- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Дуже хороші ворота, якісний матеріал, рівні строчки пошиття, якісні деталі, дитині дуже сподобались, будемо замовляти ще одні.
- Достоинства:
- Легко переносяться в будь-яке місце, займають мало місця
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Класні ворота
Дитині дуже сподобались!!!!- Достоинства:
- Легко складати та розбирати!
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Замовила 2шт, дуже класні, дякую!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Якісний товар,швидка доставка.Рекомендую
- Достоинства:
- Зручні в складані
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Приємне обслуговування,швидка доставка,гарна якість.Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Ірина Ш***
Скажіть, будь ласка, ворота справді 120*80, бо виглядають ніби меньше ...?
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Гарні ворота!
- Достоинства:
- Компактні
- Недостатки:
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Чудові ворота для гри на природі
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
хороші ворота, нічого зайвого.
- Достоинства:
- зручно складаються
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий
Ворота хороші, діти задоволені.
- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий
3 дні пишу , щоб мені зателефонували, нуль реакції, самий найгірший магазин , з яким я тільки працював , НІКОМУ НЕ РАДЖУ, краще обходить стороною цей магазин і замовити в нормальному магазині
- Достоинства:
- Немає !!!
- Недостатки:
- Товар бракований
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий
Швидко приїхали - ми навіть не очікували, гарно запаковані, хороша якість.
- Достоинства:
- Син щасливий))
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец LION SPORT
Дякуємо Вам за відгук.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий
Все чудово!
- Продавец LION SPORT
дякуємо Вам за відгук.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий
Відповіли швидко, відправили в той же день, порадили і підібрали саме те, що було потрібно.
- Достоинства:
- Швидкий зворотній звʼязок, відправка в той же день