Отзывы покупателей о Когтеточка картонная Say Meow Dream, 57 см х 7 см х 24 см

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олена

Покупкою задоволена

Дякуємо за Ваш відгук)
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили кігтеточку, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою) Нехай котик користується з задоволенням і обов'язково користю!

• Мануілова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Котик користувався рік. Улюблена кігтеточка та лежачок.

Представник бренду

Вітаємо! Вдячні Вам за відгук) Раді, що кігтеточка відслужила вже рік і стала важливим котячим простором як для точіння, так і для відпочинку:) Бажаємо котику отримувати від користування найпозитивніше емоції!

• Юрій К***

Комплектація круть , якість топ , доставка за 1 день , дуже крутий товар
    Котку зайшло)

Представник бренду

Добрий день! Дуже раді чути, що Вам усе сподобалось) Ми дійсно стараємось, щоб кожна деталь була продумана, як для користування котусиком, так і для Вас:) Нехай руденький красень отримує величезну користь і задоволення!

• Константин Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Кішка зацінила відразу після розпаковки. Зараз це для неї незамінна річ. Грається/ чілить/спить теж на ній.

Дякуємо за Ваш відгук)
      Нам приємно, що дряпка стала котячим атрибутом затишку у домі, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою про Вас та Вашого хвостика:) Нехай красуня користується з задоволенням і обов'язково користю!

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудова дряпка, котам дуже подобається

Добрий день!
      Вдячні за довіру та Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили дряпку, адже ми робимо наш продукт з великою любов'ю і турботою про Вас та Ваших пухнастих:) Нехай котусі користуються з задоволенням і обов'язково користю для кігтиків!

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Паперова дряпка, потім папір буде по всій квартирі.І дорога.Розчарування

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Ціна на наші вироби відповідає якості наших матеріалів, ми використовуємо щільний целюлозний картон. Середній термін служби нашої дряпки, завдяки матеріалам, складає 10-12 місяців, при цьому потім девайс можна повернути і користуватись іншою стороною - адже дряпки двосторонні!
      Дійсно, незначні шматочки картону з'являються з часом у всіх володарів картонної кігтеточки, втім, як і у будь-яких інших. Термін служби кігтеточки цілком залежить від пухнастого: активні котики, звісно, використовують кігтеточку більш посилено:)
      Враховуючи, що ми використовуємо виключно безпечний клей на основі води та крохмалю - шматочки не липнуть до поверхонь та легко прибираються будь-яким зручним для Вас способом!)
      Ми навмисно обрали матеріал, який котик зможе проривати при використанні, так як саме ця властивість картону «прориватися» дозволяє повністю виключити ризик зачіпу та надриву кігтя при точінні, гарантуючи повну безпеку використання наших кігтеточек.

• Василь

Хороша штука. Коту зайшла

Дякуємо за Ваш відгук)
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили дряпку, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою про Вас та Вашого хвостика:) Нехай котик користується з задоволенням і обов'язково користю!

• Евпак О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Класна дряпка! Раджу саме цього бренду, хоча і дорожче інших, але воно того варте. Інші подібні дряпки дешевших інших брендів воняють (запах то чи клею, то чи горілого картону), ця ж не має зайвого запаху, до того ж хорошої якості! Гарно запакавона, в комплекті наліпки йдуть, хто хоче повеселіше зробити і накладки- антиковзанки). Кицька облюбила, спочатку використовувала, як лежанку, потім і дряпати почала(спочатку думала, що не захоче картон дерти, бо в неї є ще вертикальна, обмотана канатом). Тепер то її любов!

Достоинства:
    Не воняє, хороша якість, якісні матеріали, гарно упакована! Довольна кицька- довольна і я!
    Недостатки:
    Після дряпання, з'являються дрібні шматочки картону на підлозі, але це свідчить про те, що шерстяна користується залюбки!

Добрий день!
      Дякуємо за детальний відгук) Ми дуже раді знати, що Ви і котик оцінили наш девайс та усі деталі:) Ми, дійсно, приділяємо багато уваги тому, щоб дряпки були не лише комфортні і стильні, але й безпечні для котиків! Тому використовуємо клей на основі крохмалю й води, за рахунок чого немає запаху.

Невелика кількість шматочків картону, дійсно, з'являється з часом, це повязано з тим, що ми навмисно обрали матеріал, який котик зможе проривати при використанні. Так як саме ця властивість картону «прориватися» дозволяє повністю виключити ризик зачіпу та надриву кігтя при точінні, гарантуючи повну безпеку використання наших кігтеточек.

Нехай пухнастий красунчик користується з задоволенням і отримує максимум користі!)

