- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Тоненькі. На літо те, що треба.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені підгузками Goo.N Friend.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Не сподобалось як поглинають рідину… хоча подразнення, на щастя, не викликали. І з плюсів — дійсно тоненькі і резинка супер легенька, не передавлює животик та спинку!
Якби ще поглинали добре, то купувала б знову…- Достоинства:
- Тонкі — на літо те, що треба! Легка резинка
- Недостатки:
- Погано вбирають рідину, в дитини постійно мокра шкіра
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що вбиральні властивості підгузків Goo.N Friend не виправдали очікувань. Вони легкі, але для кращого результату радимо їх частіше змінювати. У нашому асортименті є підгузки Goo.N Premium Soft, вони м'які і з легкою резиночкою, але їх вбиральні властивості кращі. Рекомендуємо їх спробувати: ссылка
- Денис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
По качеству как Huggies pants.
Добрий день! Вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені підгузками Goo.N Premium Soft.
- Ира И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Купляла по акції, то норм. Самі підгузки тонкі, і коли наповнюються то воно стає мяке і як шарики в середині, не вата. Сподобались що тонкі, на літо. В середині білі, алергію не визвали. Брали 6 розмір (носимо 5 або 6), то 6 була нормальною не велика, якраз, не протікли (бо одягали і на вулицю і вдома), а це саме головне. Бо був казус що дорогі хагіс протікли, бо браковану пачку Єва продала і це не признала.
По гарній ціні можна брати. Вони непогані.- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- тонкі
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Тоненькі, резинка супер, але змінювати доведеться часто, малий об'єм тримають, на жаль.
- Достоинства:
- м'яка резиночка, тонкі
- Недостатки:
- мало абсорбують вологи
- Марина .***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Дуже задоволена якістю трусиків-підгузків Goo.N Friend .Дитині з ними максимально комфортно, завжди відчуття сухості. При будь-якій активності дитина залишається сухою. Трусики дуже приємні до тіла. У нас чутлива шкіра, поки все ідеально. Трусики тоненькі, легенькі.
Зручна упаковка не габаритна, плануємо ще купити такі в подорож.- Достоинства:
- Сухість шкіри дитини, тоненькі, приємні на дотик
- ВікторіяПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
При наповненні залишають гель на шкірі (
- Анна О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 20
Якість як у Гун з інших колекцій, але більш бюджетні. Не протікають, не мають запаху сечі при наповненні підгузка, попа сухенька)
Подобається, що сидять на доньці як білизна, дуже зручні. Буду купувати ще!- Достоинства:
- Тонкі як білизна, зручні, не протікають, при наповнені не мають запаху сечі.