- ШамсІОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Кофейный
Куртка виглядає дуже дешево. Не співпадає з фото. Просто приїхало щось геть інше. Погана тканина, погана якість пошиття, погана фурнітура. Повернула.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не співпадає з фото, погана тканина, погана фурнітура, погане пошиття - дешеве й неохайне
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Шкодуємо, що куртка не виправдала очікувань за якістю та зовнішнім виглядом. Просимо звернутися до служби підтримки через особистий кабінет або чат — ми допоможемо вирішити ситуацію та передамо інформацію до відділу контролю якості для уникнення подібних випадків у майбутньому.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Терракотовый
Якість, наче, гарна. Відповідає фото, приємний колір, але... це не S-M, а просто М, при чому овероверсайз. На мій S можна два раза завернутися. Прийшлося повернути. По теплоті досить тепла, думаю можна і зимою, коли не мороз носити
Большемерит
Добрий день Світлана. Дякуемо за відгук.Куртка дійсно дуже оверсайз. Дуже шкода , що вона не підійшла за розміром.
- ВіталінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Терракотовый
Для тих, хто любить виділятись з натовпу сіро-чорних курток. Дуже вдалий колір, всі обертаються на мене)
- Леся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Терракотовый
Яркая курточка, освежает цвет лица, очень рада покупке
- Достоинства:
- бомбический цвет, красивый силуэт
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Кофейный
Курточка симпатмчна,капюшон є і його можна відстібнути, фасон актуальний, не приталений, як зазначено в описанні. Вона дуже тепла, можна носити зимою, навіть у морози( якщо не -20), в 5 мені в ній жарко. Єдиний недолік, це те, що капюшон тримається на голові тільки якщо комір повністю застібнути. Колір відповідає зображенню.
- Достоинства:
- Фасон
- Недостатки:
- Капюшон не тримається, якщо комір відкладений
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Кофейный
Куртка з капюшоном, хоча в описi вказано, що вона без капюшона. А взагалi задоволена покупкою. Куртка легка, тепла.
Соответствует
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Куртка гарна, все прошито гарно)!
Розмір відповідає. Я ношу L-XL як якого виробника то курточка скорше XL можна буде одягнути і під теплу грубшу кофту.- Достоинства:
- Практична
- Недостатки:
- Ще не носила , буде видно як в ній за тепло)
- Лариса З***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Куртка ніби й не погана за свої кошти. Але комір у застебнутому вигляді довжиною вище носа, тому на фото у розстебнутому вигляді. У підгорнутому вигляді не то. Капішон без куліски, не тримається, однозначно повернення.
Большемерит