- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова серія. Купили першу, купили другу, у планах і третя. Доставка швидка, безпроблемна.
- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Немає.
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Что-то заказ не пришел но уже отмечен что выполнен.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребёнок очень доволен, перечитывает по несколько раз и рисует арты к книгам
- Достоинства:
- Классная книга, особенно если ребёнок любит читать и котов
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: GSS
все сложилось лучшим образом . Спасибо.
- Достоинства:
- полный комплект книг с подставкой и магнитиками как подарок
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка спрацювала відмінно.
Книги чудові. Читаються на одному диханні- Достоинства:
- Швидка відправка
- YarПродавец: Rozetka
Як правильно читати? Чи потрібно для того щоб зрозуміти всю картину читати спец видання? Бо я почав читати 2 цикл і нічого незрозуміло.
- Тетяна
Почніть краще з першого циклу
- YarDam
1 цикл я вже прочитав, а 2 зрозуміти неможу
- Єлєна К***
Може ви прочитали книги 1 циклу другого видавництва? Тому що наприклад назви і імена герої відрізняються в різних перекладах.
- Вікторія Ч***Продавец: Rozetka
Весь цикл читається на одному диханні. Нові пригоди, нові герої. Сюжет затягує і не може відпустити до останнього кінця
- Виталий Ч***Продавец: GSS
Вопрос представителям розетки.Вчера отменили заказ,он был оплачен.Оформляли возврат денег.ГДЕ ЖЕ ОНИ?? КОГДА МНЕ ВЕРНУТ 638 ГРН???
- GSS
Добрый день, Виталий!
Ваши деньги на пути к вам))
Как и ранее сообщали(в переписке, в телефоном разговоре) в течении 3 дней ожидайте поступление денег)
С уважением, Алексей
Интернет магазин GSS!
- ВоГниКПродавец: Rozetka
Це одне з найкращих чтив, що мені доводилось читати! Нов пригоди і нове покоління юних воїнів першовідкривачів(не хочу спойлерити, але цю подорож до місця де тоне сонце можна назвати поверненням до дому:) РС: Цикли: "знамення зірок" і "Початок племен" )
- Достоинства:
- Сюжет! Весь цикл в одному зібрані!
- Недостатки:
- Щоб зрозуміти всю картину доводиться читати внесерійні книги(Нерозказані історії) і пости самих авторак. Але для мене це тільки в кайф.
- Любов О***Продавец: Rozetka
А книги призодять якісні?
- Бузник М***
Да, в твердом переплете, цвет бумаги не ярко белый, все по ГОСТу