Отзывы покупателей о Вешалка с тумбой Doros Сола Графит/Серый ДСП 60х40х215 (44900343)

Код:  512093724
  • Вікторія Р***

Чудова, важка, міцна!

Достоинства:
    Металева
    Недостатки:

Вітаємо, Вікторіє. Дякуємо за зворотний зв’язок! Ми раді, що вішалка для одягу Fabrika CONVER (FK0208) Вам сподобалась.

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Інструкція повністю помʼята .
    Виникає відчуття що цей товар вже був повернутий до продавця .

Не вистачає деталей ,позначених у інструкції під літерою «O”

У наявності їх 8 , а має бути 16

Недостатки:
    Товар прийшов без необхідних деталей

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На пункті видачі поржав з розміру упакування. Мале. Але вдома зібрав і все гут. Надійна і доволі міцна конструкція. Сорочки висять. Джинси по поличках. Що, ще треба? Дякую.

Достоинства:
    Багато.
    Недостатки:
    Майже нема

Ігор, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та приділений вами час.

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Як і зазвичай Розетка спрацювала оперативно! Вішалка для одягу дуже зручна компактна, конструкція достатньо міцна і стійка, якщо все правильно зібране та міцно і надійно стягнено гвинтами. Я зібрала її самотужки за допомогою схеми.

Достоинства:
    Вішалка з металу, гарне покриття, гладеньке, акуратні отвори для гвинтів, усі складові деталі та кріплення були в повному обсязі. Полиці з міцної сітчастої тканини. Рекомендую!
    Недостатки:
    Це не недолік, а просто інформація. Достатньо складна конструкція для збирання. Потрібно уважно дотримуватися схеми та порядку збирання.

Галино, вітаємо!
      Вдячні за такий розвернутий відгук, нам дуже приємно. Гарного користування!