- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Розійшовся рукав через тиждень. Дуже розчарована, бо тканина дуже приємна була і мені подобалося, як виглядає
- Представник бренду
Вітаємо,Катерина! Дякуємо за відгук.
Шкодуємо, що зіткнулися з таким випадком. Просимо звернутися до служби підтримки через особистий кабінет або чат — ми допоможемо вирішити ситуацію та передамо інформацію до відділу контролю якості.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Все сподобалося, навіть недоліків не бачу
- Достоинства:
- Відповідає зображенню, приємний на дотик, ніде не колить
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник бренду
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що товар повністю виправдав очікування та сподобався Вам. Раді, що якість і комфорт залишили лише позитивні враження. Носіть із задоволенням, а ми й надалі будемо працювати, щоб кожна покупка дарувала тільки радість!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Серый
Справляє враження якісної речі.
- Достоинства:
- Склад, колір, охайний крій, упаковка. Беззаперечна перевага - акційна ціна.
- Недостатки:
- При ручному пранні у холодній воді та символічному віджимі тканина дала ледь помітну усадку.
- Представник бренду
Вітаємо,Олена!
Дякуємо за відгук.
Раді, що виріб справив позитивне враження своєю якістю, кольором та ціною. Ваші зауваження щодо невеликої усадки тканини після прання будуть враховані.
Цінуємо Вашу оцінку.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Очень светлый холодный розовый
в реальності трохи менший рубчик, але мені сподобалась, колір моя любов.
- Достоинства:
- якість гарна, сподіваюсь не підведе
- Оксана В***
хотіла додати, що це не ангора, він не зимовий, а демі, виправте
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
Колір, тканина, все сподобалось, розмір L на мої талія 78, зріст 160 сів добре
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Белый
Гарна кофтинка, тоненька, але тепла. Гарна як на кожен день, розмір взяла більший, щоб не було занадто обтисло, ношу clean
- Достоинства:
- Все
- Юлия Г***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
Гольф понравился, ткань мягкая, приятная, купила бы НО!! Заказывала белую, а приехала молочная!(( не люблю молочный цвет, он мне как пожелтевший белый или красный е ту отправили или ошибка в описании цвета
- Достоинства:
- Приятная
- Недостатки:
- Приехала не белая!!( а молочная!((
- Представник бренду
Вітаємо, Юлія! Дякуємо за відгук. Шкодуємо, що колір виробу не відповідав очікуванням.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки через особистий кабінет або чат — фахівці допоможуть організувати обмін або повернення та передадуть зауваження до відділу контролю якості, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.