- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VSIDOMA. Цвет корпуса: Белый
Все ок.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Таку модель купую вдруге. Маленька, зручна, легка у користуванні, рятує під час спеки. Можна поставити поряд з кліткою з домашньою тваринкою для її більшого комфорту. Попередній такий "кондиціонер" пропрацював близько трьох років, що, я вважаю, непогано для такої техніки. Використовую у приміщенні 10 кв.м.
- Достоинства:
- Маленький, рятує під час спеки. Фільтр можна мити самостійно за необхідності.
- Недостатки:
- Потрібен перехідник, щоб підключати до електричної мережі.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Нічого не охолоджує. Перевіряв на протязі 3-х годин чи зможе зменшити в маленькій кімнаті температуру повітря - ні на градус ні зменшив. На максимумі легенький вітерець. За такі гроші можна простий настольний купити вентилятор, але і там швидкість на максимумі буде більше, бо в мене такий є.
Не рекомендую.- Продавец Eligos
Добрий день! Для збільшення ефективності охолодження потрібно додати лід у воду. Протестуйте будь ласка та побачите результат.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Поки все працює
- Достоинства:
- Вартість і розмір
- Недостатки:
- Збірка та кнопки
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Працює
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart. Цвет корпуса: Серый
Все чудово
- Продавец EasyMart
Вас вітає EasyMart, дякуємо за ваш відгук
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Работает хорошо, свои функции выполняет в полной мере, работает тихо
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- Достоинства:
- Добре працюе, гарна ціна, зручний у використанні
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый
Сподобалось. За 400 грн багато від кондиціонера не очікувала, але він мене здивував. Дійсно, працює і від розетки, і від павербанку. На інтенсивному охолодженні доволі потужний.
- Достоинства:
- Легкий, компактний
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый
Дуже гарний, тихий, тільки водичка підтікає
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый
Беру вже другий раз, бо перший розбомбили, для маленьких приміщень топ, а котам у спеку взагалі кайфово під ним)))
- Достоинства:
- Малий, зручний, від павербанка може працювати
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Top Hub
Дуже вдячні за зворотній зв'язок! Приємного користування!
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Рятував 2024 літом, коли відключення світла були, досі влітку користуємося
- Толик Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EURO_SALUT. Цвет корпуса: Белый
Хрень. Не советую
- Достоинства:
- Их нет
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый
Звичайна дуйка, вода підтікає
- Достоинства:
- Прохолода в спеку
- Недостатки:
- Підтікає з водою
- Продавец Top Hub
Дякуємо за відгук! Для уникнення підтікання води переконайтесь, що ємність наповнена не вище максимального рівня та встановлена рівно й герметично. Приємного користування!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Ерунда, не освежает,увлажняет чуть чуть,лёд быстро растёт.Вообщем как маленький вентилятор и всё.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Несоответствует своим функциям
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Нам прикро, що товар не задовільнив Ваші потреби. Дякуємо, Ваш відгук дуже важливий для нас!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Пропрацював два тижні.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Аліна! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.
- Кривенцов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Не раджу. Вважав що буде дійсно охолоджувати, а по факту звичайний маленький вентилятор. Ну може трошки охолоджує якщо лід запхати в маленький отвір для води
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Быстрая доставка.
- Достоинства:
- Компактный, автономный при использовании с пауэрбанком.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Варвара В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Не сильно потужний, але в спеку краще з ним, чим без нього. За свою ціну - взагалі супер!
- Достоинства:
- Непоганий
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Ярослав Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Работает нормально все функции выполняет
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ярослав! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Лычко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Покупкою задоволена!
- Достоинства:
- Компактний, легкий, зручний у використанні!
- Продавец Eligos
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
дякуємо і виробнику, і продавцю
- Достоинства:
- дійсна допомога, особливо на кухні
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Eligos
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Задоволена покупкою
- Достоинства:
- у разі вимкнення світла дуже виручає
- Недостатки:
- не має
- Продавец Eligos
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV. Цвет корпуса: Черный
С виду хрень, но свою функцию делает, т.е. на 1 комнату
- Достоинства:
- Сам девайс
- Недостатки:
- Мощнее бы кулер
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Белый
Дуже сподобався та нажаль якість бажає кращого за пару використань цього чудо апарату зламалось гніздо. Частина гнізда просто витяглась з зарядним шнурком. Прикро.....
- Недостатки:
- Використовувала пару разів та зламалося гніздо.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Заявлені функції виконує
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Через 30 хв. роботи задимів і не працює вентилятор
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Віта! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Відмінний вибір за свою ціну для маленьких приміщень.
- Достоинства:
- Кондиціонер отримала нещодавно. Працює відмінно. Для маленьких приміщень дуже зручна річ. Водичка, яку потрібно заливати в кондиціонер, зволожує та освіжує повітря в кімнаті. Якість перевищує ціну.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV. Цвет корпуса: Черный
Відпрацював годин 7 і почав смердіти пластмасою. Вода йому більше не потрібна
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконує свою роботу
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Товар відповідає заявленому. За невелику ціну маємо охолоджувач на маленьку кімнату..
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за високу оцінку. Раді, що Ви залишилися задоволені.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Прийшов без кабелю USB. Подзвонила менеджеру,обіцяли зв'язатися та дослати шнура.Але так ніхто і не зв'язався.
- Недостатки:
- Недоукомлектовка,халатність
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо довідправку кабелю USB найближчим часом.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Розчарована. Нічого з того, що заявлено не відповідає дійсності... Обдуває на 3 швидкості , якщо сісти за 5 см. від цього мініконвектора. Трохи рятує лід, але...Для нашого спекотного літа це марна трата грошей, краще купити вентилятор.
Не рекомендую.- Достоинства:
- Працює тихо
- Недостатки:
- Дуже заслабкий
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анна! Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням. Дякуємо за відгук, він дуже важливий для нас!
- Иринна А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Все добре ,дякую за гарну ціну !
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ірина! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.
- Данііл А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Остужает хорошо. Углы вертикального обдува ниже горизонтальной линии, придется ставит на что то.подсветка плоха
- Достоинства:
- Хорошо остужает
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Данііл! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все добре, дякую!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kredo Lot VV. Цвет корпуса: Черный
Купляла для авто, відразу скажу: ідея погана, не вистачає водьтажу від прикурювача. А занесла його у кімнату 280*300 , ідеально холодить, але потрібно 220V... На такі гроші прекрасна якість
- Достоинства:
- Легкий, маленький, не займає багато місця, потужний
- Продавец Kredo Lot VV
Дякуємо Вам Оксана за позитивний відгук).