• денис н***

Чудова лежанка

Представник бренду

Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук) Ми раді, що Ви і котик задоволені товаром:) Нехай хвостик отримує користь і радість від користування!

• Виталий С***

Гарний дуже сподобалося киці

Представник бренду

Вітаємо) Дякуємо за Ваш відгук, ми дуже раді чути, що кицюні усе сподобалось і вона користується з задоволенням! Нехай отримує лише найпозитивніші емоції від девайсу:)

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

коту и нам понравилось. красивое оформление с душой. очень нравится как украинские производители стараются не просто продать товар, но и вызывать улыбку от покупки!
    я также покупаю корм от хоум фуд, они тоже всегда чем-то радуют

Представник бренду

Вітаємо! Щиро вдячні за Ваш відгук та фото) Дуже раді, що котик одразу зацінив і почав тестувати девайс кігтиками:) Ми, дійсно, багато працюємо над деталями, адже піклуємось, щоб Ви та котик отримували найяскравіші емоції! Нехай хвостик користується з задоволенням і користю)

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Нічим не краще найдешевших кігтеточок. Вийшла з ладу дуже швидко.

Представник бренду

Вітаємо! Вдячні Вам за залишений відгук! Нам прикро, що наш продукт залишив негативне враження після використання. Згідно опитування користувачів наших девайсів, середній термін використання - 10-12 місяців. Проте, це, звісно, залежить від породи, активності котика та його використання кігтеточки. Деякі супер активні тваринки використовують девайс швидше.
      На жаль, дійсно, картонні кігтеточки не є довговічними, втім як і будь-які інші дряпки, проте через здатність картону прориватись, вони є найбезпечнішими для кігтів тваринки. Також, наші кігтеточки є двусторонніми, тому щоб подовжити термін використання можна перевернути девайс іншим боком.

• Ірина

Так само швидко зіпсувалась. За пару тижнів. Перша кігтеточка протрималась рік. Зараз не та якість, яка була декілька років тому. Виробник пише, що кішка не так користується, з одного боку використовує. Кігтеточка з перших днів сиплеться з усіх сторін.

• ОЛЬГА Л***

Ідеальна кігтеточка.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук) Ми дуже стараємось робити наші девайси максимально комфортними і якісними для Вас та для пухнастих, тож дуже приємно чути слово "ідеальна":) Нехай котусик користується з користю і, найголовніше, з радістю!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Це вже наша друга дряпка і знову - абсолютне задоволення
    Дуже вдячна за якісну лежанку: котики використовують її і як дряпку для кігтів, і як улюблене місце для сну
    Виглядає міцно (апробовано 4 котиками), зручно, добре вписується в інтер’єр,

Котики щасливі - а це головне!

Достоинства:
    Котики залюбки точать кігті, використовують як лежанку, якісні матеріали, гарний зовнішній вигляд і довговічна (перша дряпка також служить досі)
      Представник бренду

Добрий день! Дуже вдячні Вам за залишений відгук) Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили усі деталі, дизайн та якість, адже ми стараємось для того, щоб наші девайси дарували найкращі емоції і Вам, і котусикам:) Тепер у котиків є ще більше свого власного простору для усіх котячих бажань та активностей - нехай вони користуються у задоволення!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже погіршилась якість кігтеточки. Першу таку дряпку купила в 2020 році. Після року активного використання, вона мала майже ідеальний вигляд. Другу таку купила в червні цього року. За два тижня користування тією самою кіцею, кігтеточка виглядає не дуже. Картон з неї по всій кімнаті.

Недостатки:
    Погіршилась якість.

Вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що наша продукція не виправдала Ваші очікування і викликала негативні емоції.
      Дійсно, незначні шматочки картону з'являються з часом у всіх володарів картонної кігтеточки, втім, як і у будь-яких інших. Термін служби кігтеточки цілком залежить від пухнастого: активні котики, звісно, використовують кігтеточку більш посилено, також активність котика може змінюватись протягом певного часу.
      Не виключенні чинники того, що на виріб може вплинути загальна вологість (кондеціонер, зволожувач повітря, погодна зміна вологості) або якщо чимось залили девайс дома/змокнув під дощем поки несли додому. Підкажіть, будь ласка, можливо могли дані чинники вплинути?
      З січня для виробництва почали використовувати ще більш цупкий целюлозний картон, ніж раніше, інші складові не змінювали, тож зі свого боку ми виключаємо можливість саме неякісної сировини.

