Отзывы покупателей о Qi2 сертифицированная беспроводная зарядная док станция для apple айфона часов наушников телефона 3 в 1 magsafe универсальная магнитная зарядка на айфон iphone airpods iwatch эпл вотч Magic Stem S9 25W с автоповоротом и подсветкой + адаптер
- Егор И***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Придбав на роботу, зручна річ, все працює стабільно. Навушників просто не маю, а от годинник і телефон заряджаються без проблем.
- Емілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Зручна, магніт міцний, не користуюсь чохлом, при цьому на станції сама площадка зарядки з якогось м'якого матеріалу, не дряпає панель телефону, бо від автотримача в мене на старому телефоні через певний час залишалися сліди, тут такого не буде :)
- Достоинства:
- Якісна
- Емілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Обирали станцію на подарунок подружці. З цікавого ця станція дуже відрізняється від усього, що ми дивилися. Дотиком до сенсорної кнопки можна обертати телефон горизонтально та вертикально, а також ховати всередину станції зарядку для навушників та годинника, технологічна зарядка, дуже технологічна). Подарунок приємно здивував.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Давно хотів собі зарядку 3 в 1, але важко було знайти із швидкою зарядкою для Apple Watch і за адекватні кошти! Цей варіант є найкращим з точки зору ціни/якості для техніки Apple. Тому можу рекомендувати
Також хочу відмити продавця - оперативно відповідає і якісно проконсультував. Другий раз замовляв у нього зарядки такого типу.- Достоинства:
- Швидка зарядка для iPhone/ iWatch
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук! Радий, що зарядка 3 в 1 повністю виправдала очікування за ціною та якістю. Ми завжди намагаємося оперативно забезпечувати якісне обслуговування- це наша робота. Дякуємо за рекомендацію!
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Чудовий виріб. Доставка супер
- Продавец AMPERE
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що виріб вам сподобався, а доставка не розчарувала.
- Анатолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Заряджає дуже добре, зручно)
Дякуємо за відгук!
Раді, що зарядка працює добре і вам зручно користуватись.
Нехай служить довго і надійно!