересорт товару. Тому що поставчальник виробляє моделі GQ та JS.
      JS являється навіть більш дорожчою версією.

• Катерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Прийшов за 2доби, повністю відповідає заявленим характеристикам, трошки інші кольори, але не принципово. Великий, міцний сап для дорослих людей. Сподіваюсь, слугуватиме довго. Поки - справжня радість нам і дитині! Дякую!

Достоинства:
    Великий, можна катати вдвох не тільки з дитиною, а й двом дорослим (до 200 кг)
    Недостатки:
    Трошки присутній запах клею
    • Продавец  Riot

Дякуємо за відгук. Недоліки приймемо до уваги. Гарного відпочинку і використання!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Получала заказ в розетке 13 июня. На месте при получении не осматривала, товар оплачен заранее.
    Заказ на подарок. Спустя 4 дня, открыла коробку и оказалось, что комплектация не соответствует заявленной. Ремонтного комплекта нет.

Достоинства:
    Пока неизвестно, надеюсь качество борда не расстроит. Дополню отзыв после использования.
    Недостатки:
    Минус магазину, ремонтного комплекта нет
    • Продавец  Riot

Доброго дня. В комплекті повинен бути помаранчевий тубус на якому підписано "repair kit" в являється ремонтним набором.

• Марина З***

Забираю свои минусы. Спасибо за ответ.
      Да, тубус есть!
      Дополню отзыв после использования сапа

• Декань О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riot

Замовив надувну сапборд-дошку в цьому інтернет-магазині — і залишилась просто в захваті!
    Це одна з найвдаліших покупок за останній час.
    Пакування акуратне, нічого не пошкоджено, комплект повний: насос, весло, рюкзак, страхувальний шнур.
    Надувається за 5 хвилин! Міцна конструкція, не прогинається, добре тримає рівновагу навіть на хвилях.

Відплавав на ньому вже кілька разів — і на річці, і на озері — максимум задоволення. Ідеальний варіант як для початківців, так і для тих, хто вже має досвід.

Дошка легка, зручно носити у рюкзаку, поміщається навіть у багажник невеликого авто.
    Колір — яскравий, на воді видно здалеку, що теж дуже зручно.
    Надійність — 10 з 10. Навіть не думав, що надувна дошка може бути настільки стабільною!