Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мангал-валіза Metalzavod на 6 шампурів 2 мм (MV6-2)

Оценка пользователей 4.37/5
  • Інна Н***

Сьогодні отримали мангал. Якість хороша. Рада, що взяла саме цей.

• Представник бренду

Інно, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю мангала та не пошкодували про свій вибір. Бажаємо Вам багато смачних страв, приємних пікніків і комфортного відпочинку на природі. Гарного користування!

• Віталія К***

Дякую вам за товар він крутий та компактний все влаштовує!

Достоинства:
    Міцний та компактний
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що мангал вам сподобався і повністю виправдав очікування. Раді, що відзначили його міцність та компактність – саме на це ми й робимо акцент у нашій продукції. Бажаємо багато смачних та вдалих пікніків! Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову!

• Світлана М***

Все супер.Дуже швидко доставили.Зручне.легке в користуванні.Не важке.Справиться будь хто.

• Представник бренду

Дякуємо, що поділилися відгуком!
      Раді чути, що мангал-валіза Metalzavod MV6-2 вам сподобався.

Легкість у користуванні й мобільність — саме для цього ми його створювали!
      Хай служить довго та допомагає готувати найсмачніше м’ясо просто на природі

• Виталий К***

Дуже крутий мангал!!! Але допоможіть підібрати чохол!

Достоинства:
    Матеріал, дизайн
    • Представник бренду

Доброго дня, Віталій Ковбас!
      Щиро вдячні за Ваш відгук! Бажаємо приємного та довгого користування нашим виробом!
      А для зручності радимо одразу замовити чохол за посиланням:
      Чохол ссылка

Гарного Вам дня!

• Олександра О***

Супер мангал
    Маленький, компактний
    Якісний

Достоинства:
    Супер все
    Недостатки:
    Не має
  • Користувач

Хороший мангал з товстими стінками. Легко складається. Ще взяв до нього чохол.
    Після восьми раз використання нічого не повело, не погнуло.

Достоинства:
    Товсті стінки
    • Представник бренду

• В'ячеслав З***

Купував на подарунок то за свою ціну норм

Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та чудових сонячних днів.

• Сергій Ч***

Тільки придбав, щє не користувався, але на вигляд норм.

Достоинства:
    Товщина сталі. Ціна
    • Представник бренду

• Денис

Топ за свої гроші, зроблено на совість, нормальна упаковка.
    Дякую Metalzavod за доступну ціну та якість.
    2 мм вистачить з головою довгий час, якщо його берегти.

Достоинства:
    Компактність, вага.
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник бренду

• Виктория

Мангал классный, но ножка отвалилась после первого использования. Неприятно

Достоинства:
    Удобный, компактный
    Недостатки:
    Неудачно приварены ножки
  • Влад Л***

Уже як рік користуюсь все супер всім рекомендую компактно зручно

Дякуємо за ваш вибір!

• Сергей Д***

Получив, витер масло, зібрав.
    Наче непоганий мангал. Гайки приварені точково, але тримають

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш вибір - мангал прослужить довго, перевірено.
      Бажаємо гарного сезону пікніків!

• В'ячеслав Г***

Гарний

• Андрій Д***

Всё приварено хорошо, ножки тоже. Исправились. Чуть меньше чем ожидалось но это сам провтыкал.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Поки нема
    • Представник бренду

• Александр С***

Не оглянув мангал в точці видачі розетки, в дома виявив що в комплект не поклали ніжки к мангалу!

• Артём

Отличный, компактный мангал ,покупал год назад ,откатал 7 раз на природу ,без проблем делает свою работу, качество хорошее, только жадные сварщики еле капнули сварки на гайки ножек ,а так все хорошо,советую

Достоинства:
    Компактный,свою работу делает
    Недостатки:
    Жадные сварщики))
    • Представник бренду

Доброго ранку. Дякуємо, що знайшли час на відгук. Обов'язково звернемо увагу на недоліки)). Будемо чекати на нові замовлення. Є багато новинок. Гарного дня.

• Анна С***

На перший погляд все ок)

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки не помітили
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Нашій компанії важлива думка покупців. Гарного дня.

• Вікторія О***

Хотілося б, кращі ніжки, а загалом-норм

• Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш вибір. Нам важлива думка та пропозиції наших покупців. Приймаємо до уваги кожен відгук.

• Юрій П***

Чудовий виріб, їздить зі мною в машині постійно. Гайки на дні мангалу треба краще проварювати.. короче з ніжками треба щось робить

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук - і за зауваження також. Зворотній зв'язок ми цінуємо, та обов'язково приймемо до уваги

• Саша

Чудова, компактна річ

Достоинства:
    Ціна, компактність
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Доброго дня. Величезне спасибі за такий чудовий відгук. Нехай цей мангал прослужить Вам довгі роки.

• Лілія З***

Дуже задоволені!Дякуємо!

• Представник бренду

Доброго дня. Величезне спасибі за відгук. Нехай цей мангал прослужить Вам довгі роки.

