- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GA Online. Цвет: Графит
Дуже гарна річ
- Достоинства:
- Зручно, якість на вищому рівні, велике спальне місце
- Продавец GA Online
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Вам все сподобалося.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: GA Online. Цвет: Серый
Крісло доставили вчасно, добре запаковане. Цілком задоволена якістю матеріалів. Зручне, тканина (велюр) приємна на дотик. Важливо, що після отримання мною товару, менеджер поцікавилася враженнями від покупки.
- Достоинства:
- Функціональне, комфортне, сучасне крісло за доступною ціною
- Продавец GA Online
Дякуємо Вам за такий приємний та детальний відгук )
Раді, що крісло приїхало вчасно, сподобалась якість і комфорт, а велюр залишив приємні враження.
Нам важливо супроводжувати клієнтів не лише до покупки, а й після неї — дякуємо, що відзначили це
Нехай крісло служить довго та дарує затишок у домі!
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GA Online. Цвет: Бежевый
Якість крісла чудова, тканина приємна на дотик, збирається легко, доставка швидка і все було якісно упаковано. Приємна менеджер компанії виробника. Дякую
- Достоинства:
- Якість крісла чудова, тканина приємна на дотик, збирається легко, доставка швидка і все було якісно упаковано.
- Продавец GA Online
Дякуємо за детальний відгук! Нам дуже приємно, що крісло Вам сподобалося, а процес доставки та збірки був комфортним. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи — надзвичайно цінуємо Вашу довіру!
- Продавец GA Online
Дякуємо за детальний відгук! Нам дуже приємно, що крісло вам сподобалося, а процес доставки та збірки був комфортним. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи — надзвичайно цінуємо Вашу довіру!
- Вероника К***Отзыв от покупателя. Продавец: GA Online. Цвет: Коричнево-серый
Мʼяке, зручне, функціональне крісло, має стильний вигляд, тканина дуже приємна на дотик. Купувала темного кольору
- Достоинства:
- Мʼяке крісло, розкладне, дуже зручно спати
- Продавец GA Online
Дякуємо за чудовий відгук
Користуйтеся із задоволенням.