- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Первый раз в жизни не прочитал отзывы перед покупкой
Эта штука не магнит между стеклами, скорее подходит только на старые окна ( тоненькие ) на пластиковых НЕ РАБОТАЕТ - АНЖЕЛІКА Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Він не тримає магніт
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Повний шлак який не працює. Дуже засмучений товаром. Непотрібна річ яка не виконує своє призначення.
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Справа в тому, що дана модель підходить не для всіх відів вікон, що зазнечно у карточці товару. В будь-якому випадку на товар Ви маєте як гарантію (3-и місяці), так і термін обміну/повернення (14-ь днів від моменту отримання). Тобто якщо товар Вам не підійшов/не влаштував/не знадобився - Ви можете його повернути.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення товару Новою Поштою та поверненням грошей за замовлення у повному обсязі. Просимо звернути увагу на зазначену в картоці товару інформацію. Дублюємо дану інформацію у даному відгуку: "Підходить для одинарного скла завтовшки до 3-8 мм." та "Максимальна товщина скла: до 8 мм".
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Це повна
Не працює від слова зовсім, магнітить тільки без скла, тобто максимально непотрібна річь- Достоинства:
- Недостатки:
- Не магнітить через скло пакет, тобто не виконує свою функцію
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відповідає опису! Все супер!
- Продавец StarLight
- Василий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зручна якісна щітка, миє добре, магніти тримаються міцно