- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
собачка м'яка і симпатична, але дуууже гучна( волає пісні (якість звуку посередня), а тихше зробити неможливо. повідочок не знімається, бо на ньому кнопка перемикання режиму.
Дякуємо вам за відгук!)
Щодо гучності — розуміємо, для когось вона може здаватись досить голосною, адже іграшка створена так, щоб привертати увагу малюка.
Хочемо підказати, що на повідочку є кнопка перемикання режимів — можна обрати режим «повторюшка» (довше притримати кнопку) який зазвичай звучить м’якше))
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Класна собачка! Трошки голосна)) Дійсно, ходить, виляє хвостиком, співає різні пісеньки на англійській. Ще дитині подобається режим "повторюшка"- забавний)) Приємна на дотик, виглядає як справжня собачка.
Окрема подяка продавцю, що швидко зв'язався і зорієнтував по срокам відправки.- Продавец TOVARLENDIX
Щиро вдячна за ваш відгук!)
Хай прогулянки стануть ще більш веселішими та цікавими з таким пухнастим другом)
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Песика замовляла на подарунок. Дитинка залишилася задоволеною. Хороший, «вірний» друг був цілий день поруч: в магазин, на подвірʼя і т.д. Іграшковий друг гавкає, виляє хвостиком, лизькає язичком, ходить, повторяє слова. На механізмі також записано чимало музичних композицій. В цілому іграшка дуже класна! Навіть дорослі залишилися в захваті та під враженням, що вже говорити про враження дитини)) Дякую!
- Достоинства:
- Швидко звʼязалися та відправили. Післяплата. Гарно упакували.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец TOVARLENDIX
Дуже рада, що нова забавка настільки сподобалась дитині і не тільки дитині, классс))) Вдячна вам за такий гарний відгук, дуже приємно, грайте залюбки!))
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Дитина була в захваті від пухнастого друга. Іграшку швидко відправили, дуже сподобалось, що підказали щодо доставки на поштомат , що зекономило і час і гроші,загалом консультація була на вищому рівні!!!!!!!
- Продавец TOVARLENDIX
Дуже рада, що ви залишились задоволені покупкою, дякую і вам за ваш чудовий відгук!) Хай новий друг приносить дитині тільки радісні емоції!))))
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Купили песика для 2р дитини працювало все але песик не ходив(, але продавець любязно попросив відправити товар і замінив його без запитань, дитина дуже щаслива іграшка краса і варта 200% своїх грошей. Максимально рекомендую цього продавця
- Достоинства:
- Вміє повторяти слова, ходить, гавкає і вміє облизувати) , грає мелодії.
- Продавец TOVARLENDIX
Дякую вам велике за розуміння і терпіння, грайтеся із задоволенням!)
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Супер дуже сподобалась
- Продавец TOVARLENDIX
Дуже рада, що ви залишились задоволені покупкою, грайте залюбки) І дякую вам велике за зворотній зв’язок!)
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Купували на подарунок. Чудова іграшка, дитина у захваті.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец TOVARLENDIX
Щиро вдячна за ваш зворотній зв’язок, хай цей песик стане новим другом і радує дитину))
- Тетяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Гарна,якісна іграшка,швидка та приємна доставка,дуже
зігріли своїм теплом і бабусю і маленьку дівчинку!Дякую!- Продавец TOVARLENDIX
Дякуємо велике за теплі слова! Нехай собачка надихає на турботу, дружбу та приносить море радості маленькій дівчинці щодня)))
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOVARLENDIX
Неймовірна іграшка Дитині сподобалась на всі Дякую цьому магазину за швидку доставку та приємне спілкування
- Катерина С***
Не вставляє смайлики) тому напишу, що дитина в захваті і батьки також))) купуйте, безсумнівно)
- Продавец TOVARLENDIX
Дякуємо вам за зворотній зв’язок, нам дуже приємно) Грайте із задоволенням!