- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Якісні рушники
Рекомендую - Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Рушники замовляла на подарунок. Прийшли швидко,якість гарна,упаковка супер. Колір дуже гарний,саме такий і хотіли.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Гарний рушик, ще не користувався, але вже подобається)
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Норм рушник)
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Норм!
- Василь Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Все чудо, та швидко опрацювали, товар відповідає опису
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Замовила майже вночі, отримала на наступний день в обід, це просто вау. Рушники пречудові, добре поглинають воду, та головне, що іменинник був дуже задоволений - а він прихильник якісного щоденного догляду, для нього це важливіше, ніж купити собі чергові джинси )) Ще відмічу кольорову базу, нарешті я знайшла той самий приємний темний відтінок для чоловіків. Мені самій сподобались, тому також собі куплю. Рекомендую!
- Достоинства:
- Супер швидка доставка, м'яка тканина, гарний візерунок
- Недостатки:
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Гарні рушники, сподобались)
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Рушники чудові.Рекомендую.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Рушники відправили швидко, дуже гарна якість і сподобалось пакування.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бежевый с серым
Якість чудова. Рекомендую.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Приїхали швидко, гарна якість рушників, все супер
- Достоинства:
- Все добре
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Чудові рушники. Мʼякі, пухкі і гарно вбирають вологу. Після прання і сушилки зберігають колір і форму, не лізуть по швах, єдине, після першого прання трохи були «катишки» на тілі після витирання, але друге прання цю проблему вирішило. Окремо хочу відмітити пакування, це взагалі Вау - і дихаючий пакет на зип локі, з ручками, і навіть мильце для збереження аромату всередині. Виглядає дуже естетично. Можна замовляти на подарунок. І доставка теж порадувала, приіхали вчасно і туди, куди треба. Молодці
- Достоинства:
- Мʼякі, пухкі, гарно вбирають вологу
- Недостатки:
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Замовляла рушники темно- сірого кольору ,прийшли сірі.Шкода,такі вже є в наявності, хотілось іншого кольору.
- Достоинства:
- Рушники якісні
- Недостатки:
- Продавці неуважно відносяться до замовлень покупців.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Крутезні рушники, вартують своєї ціни!
Дуже Вам дякую! - Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бежевый с серым
Сподобалися рушники: приємні на дотик,гарний колір.
- Достоинства:
- Якість чудова. Замовила ще.
- Недостатки:
- Недоліків не виявила.
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
Советую
- Достоинства:
- Нравится
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Рушники сподобались, хороша якість, м'якенькі. Дуже красивий колір. Також, сподобалось обслуговування, продавець дуже уважний, швидка відправка і приємний подаруночок в середині. Гарно упаковані, можно брати на подарунок
- Достоинства:
- Колір, якість, обслуговування
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Купила ці рушники й дуже задоволена покупкою. Тканина приємна на дотик, м’яка та добре вбирає вологу.
- Влад Д***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
Чудові
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бежевый с серым
Наче нормально, але дуже ворсисті, при користуванні лице і волосся все в ворсі
- Достоинства:
- М'які
- Недостатки:
- Низька якість
- Продавец HappyHomeStore
Віталій, дякуємо за відгук. Рекомендуємо прати рушники перед використанням, щоб убрати залишки виробничого процесу на нових виробах.
Текстиль новий , тому йдуть залишки фарби і ниток, які залишилися після обробки.
Також це рушники високої якості, вони дуже гарно поглинають вологу, мʼякі і міцні.
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Купувала чоловіку на подарунок, гарна якість.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Дуже гарні, м'які, колір насичений, прийшли гарно запаковані, на подарунок буде супер! Буду брать ще)
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бежевый с серым
Шикарні рушники, мякі, ніжні, дуже гарна якість, буду брати ще.
- Достоинства:
- Гарно погдинає вологу.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Рушники погано вбирають вологу та залишають каташки на тілі. Плюс зі всіх сторін стирчать нитки
- Продавец HappyHomeStore
Анастасія, добрий день.
Наші рушники дуже гарно поглинають вологу. З приводу ниток, дійсно десь пропустили пакувальники, обріжте будь ласка ножицями, це не брак. Однак якщо бажаєте можемо замінити набір. З Вами звʼяжеться менеджер.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бежевый с серым
Хороші рушники
- Достоинства:
- Хороша якість при демократичній ціні
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Доставка швидка, все запаковано акуратно. Рушники якісні, м’які й приємні, колір насичений. Покупкою задоволеною, рекомендую.
- Достоинства:
- Доставка, якість, колір
- Недостатки:
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Гарна якість !
- Достоинства:
- Колір, якість
- Недостатки:
- Герасименко В***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
рекомендую)
- Достоинства:
- гарна якість, м'які, приємні на дотик, вічливий продавець
- Недостатки:
- не виявлено
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Белый / Серый / Анрацит
Гарна якість, мʼякі, добре вбирають вологу. Брали на подарунок. Іменинник задоволений.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
Гарна якість
- Альбіна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Дякую за замовлення Рушники дуже сподобались — м’які, приємні на дотик, гарної якості. Упаковано акуратно й красиво, все прийшло в ідеальному стані. Дуже задоволена покупкою, рекомендую
- Альона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Бургунди
Гарна якість рушників
- Достоинства:
- Гарна якість. Рекомендую
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
Гарні рушники.
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
Гарні рушники,добра якість.
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Темно-зеленый
Мʼякі і приємні до тіла рушники , якість гарна