• Андрій Ч***

Все хорошо, метал толстенький, ножки коротковаты, но то не беда

Достоинства:
    Толщина метала
    Недостатки:
    Короткие ножки
    • Представник бренду

Добридень.
      Дякую Вам за позитивний відгук.
      Щодо ніжок - їх довжина визначалася за декількома факторами: стійкість мангалу, зручність транспортування (ніжки легко поміщаються всередину складеного мангалу), надійність конструкції.

• Юрій Л***

Зручний мангал для невеличких походів. Досить легкий, є ручка. Збирається легко і швидко. Виглядає не дуже надійно але в ділі себе показав добре. Користуюсь більш як рік і нарікань не маю.
    Варто враховувати не дуже великі габарити (6 середніх шампурів. Довгі будуть завеликі). На велику компанію буде не дуже.
    Також як і всі мангали його трошки важко збирати після розпалу. Досить легко брудняться руки об стінки.

Достоинства:
    Мобільний, зручний, компактний
    Недостатки:
    Невеликий. Легко замазатись при складанні (як завжди)
    • Представник бренду

Добридень.
      Дуже дякую за Ваш чудовий відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається наш мангал.
      Якщо Ви хочете собі подібний мангал, але для більшої компанії, то можете придбати Мангал-валізу на 10 шампурів ссылка.
      Щоб не бруднялися руки під час збирання/розбирання мангалу можна використовувати будівельні рукавички.

• Владислав

Міцний товстостінний мангал, зручно збирається , та легко транспортувати. Якщо періодично обробляти маслом то буде служити дуже довго

Достоинства:
    Товсті стінки, зручно транспортувати
    Недостатки:
    Деяка різьба на ніжках не дуже добре зроблена, погано закручуєтся, але легко по фіксити регулюванням гайок
    • Представник бренду

Доброго дня! Щиро дякуємо за приємний та чесний відгук. Щодо ніжок, на них спеціально передбачені гайки, за допомогою яких можна регулювати глибину, при закручуванні та їх фіксації.

• Олександр Л***

Купував на дачу.
    Досить зручний і легкий.
    Був готов по відгукам до того, шо відпаде ножка, так і сталося.

Достоинства:
    Досить зручний, легкий
    Недостатки:
    Відпала ножка на другому користуванні
    • Представник бренду

Добридень
      Дякую Вам за відгук.
      Дуже шкода, що вийшла така неприємна ситуація. На виробництві вже знають про цю проблему та вживають усіх необхідних заходів, щоб ця проблема не повторювалася.

• Алексей Б***

Короче сразу же отпала одна ножка...я это прекрасно понимал... Поэтому делал на это расчет когда увидел что крепление для ножек - это еле прихваченые гайки в которые ножки закручиваются. Так как я сам сварщик я особо не расстроился но изготовителю по рукам желательно надавать за такую работу. В остальном ничего, металл хороший толстый 2 мм. Бесперебойно жарили 6 кг мяса огонь разводили большой.... Всё красиво ничего не деформируется (сломанную ножку просто подпирали ((().Если есть возможность нормально обварить крепление для ножек то можно смело брать. Мангал мобильный удобный.

Достоинства:
    Толстый металл, удобная конструкция. Мобильность
    Недостатки:
    Слабое крепление для ножек
    • Представник бренду

Доброго дня. Дуже дякуємо Вам за такий важливий для нас відгук.
      З якоїсь неймовірної випадковості Вам попався мангал із такою проблемою.
      Це наш не перший і навіть не 1001 мангал на ніжках, які ми продавали і з такими проблемами не стикалися.
      І дуже добре, що Ви маєте можливість самостійно усунути проблему і навіть посилити наш мангал.
      Намагатимемося в майбутньому підходити ще більш вимогливо до перевірки якості.

• Мацнев М***

Неплохой мангал за свои деньги. Металл толстый. Приехал полностью в смазке. Учитывайте при покупке если хотите купить, и сразу поехать жарить) Смазка легко удаляется газетой или туалетной бумагой, но руки будут грязные.

Влазит 6 шампуров, если очень захотеть - 8, но тогда шампура слишком близко друг к другу.

В целом покупкой доволен.

Достоинства:
    Толстый металл внушает доверие.
    Мангал удобно складывается в чемоданчик с ручкой.
    Недостатки:
    Неустойчивые ножки. Плюс ко всему криво приварены гайки куда вкручиваются ножки, из-за этого мангал стоит неровно.
    Выход из ситуации - вдавить посильнее ножки в землю.
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Всі зауваження передано на виробництво і враховуються при виготовленні.
      Конструктори вже працюють над усуненням данної незручності.
      Гарних Вам кулінарних звершень.

• Дмитро

В целом нормальный мангал за свои деньги, каких то жирных минусов не увидел пока.

