- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Рекомендую!
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Супер.
- Достоинства:
- Тон підлаштовується , не скручується, не видно пори
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Крем сподобався, підійшов, дякую за подарунок. Але, на прохання поділитися враженнями і розказати про свій досвід, додам, що вибирала безкоштовну опцію доставки "Самовивіз з поштоматів Нової Пошти - Безкоштовно" та при отриманні довелося сплатити 90 грн (вага інтернет замовлення, чомусь, була вказана 1,02 кг). Була неприємно здивована, якби ціна була вказана із доставкою - купувала б в іншому місті.
- Достоинства:
- Крем сподобався, підійшов, додали подарунок
- Недостатки:
- Вартість доставки не відповідає дійсності
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Дуже класний тональний та особливо за свою ціну, лягає на шкіру дуже класно.
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Сподобався
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Немае
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
поклалася на відгуки, замовила. сушить шкіру, погано маскує недоліки, дуже неприємний запах!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах ужасний
- ПОЛІНА К***
Згодна, запах жахливий, ніби якась стара бабусина косметика
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Крем дуже гарний
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Дуже сподобався ВВ-крем! Легкий, вирівнює тон, не дає ефекту маски і має приємне натуральне покриття. Плюс за колаген, ретинол і SPF 30 — шкіра виглядає доглянутою і сяючою. Продавець відправив замовлення дуже швидко, упакування було акуратним. Ще були і маленькі подарунки. Задоволена покупкою, рекомендую!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Дуже швидка доставка! Крем чудовий
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Дякую продавцю. Посилку відправили одразу. Крем відмінний. Мені дуже сподобався. Ще й подарунок поклали. Продавця рекомендую, ВВ- крем теж.
- Достоинства:
- Гарний ерем
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Хочу подякувати продавцю за швидку відправку товару та за подаруночок. Це дуже приємно.
Рекомендую цей ВВ крем, він дійсно підлаштовується під колір обличчя і не підкреслює недоліки, а навпаки приховує їх.- Достоинства:
- Текстура крему приємна. Наноситься легко, розподіляється по обличчю легко. На дотик та під час нанесення відчувається приємна зволожуюча консистенція.
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Крем супер. Легко наноситься, весь день тримається на шкірі, не потребує повторного нанесення на роботі та після занять спортом, підлаштовується під колір обличчя - наношу на проблемні точки, а різниці з іншими частинами обличчя не видно зовсім. Консистенція густа, то витрачається мало, що є величезним плюсом
- Достоинства:
- Ефект супер, довго тримається, тон підлаштовуються, шкіру після носіння не обсипає, зручний флакон
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Плотної текстури вв, гарно перекриває. Не підкреслює сухість. Мені поки подобається, користуюсь пару днів.
- Достоинства:
- Гарний продукт
- Недостатки:
- Поки немає
- Таня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Доставка швидка, дуже гарно запаковане, ще й подарунок поклали)) ВВ крем підійшов, розтушовується легко, має легкий вологий фініш
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Хороший крем
- Достоинства:
- Цвет подошел
- Леся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
крем супер. раніше користувалася пюріто 23 і холіка зелена. цей трошки плотніший, але тушується супер. не пливе, легенький блиск( можна перекрити пудрою), пюріто блищав сильніше. запах не виражений, що є великим плюсом. ну і об'єм великий.
- Достоинства:
- він супер
- Недостатки:
- нема
- Ксенія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Maxxicom
Неймовірний BB крем, дуже подобається, замовляю вже вдруге
- Достоинства:
- Гарно лягає на шкіру, не сушить , не жирнить її
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Maxxicom
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що BB крем так добре Вам підходить і Ви обираєте його знову . Бажаємо тільки приємного користування та чудового результату!
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SeviStore
Мені дуже сподобався, адаптується швидко, добре маскує, тримається довго, не забиває пори і не виділяє їх.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Core Blemish Balm Retin-Collagen 3D Fraijour
Хороший продукт. У мене комбінована шкіра з акне. Знайти тонуючий засіб для мене це завдання з ***. Професійні, корейські, як багато я перепробувала. Мені підходив bb glutathione від MediPeel, але його вже понад рік як немає в Україні і це печаль. Цей крем теж добре підійшов на мій подив, враховуючи його вартість. Не сильно перекриває, трохи маскує, але підсушує існуючі висипання, не викликає нових висипань, що для мене дуже важливо, не сушить шкіру. Я задоволена. У мене за цей рік вже ціла косметичка дороговартісних bb-шок і пробників, і повнорозмірних, які не підійшли. Єдині недоліки, що я за місяць знайшла у цьому кремі,- це запах і те що шкіра жирниться під ним і треба використовувати протягом дня серветки щоб зняти жирність. Крем при тому не тече, в пори не забивається, не підкреслює недоліки і зморшки. Топчик за цю вартість.
- Достоинства:
- Якість вища за ціну.
- Недостатки:
- Запах.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FreshLookSkin
Класний,по кольору підійшов ідеально,купляла бо знала що він попереджує появі камедонів,так це правда,шкіра стала набагато чистіше ніж від іншого тонального крему,раджу
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: SeviStore
Мені теж дуже сподобався! У мене розширені пори, комбінована шкіра, тональний виглядає дуже гарно на обличчі! Упаковка, консистенція, підлаштування під тон шкіри, аромат все на вищому рівні.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SeviStore
Один з найкращих тональних основ. Непомітний на шкірі. Не комедогенний.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Core Blemish Balm Retin-Collagen 3D Fraijour
Лягає рівно, не забиває пори, перекриття не 100%, дійсно підлаштовується під колір шкіри. Якщо потрібно залишити природній вид, але вирівняти тон - саме те що треба.
- Достоинства:
- Відповідає опису.