- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Оливковый
Думаю, якщо пощастить знайти свій розмір, буде хорошим варіантом влітку.
- Достоинства:
- Приємна на дотик тонка тканина, симпатичний колір
- Недостатки:
- За моїм досвідом не відповідає розмірній сітці :(
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Бежевый
Штани дуже гарні тільки на вигляд, але після двох разів використання, вони розлізлись і скошлатились. Тканина жахливої якості, самі штани на декілька разів.
Нікому не раджу- Достоинства:
- зовнішній вигляд
- Недостатки:
- тканина поганої якості, штани буквально розлізлись
Соответствует
Добрйи день Анастастасія. Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. Штани зроблені з високоякісного льна. Можливо був не вірний догляд за тканиною або при пранні ви виставили високу температуру. Було б гарно , якщо б ви вказали де саме розлізлись. Якщо на швах- то можливо невірно був підобраний розмір. Ми дуже вибачаемось заздалегідь. Сподіваемось наступною покупкою ви будете задоволені.
- Элеонора Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Белый
такі речі треба шити з запасом на випадок ,що вони можуть сісти
- Достоинства:
- штани класні, натуральна тканина , пошити непогано
- Недостатки:
- єдиний, але весомий недолік, сіли після прання і стали короткі
Соответствует
Доброго дня, Єлеонора. Дякуємо Вам за відгук, для нас важлива Ваша думка!)) Ми приймемо до уваги ваше зауваження.
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Оливковый
Зручні.
- Достоинства:
- натуральна тканина.
- Недостатки:
- Трохи кашлатяться
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый
Все чудово! Дякую
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Оливковый
Штаны 100 лен ( по бирке) Колятся. Стирка и отпаривание частично решили эту проблему. Думаю , после следующей такой же процедуры совсем перестанут. Кстати , немного сели по длине после стирки ( при 30, естественно), теперь на рост 166 идеально. Размер sm на бедра 95. Отличные , мягкие, но только цвет не оливка :)) почти как на фото , только светлее
- Достоинства:
- Качество , посадка
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
Штанцята за свої гроші. Не шик. Дуже прості і не жаркі на літо.
- Достоинства:
- Звичайні
- Недостатки:
- Просвічуються
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый
Хорошо модель, приємна тканина, гарний фасон
- Достоинства:
- Ленкі і натуральні
- Недостатки:
- Трохи світяться і маломірять
- Квитко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
Сподобались,пошив акуратний.Радує,що вітчизняний виробник.Дякую Розетці.
- Достоинства:
- Дуже класні
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Штани не вартують заплачених грошей. При правильно підібраному розмірі, штани після 1 носіння:
- подерлись по внутрішньому шву
- покошлатились
Є сумнів, що це взагалі льон, бо справжній льон - міцна і стійка до розривів тканина.- Представник постачальника
Добрий день.Ірина скоріш за все був невірно підібраний розмір. Тканина яка в представлена в брюках не має розтяжимості, тому вона при невірно підібраному розмірі у вас подерлась. Стосовно составатканини-дійсно сучасний льон він іде більш тонкіше аніж раніше. За рахунок цього тканина легше.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Бежевый
Дуже сподобались! Якісна тканина. Розмір підійшов
- Достоинства:
- Швидко доставили, гарне обслуговування.
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Оливковый
Штани супер. Тканина льон-бавовна. На параметри ОТ72 та ОБ99 взяла L-XL. Сіли вільно так як я і хотіла. Є запас в талії. Такі штани давно шукала, які не стискають нічого, сидять вільно, стильні, не жаркі (думаю, що і влітку не буде в них дуже жарко). Фасон під класичний, але можна і з кедами, кросівками та туфлями. Супер, рекомендую.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Белый
Якісні штани, приємна тканина, зручна посадка. На мій зріст 164 прийдеться підрізати) але не страшно! Жилет теж купила) Комплект гарний!!!!!
- Достоинства:
- Натуральна приємна тканина)
Добрий день. Дуже дякуемо Вам за приемний відгук.
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Купувала не тут, але вирішила лишити відгук, можливо хтось зекономить. Якість тканини жах. Штани на пару раз. Після першого разу ж дня носіння тканина між ніг уся в катишках, в місці де сумка була та ж ситуація.
Вперше така ситуація з річчю з льону.Соответствие размерной сетке
- Вікторія П***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
Дуже розстроїна, що не підійшли по довжині на мій зріст 177, вони виявилися на 5 см вище щіколотки, при тому що на фото майже до землі. Нажаль до жилета прийдеться в комплект штани шукати у іншого продавця.
- Достоинства:
- Лляна тканина, крій
- Недостатки:
- Занадто короткі
Маломерит
- Марина М***
Скажіть ,будь ласка, а матеріа як на фото турецький льон жатка чи як грубий як мішки радянського зразка бо я взяла коричневі то розчарована,що зовсім не такий матеріал як на фото, а як щодо білих?