Отзывы покупателей о VR Очки виртуальной реальности INSPIRE для смартфонов VR Park с джостиком Terios T3 white

Оценка пользователей 3.78/5
  • Отзывы про товар продавца Bazhay
  • Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazhay. Цвет: Black

Замовили на подарунок для хлопчика.
    Задоволені товаром, круто та просто!
    Дякуємо

Дякуємо за Ваш відгук!

• Людмила М***

Все чудово

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ксенія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bazhay. Цвет: Black

Але передзвонила в магазин, що немає інструкції, то менеджер пояснила як підключити окуляри і скинула інструкцію на Вайбер.
    Дитині сподобались vr окуляри , дорослим теж)
    Дякую.

Достоинства:
    Швидшко відправили
    Недостатки:
    Немає в комплекті інструкції по підключенню українською мовою.
    • Продавец  Bazhay

• Юлия В***

Рекомендую!

Достоинства:
    Усе чудово працює!
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Action

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: White

Все сподобалось, дякую

• Галя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Black

Я розчарована ,гроші великі а підключити неможливо

Достоинства:
    Прийшли швидко
    Недостатки:
    Немає в інструкції кюар кода
    • Продавец  Action

Добрий день. Для використання не потрібен ніякий код. Для налаштування телефону у VR режим вам потрібно встановити програму CardBoard і шукати ігри, які підтримують VR режим та керування джойстиком

• Юлвя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Black

Боже, лучше бы и не забирала это. Мне кажется, что характеристика по диагонали телефона писалась с потолка. Худший подарок ребенку, что может быть.

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Вся покупка
    • Продавец  Action

Добрий день. Якщо товар Вам не підходить, ви може оформити повернення в строк до 14ти днів. Характеристики написані від виробника

• Юрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Black

Не розумію за що там 2300 викидати…
    Сильно збісило те, що навушники тупо зʼєднані двома дротиками і ніфіга не тримаються корпусу. Лінзи також не фіксуються.

Достоинства:
    Свою функцію дешевих vr окулярів виконують
    • Продавец  Action

Добрий день. Якщо у вас виникли проблеми з товаром, то ви можете звернутись до нас за вказаним номером телефону у вашому гарантійному талоні або через питання до продавця. Але якщо ви порушили цілісність товару, то ми знімаємо з себе гарантійні зобов'язання

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Action. Цвет: Black

Окуляри приїхали цілі, все акуратно запаковано. По якості порівнювати нема з чим. Щодо роботи багато питань. Код з інструкції не зчитується, на самих окулярах нема ніякого коду. Шукала сама ігри, але частина не йде, бо двоїться. Дуже багато часу займає пошук ігор. Джойстик підключився,але в одній грі належним чином не працює, в іншій показує, що не підключен. Якось протестувати його поки не вийшло, бо він не працює. Очікувала більшого, дитина сама не впорається, бо треба купу дій виконати, поки скачаєш, налаштуєш.

Достоинства:
    Гарний, легкий, не давить на голову.
    Недостатки:
    Джойстик належним чином не працює, код не зчитується, багато ігр не підходять.