З фото, можна побачити, що котик не зточив усю кігтеточку, а посилено точить саме одне місце, яке вірогідно і дає шматочки картону. Кігтеточка є двусторонньою, тож можна буде її перевернути і подовжити термін користування.
      Ми навмисно обрали матеріал, який котик зможе проривати при використанні, так як саме ця властивість картону «прориватися» дозволяє повністю виключити ризик зачіпу та надриву кігтя при точінні, гарантуючи повну безпеку використання наших кігтеточок.

• Ірина

Відповідь представнику бренда. Кігтеточку не заливали водою, вологість не велика. На фото частина кігтеточки. З іншої сторони вона так само обдерта. І це за 2 тижні! Я була задоволена якістю минулої кігтеточки, потім користувались іншими, інші в порівнянні з цією були не якісні. Були обставини, через які я не могла купити цю модель. Нарешті придбала, і таке розчарування за 2 тижні користування. Попередня кігтеточка була трохи іншого кольору і набагато якісніша. Почала сипатись після року користування. Поверніть , будь ласка, ту якість, яка була в 2019 році.

Представник бренду

Дякуємо за детальну інформацію! На жаль, якщо сторонні чинники не мали впливу, нам складно сказати, чому сталась така ситуація. Адже сировина, яку використовуємо зараз, за технічними характеристиками краща, і подібних скарг від часу зміни картону ми не отримували.
      Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід від користування нашою продукцією, ми візьмемо Вашу скаргу до уваги і передамо інформацію на виробництво. У подальшому ми будемо намагатись стати краще, щоб у майбутньому таких ситуацій не виникало.

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Добрий товар. Швидка доставка.Буду заказувати ще.Гарний дизайн та легка.

Достоинства:
    Гарний та відразу сподобалась кігтеточка котику
    Недостатки:
    Не довговічний бо із картону
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук) Ми раді знати, що котусик одразу оцінив девайс і користується ним з задоволенням:) Приємно, що Ви оцінили дизайн, адже ми турбуємось і про Ваше естетичне задоволення!
      Звісно, кігтеточка не довговічна і втрачає функцію з часом, втім як і інші джгутові та сизалеві варіанти. Середній термін використання згідно опитування наших користувачів - 10-12 місяців. Проте саме через здатність картону прориватись, вони є найбезпечнішими для кігтів тваринки. А також дряпка є двусторонньою, тому щоб подовжити термін використання можна перевернути її іншим боком)

• Юрий О***

Рекомендую. Якісний товар. Красивий дизайн. Котик одразу її облюбовал

Представник бренду

Вітаємо! Дуже вдячні Вам за відгук) Ми раді, що Ви оцінили і якість, і дизайн наших виробів, адже ми турбуємось і про задоволення котиків, і про візуальний вигляд котячого куточку у домі:) Тому нехай нова кігтеточка довго служить і зберігає лапікюр котика у чудовому стані)

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудова річ. Беру своїм котикам не перший раз. Особливий зіт зимою під батарейкою.

Представник бренду

Вітаємо! Дуже вдячні Вам за відгук і таку довіру до нашого бренду) Раді, що котики уподобали девайс і користуються їм з задоволенням. Дійсно, ставити кігтеточку у холодні пори року до батареї гарна ідея, адже картон добре проводить тепло, він нагрівається і гріє хвостиків:) Ми будемо старатись ставати ще краще, щоб радувати Вас та котусиків!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Не було в наборі штучок проти ковзання - а це була одна з причин, чому я обрала саме цю кігтеточку. Думаю, це проблема розетки, тому що на коробці купа стікерів з даними інших людей, видно, що коробка до цього була в інших людей (які, певно, все наповнення і забрали)

Представник бренду

Вітаємо! Вдячні Вам за звернення та відгук, сподіваємось, що неприємна ситуація, яка склалась, швидко вирішиться через службу підтримки Розетка. Надіємось, що це не завадить котику полюбити девайс і користуватись їм із задоволенням:)

• Daryna
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Достатньо велика для кота, і достатньо компактна для інтер'єру.

Достоинства:
    Миле пакування.
    Недостатки:
    Картон кришиться трішки більше, ніж хотілося б.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, він допоможе нам стати краще) Нам дуже приємно, що Ви оцінили усі деталі та дизайн, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою не тільки про Вашого хвостика, але й про Вас:)
      Дійсно, незначні шматочки картону з'являються з часом у всіх володарів картонної кігтеточки, втім, як і у будь-яких інших. Термін служби кігтеточки цілком залежить від пухнастого: активні котики, звісно, використовують кігтеточку більш посилено. Проте саме у такому прориванні картону полягає суть нашої кігтеточки - проривати шари картону при цьому не травмуючи і не чіпляючи кігтики! Розуміємо, що хочеться якомога збільшити термін використання девайсу, саме тому наші девайси двосторонні і кігтеточку можна повернути іншою стороною, коли котик обточить одну сторону повністю.

