- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Хороший набор. Двухсторонний. Натуральная ткань. Ребенку очень понравился
- Достоинства:
- Качество ткани
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Хай постіль тішить вас довго і дарує комфортний відпочинок!
- Віра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Получила во время, качества норм, расцветка несколько темноватая по сравнению с картинкой.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
По факту темніший ніж на малюнку.Якічть хороша, сину сполобався
- Достоинства:
- Після прання колір не міняється
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Класна постіль дитина задоволена
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нехай постіль тішить вас довгий час та дарує затишок щодня!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Гарний набір. Тканина цупка, пошита якісно, принт гарний. Дитина задоволена.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Нам дуже приємно, що якість та дизайн вам сподобалися, а головне - що дитина задоволена.
Це для нас найкраща оцінка!
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Набір добрий, ціна = якість. Тканина не сильна м'яка, але в принципі комфортна, під час прання не ліняє.