- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Розчарування. Підходить тільки для дуже дрібних круп. І то, кожного разу крупинки застрягають і іноді навіть з цієї причини неможливо прокрутити.
Купувала за відгуками, та сподобалось як виглядає. Хотіла використовувати для горіхів, але вони зовсім не висипаються з отвору. Використовую для дрібних круп.
Є також проблема, що залишки однієї крупи в отворі потрапляють до іншої.
Незручно чистити, але спосіб очистки заявлений виробником і співпадає з реальністю.- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Незручний в користуванні
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Очень удобно хранить крупы,только не очень мелкие.Для манки и сахара не подходит
- Александр Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
- Стрикаль А***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Товар получен вовремя , упаковка нормальная . Товар к покупке рекомендую .
- Достоинства:
- Компактность и удобство .
- Недостатки:
- Недостатков пока не заметили .
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Отличный девайс, очень удобен для организации хранения круп, семян. Рекомендую к покупке!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Відмінний дозатор,дуже задоволена,нарешті позбулася не зручних пакетів з крупами.
- Достоинства:
- Гарний вигляд,зручний в користуванні.
- Недостатки:
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Товар відповідає опису, хорошої якості.Дуже задоволена
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Хороші приємні продавці. Товар відповідає опису, хорошої якості.
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Замовлення опрацювали та вислали швидко. Товар добре запакований, приїхав цілим та неушкодшеним. Даною покупкою цілком задоволений!
- Недостатки:
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Вітаю!!!Купила органайзер на подарок,дуже задоволені…З ним набагато більше стало місця,все компактно виглядає!!!!Дуже крута штука,рекомендую!!!!!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Річ зручна й естетична. Дружина приїжджає на свята з Німеччини - купив похизуватися)
- Достоинства:
- Зручно, красиво
- Недостатки:
- Не побачив
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Отримала цей органайзер в поштоматі. Хоч і не в заводській коробці,та запакований добре, доїхав неушкодженим. Вже наповнила його крупами і поставила на місце. Доволі місткий, гарно виглядає. Звільнилося багато місця у шафі. Нарешті я позбулася важких та громіздких скляних банок для круп. Покупкою дуже задоволена. Рекомендую.
- Достоинства:
- Місткий, органічний, дуже стильний. Економить багато місця.
- Недостатки:
- Поки що не виявила.
- Продавец Pro Stories
Дякуємо за детальний відгук з фото.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Гарно виглядає, зручно користуватися
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Товар повністю виправдав очікування) Диспенсер зекономив багато місця та виглядає сучасно та стильно. В один відсік вміщується приблизно 0,5 кг крупи, може трохи більше) Дякую продавцеві за сервіс: швидко та якісно!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Придбав на подарунок мамі, що б збутися хаосу круп в пакетах і коробках. Дуже класний диспенсер, мама задоволена, займає не багато місця в порівнянні з кількістю круп які були в пакетах. Дякую магазину , все прийшло вчасно.
- Достоинства:
- Функціонал
- Недостатки:
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Дуже класна штука! Не великий об'єм.
1 кг гречки в 2 відсіки.Віасянка 0,5 кг в одну не входить. А так супер.- Достоинства:
- Все в одному місці
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Брала на подарунок. Якість хороша. Швидко доставили. Було добре упаковано, прийшло без пошкоджень. Був легенький запах пластику, проте після миття та провітрювання зник.
- Достоинства:
- Хороша якість чи швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявили
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 5 л. Цвет: Прозрачный
Очень быстро приняли и обработали заказ
Получил на следующий день
Рекомендую