Отзывы покупателей о Детская подвесная качеля с каркасом Happy Vita Craft зверята бежевая
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyVi
Внимательный продавец. Качественный товар
- Достоинства:
- Быстрая отправка
- Продавец HappyVi
Щиро дякуємо за відгук. Приємно, що все сподобалось. Обов'язково звертайтесь ще - у нас багато цікавого та корисного для малечі різного віку
- Аліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyVi
Чудова гойдалка, дитині сподобалась. Продавець ввічливий та уважний. Відправили товар дуже швидко.Все супер!
- Достоинства:
- Якісна гойдалка та стійка!
- Продавец HappyVi
Дякуємо за теплі слова подяки. Приємно, що все сподобалось. Обов'язково звертайтесь ще. У нас багато цікавого та корисного для малечі різного віку
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyVi
Замовляла на подарунок на 1 рік. Оформила замовлення у додатку, продавець зі мною швидко звязався щоб зясувати деталі. Дякую за гарну якість гойдалки, сервіс, чемність у спілкуванні, увагу до деталей. Малеча в захваті що дома тепер можна гойдатись .
- Достоинства:
- Гарне обслуговування. Декілька кольорів на вибір.
- Продавец HappyVi
Дякуємо за відгук. Приємно що все сподобалось
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyVi
Дуже вдячна, все дуже сподобалось, якість просто супер, спочатку хвилювалась за стійку, настільки якісно оброблене дерево навіть не очікувала за подушечку (в подарунок) окрема вдячність)
- Достоинства:
- Якість обробки стійки, якість матеріалів "гніздечка"
- Продавец HappyVi
Дякуємо за довіру. Приємно що все сподобалось.