- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Стіл гарний, колір зробили який хотів. Місця багато. Збірка зайняла десь 20-30 хвилин. Єдине трохи невистає жосткості посередині. Але за свою ціну добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трохи невистачає жорсткості
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Стіл стійкий, що дуже сподобалося так як конструкція дуже проста. Власне завдяки простій конструкції, збірка столу зайняла приблизно 20 хв. Ціна дуже приємна, бо столів 140х80 за таку ціну небагато. Монітор 27 дюймів, маленький монітор та пк спокійно помістилися на стіл, ще й запасом. Тому два монікт на 27 - дюймів спокійно стануть разом з пк. Для периферії місця достатньо з головою, завдяки ширині 80 см. Якщо ставити монітори на кронштейн то взагалі місця стане ще більше.
Мінусів як таких я ще не знайшов. Хіба що в передній частині столу, якщо натиснути, стіл прогнеться. Проте це більше особливість конструкції, тим паче за таку ціну та і стіл не для сидіння. Ще що помітив, це те що на столі добре видно сліди від дотиків пальців або рук. Тому бажано мати при собі щось щоби іноді його протирати. А так дуже задоволений покупкою.- Достоинства:
- Проста збірка, стійка конструкція, гарний розмір для такої ціни
- Недостатки:
- Не знайдено
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Отвір задній стінки зроблені не симетрично, тому один з кутів чуть виступає .Продавець порадив послабити кріплення яким є саморіз .
- Достоинства:
- Якби не ця прикрість дуже гарний стіл.
- Недостатки:
- Скоріше за все заводський брак.
- Продавец CyberStaff
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Невелика несиметричність при первинній збірці може виникнути, якщо затягнути один із саморізів до упору відразу. Ми спеціально проектуємо отвори з допуском у 1–2 мм, щоб у вас була можливість змістити панель та вирівняти кути ідеально за контуром. Просто послабте кріплення, вирівняйте стінку і затягніть саморізи знову — це вирішить питання за лічені хвилини.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Отличный стол, единственный момент что если ты под 100кг и усердно печатаешь слегка подшатывается, но думаю не развалится)
За такую цену, с учетом всех характеристик, возможно один из самых лучших вариантов.- Достоинства:
- Цена, габариты, качество
- Недостатки:
- За эту цену их быть не может
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно, що ви задоволені покупкою. Щодо стійкості: при великому навантаженні на край стільниці будь-який стіл може трішки вібрувати під час роботи. На надійність конструкції це не впливає, вона розрахована на таку вагу. Гарного користування!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Столик прийшов доволі швидко так як такого розміру не було в наявності, але зачекав тиждень і все вже було доставлено. Столиком максимально задоволений.
- Достоинства:
- Зручний, великий, сервіс на висоті.
- Недостатки:
- Відсутні від слова зовсім)
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що ви задоволені столом і наш сервіс залишив гарне враження. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за терпіння, поки ми готували ваш розмір!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Хороший стіл сину сподобався
- Продавец CyberStaff
Вітаємо! Дякуємо за покупку. Приємно чути, що дитина задоволена. Ми розробляли ці столи з акцентом на стійкість та ергономіку, щоб вони були надійним місцем для ігор та навчання протягом багатьох років. Гарного користування вашому сину!
- Федір П***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Занадто тонка стільниця для таких розмірів, помітно прогинається під вагою понад 10 кг. Конструкція не передбачує будь яких укріплень для стільниці (вирішить каркас або товщий варіант), тому оцінка така низька.
- Продавец CyberStaff
Якщо ви плануєте ставити щось важке, можемо зробити посилену версію столу, звертайтеся, навіть ваш стіл можемо переробити. Також є варіант докупити ніжку, вона недорога, стіл витримуватиме великі навантаження!
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff
Хороший стіл.