Достоинства:
    Толщина металла, цена, вес, внешний вид, засечки для фиксации шампура
    Недостатки:
    Если высыпать 2 кг древесного угля, то остается слишком маленькое расстояние от углей до мяса, поэтому чуть подгорает, нужно приловчиться...
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш вибір та відгук!
      Вважаємо Ваш досвід буде у нагоді іншим покупцям.
      Нам важлива Ваша оцінка!

• Дмитро Ф***

упакування дуже паскудне, поганий картон в звичайній плівці... мангал з листів металу 2мм товщиною виглядає надійно, жодна з приварених гайок не відвалилася на момент отримання та першого використання... приїжджає на правду весь в маслі, варто мати серветки при першому збиранні... всі частини на місці, нічого не загубилося, але різьба на ніжках тут погано нарізана, доводиться використовувати інструмент щоб нормально змонтувати
    але загалом, файний мангал, я не шкодую

Достоинства:
    товщина металу, надійність з вигляду
    Недостатки:
    упакування жахливе
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за вибір нашої продукції.
      Обов'язково візьмемо до уваги зауваження. Стосовно масла: оброблюємо для консервації виробу, для запобігання впливу зовнішніх факторів (виникнення корозії). При першому використанні необхідно добре вижарити мангал, витирати не потрібно.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання мангалу багато років!

• Анатолий Т***

Ну що ж , для шести шампурів він має бути трохи довший , прийшлося обварювати гайки для ніжок, до ніжок привабити невеликі кусочки прутка в поперек , щоб удобніше і надійніше було їх закрутити , доварив ще по гайці на ті гайки що приварені . Метал непоганий , товскенький , як він себе покаже побачу .

Достоинства:
    Товщина металу, збірний , не важкий .
    Недостатки:
    Прийшлося трохи дороблять після виробника .
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Недоліки: врахуємо, інформацію на виробництво передано.

• Юрий Л***

Досить зручний, невеликий мангал. Легко транспортувати, легко складати, легко мити.
    Приходить у маслі, тому будьте готові витирати руки після першої зборки.

Достоинства:
    Якісний метал
    Зручний у транспортуванні
    Легка зборка
    Недостатки:
    Трошки лякають ніжки. Відчуття ніби можуть відвалитись (проте досі тримають надійно)
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Оброблюємо оливою для консервації виробу, для запобігання впливу зовнішніх факторів. При першому використанні необхідно добре вижарити мангал, витирати чи мити не потрібно.
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Впевнені, що прослужить довго.

• Євген Л***

Під час першого використання відірвалась гайка ніжки і ось бокової стінки. Прийшлось дати зварювальнику для доробки. Подоварював всі гайки і осі стінок, прогнав різьбу на гайках. Думаю, тепер буде довго служити.

Достоинства:
    Компактний, хороший метал
    Недостатки:
    Якість виготовлення, зварка жахлива.
  • Сергей Я***

доволі не поганий мангал !!!!!!

Достоинства:
    метал 2 мм !!!!!
    Недостатки:
    ніжки(не якісно різьба зроблено) не всі закручуються хорошо.
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо щиро за ваш вибір та такий відгук. Вважаємо Ваш досвід буде дуже у нагоді іншим покупцям, які ще розмірковують над вибором мангалу.
      Гарних Вам кулінарних звершень!

• Олег

Сделан на "Отвали!". Гайки приварены криво, точнее не приварены, а прихвачены точечной сваркой. Резьба на ножках тоже на "Отвали!", пришлось прогнать плашкой. Чтобы прикрутить ножки, нужно пройти квест, подбери подходящую.
    Но в целом, пойдет.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Сделан "Криво"!
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Всі зауваження передаються на виробництво і враховуються при виготовленні.
      Зміна кріплення ніжок - в розробці у конструкторів.

• Сергій С***

Нормальна річ, за виключенням пари недоліків. Майстри не перевірили як вкручуються ніжки. Різьба на гайках трохи підплавлена від зварювання. І якщо сітка з бортами, під час її перевертання можна піддіти боковину, яка легко виходить з пазів. Потім її проблематично гарячу встановити на місце

Достоинства:
    Ціна, товщина металу
    Недостатки:
    Не перевірили різьбу в гайках кріплення, легко відʼєднуються боковини
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Всі зауваження передаються на виробництво і враховуються при виготовленні.

• Микола І***

Замовлення оброблено швидко, і доставлено також, що для укрпошти просто люкс. Упаковано в картон, достатньо добре. Мангал, навіть чимось змазаний, не іржавий. По якості обробки деталей на 4 з мінусом. Але збирається легко, навіть ніжки нормально вкручуються. не скажу, що всі гайки під нормальним кутом приварені, але то навіть "фішка", бо як ставити десь на газон нерівний, то це ще й перевагою стає)))) Перший раз користував вугілля, добре тримає тепло, довго тліє, навіть жменька вугілля, та дає нормальний жар. Метал не повело, заявлені 2 мм пристуні 100%.

Достоинства:
    Ціна, простота складання
    Недостатки:
    ну за такі гроші, камон... то гріх щось тут писати
    • Представник бренду

Нам Важлива Ваша оцінка.