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Файна. Беру вже раз п'ятий цю модель.

Представник бренду

Добрий день! Ми дуже вдячні Вам за відгук та довіру до нашого бренду:) Приємно, що котусі так полюбились наші девайси, тож нехай нова дряпка довго служить і дарує хвостику купу позитивних емоцій!

• Марина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Кошка сразу и с удовольствием стала точить коготки, каждый раз покушав, совершает этот обряд точно в положенном месте.

Достоинства:
    Не громоздкая
    Недостатки:
    Не обнаружила
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук) Ми дуже раді знати, що наш продукт не тільки дарує киці радість, але також є щоденним ритуалом:) Нехай дряпка слугує довго і не перестає радувати кицю!

• Алина Р***

Дякую Вам

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді бачити Сарабі задоволеною:) Нехай дряпка приносить море задоволення киці!

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Крута дряпка, кішка одразу зрозуміла для ця штука

Представник бренду

Добрий день! Ми вдячні за Ваш відгук) Дуже приємно чути, що красуня оцінила девайс і одразу запустила кігтики:) нехай нова дряпка довго Вам служить і дарує купу задоволення киці, адже її радість - головна задача наших виробів!

• Ирина

Прекрасная когтеточка.
    Покупаем её уже третий раз.
    Хватает примерно на полгода.
    Из минусов - при использовании сыпется "мусор".
    Из плюсов - кошка в восторге- это главное.
    Рекомендую!
    Да, еще нравится, как она упакована: всё запечтано. Супер!

Достоинства:
    Нравится кошке. Хорошая упаковка. Хватает достаточно на долго (в отличие от других фирм, которые пробовали).
    Недостатки:
    Немного "мусорит", но не критично.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам за залишений відгук і таку довіру до нашого бренду) Нам дуже приємно, що Ваша красуня оцінила наші девайси для точіння:) Завдяки тому, що ми багато уваги приділяємо якісній сировині та надійній склейці картону, наші кігтеточки служать довше більш дешевих аналогів! Хоча звісно, що це залежить і від активності котика. Також, кігтеточка двостороння, тож можна її перевернути і подовжити термін використання) З плином часу, дійсно, з'являються шматочки матеріалу, як і під час використання будь-якої кігтеточки, проте через натуральний клей, вони не липкі і досить легко прибираються. Такий матеріал ми спеціально обрали, так як картон - найбезпечніший матеріал для кігтиків, який не призводить до надривів кігтів. Тож, нехай нова дряпка довго Вам служить і дарує купу задоволення кицюні, адже радість Ваших вихованців - головна задача наших виробів)

• Иван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Коту дуже сподобалася. Більше відпочиває на ній чим царапає

Достоинства:
    Якісна, у комплекті наліпки щоб не їздила по слизькій поверхні.
    Недостатки:
    Не помітив
      Представник бренду

Вітаємо! Дуже вдячні Вам за відгук) Ми раді, що котику полюбилась кігтеточка-лежанка, тепер у нього є власний простір для ігор та відпочинку:) Нам дуже приємно, що Ви оцінили усі деталі, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою про Вас та Вашого хвостика! Нехай він користується з задоволенням)

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Класна річ! Одна буквально живе на ній, тож купую ще одну, двом іншим теж хочеться.

Достоинства:
    Котам зайшло
    Недостатки:
    Багато клаптиків по всій хаті
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук, він допомагає нам розвиватись) Ми дуже раді знати, що усі Ваші котусики оцінили новий девайс і щиро отримують від нього задоволення:)
      На рахунок клаптиків картону, дійсно, незначні шматочки з'являються з часом у всіх володарів картонної кігтеточки, втім, як і у будь-яких інших. Термін служби кігтеточки цілком залежить від пухнастого: активні котики, звісно, використовують кігтеточку більш посилено.
      Тому для котородин, де є декілька хвостиків, а тим більше активних за характером, ми радимо купувати комплект з декількох кігтеточок. Таким чином, загальна площа для точіння буде більше і девайси прослужать довше та з меншою кількістю розірваного картону.

Розуміємо, що хочеться довше насолоджуватись гарним виглядом кігтеточки. Проте ми навмисно обрали матеріал, який котик зможе проривати при використанні, так як саме ця властивість картону дозволяє повністю виключити ризик зачіпу та надриву кігтя при точінні. Також, щоб продовжити життя кігтеточки Ви можете перевернути її на інший бік і вона буде як новенька!

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Кішка обожнює цю дряпку)!

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже приємно, що Ваша кицюня оцінила нашу кігтеточку:) Бажаємо їй приємного точіння кігтиків)

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

В цілому норм. Але через пару тижнів вже схожа на стару коробку :) як і всі подібні кігтеточки. Хоча до цієї була найбільший варіант від цього продавця - була краща за якістю

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Швидко втрачає привабливий вигляд
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук, це допомагає нам розвиватись і ставати краще! Ми раді, що хвостик оцінив девайс і полюбив використовувати для точіння:) Дійсно, картонні кігтеточки не є довговічними, втім як і інші дряпки, проте через здатність картону прориватись, вони є найбезпечнішими для кігтів тваринки. При виробництві нашої продукції ми використовуємо картон високої якості, який на 95% складається з натуральної целюлози. Завдяки чому термін служби кігтеточки в середньому становить 10-12 місяців, згідно опитування користувачів. Це залежить від породи, активності котика та його використання девайсу. По складу картону нічого не змінювали, тож не можемо точно відповісти, чому попередня модель служила Вам краще, можливо на це міг вплинути рівень вологості удома чи знову ж таки рівень активного точіння.
      Також, кігтеточка є двусторонньою, тому щоб подовжити термін використання можна буде в подальшому її перевернути!

• Бойчук В***

Я вбачаюся але Ви її купували щоби вона красиво стояла, чи для того щоб кіт її використовував?

Представник бренду

Вітаємо! Ми погоджуємось з Вами, що головна задача кігтеточки - це використанні її котиком без ризиків для нього, проте, звичайно ж, хочеться насолоджуватись стильним дизайном подовше:) Саме тому говоримо про можливість перевернути девайс і він матиме вигляд як новенький!

• Вікторія Р***

Дуже сподобалось котику лежати

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за залишений відгук, ми раді знати, що Ваш котик оцінив девайс і вже використовує як лежанку:) Інколи хвостику треба час для адоптації, спробуйте погратись пір'їнкою на кігтеточці, щоб котик випустив кігтики і зрозумів як її точити) Нехай красунчик користується з задоволенням!

• Олена Р***

Відповідає опису. Кіт задоволений) Наклейки бонусом - топ

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам такий приємний відгук) Ми раді, що наш продукт порадував не лише котика, але й Вас:) Нам важливо, щоб окрім функціональності для потреб хвостика, Ви могли прикрасити його наліпками і зробити особливим та стильним для себе) Нехай котик користується з максимальним задоволенням!

• Валерия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Кішка одразу зрозуміла що треба робити, дуже любить цю дралку, лежить на ній, кайфує. В наборі є антиковзаючі наліпки, які гарно працюють, і різні стікери, щоб прикрасити дряпку. 5/5

Достоинства:
    Найкраща дралка для котиків
    Недостатки:
    ціна
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук) Ми раді, що Ваша кицюня використовує кігтеточку з задоволенням, а Ви оцінили усі деталі, які ми додали для зручності та естетики:) Нехай кицюня тепер завжди буде з гарним лапікюром) По ціні, дійсно, можна знайти дешевші аналоги, проте виготовлені вони з картону нижчої якості, тому такі аналоги служитимуть Вам менше!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Хороший товар, котику подобається, дряпає і лежить на ній =)

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за приємний відгук) Нам дуже приємно знати, що котику усе сподобалось і тепер він використовує девайс і для точіння кігтиків, і для відпочинку - як його власний простір:) Ми раді, коли котики щасливі!

• Дана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарна дряпка. Кішечці вже подобається лежати на ній та гратися. Ще не дряпала, але відпочиває на ній

Достоинства:
    Котику подобається
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та фото Вашої красуні) Раді, що киця цікавиться кігтеточкою і вже її використовує. Зазвичай, кошенята починають точити кігтики у віці від 3 до 6 місяців, тому процес адаптації до нового девайсу може зайняти більше часу! Впевнені, що Ваша красуня полюбить кігтеточку і це стане її улюбленим місцем з часом:)

• Кудрявцев С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Довольно износостойкая и удобная для кошки она на ней любит отдыхать а у меня сибирячка 5.300!

Достоинства:
    Кошке нравится
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук) Ми раді чути, що Вашій величенькій киці комфортно і кігтики точити, і відпочивати на нашій кігтеточці:) Нехай у неї завжди будуть гарненькі поточені кігтики!

• Антон Л***

Питомца все устраивает )

Достоинства:
    Качество!
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук) Нам дуже приємно знати, що Вам та Вашому котику сподобався девайс для точіння:) Ваш улюбленець так солодко спить на кігтеточці - одразу видно, що він задоволений та радий такому подаруночку!