Отзывы покупателей о Матрас ортопедический Rulle / Рулле 120x190 см

• Євген Х***

Гарний матрац

• Ельвіра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 18

Матрац відповідає моїм очікуванням.
    Не жорсткий, вміру мʼякий.
    Пакування матрасу було добре.

Нарешті я добре сплю

• Продавец  Мій Дім

Доброго дня. Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x200. Высота: 18

Матрац приїхав швидко, гарно завакуумований, жорсткість така, як я і хотіла, не проминається.

Недостатки:
    є маленький недолік, не дуже чітко відповідає розміру. замовила ліжко і матрац під розмір, ліжко 2см , мартац -2 по довжині, відповідно не ліг чітко. але в ширину добрий, не совається, тож нехай
    • Продавец  Мій Дім

Доброго дня. Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 18

Якісний матрац. Чудове упакування.

• Денис О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 150x200. Высота: 18

Матрац супер вже користуюся місяць

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 18

Якісний матрац, продавець працює чітко, дякую

Достоинства:
    Відповідає очікуванням

• Богдан Л***

Якісний

Достоинства:
    Зручний , якісний
    • Продавец  Мій Дім

• Ольга П***

• Дмитрий М***

Хороший матрац

• юлия н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 18

Якісний, зручний матрац. Брали для літньої жінки хворою спиною. Вона дуже задоволена. Дякую за зручне пакування, швидку відправку і допомогу менеджера при заказі!

Достоинства:
    Зручний, якісний, економічний варіант.

• Рома Ф***

Все чудово. Задоволений

Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  Мій Дім

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 18

матрас

Достоинства:
    матрас
    • Продавец  Мій Дім

• Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 18

Матрас дуже хороший, зручний та комфортний

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 18

пружины играют под телом переломляясь и выпрямляясь. чувствуется жестковатость всех вместе взятых и мягкость отдельной внутри.

Достоинства:
    двухсторонний
    Недостатки:
    верхние кольца пружин можно нащупать, нет целостности в площаде опоры и слегка жестковат.
    • Продавец  Мій Дім

Доброго дня. Матрац на незалежній пружині. Від підбирає форму тіла, тому і пружини рухаються. Матрац середньої жорсткості, але все залежить від ваги людини. Для одного він жорсткий, для іншого м*який. Я лежав на даному матраці і при 90 кг моєї ваги я пружини не відчуваю. Якщо руками давити матрац, то мабуть в кожному можна знайти і відчути. Матрац якісний і відповідає всім заявленим характеристикам.

• Евгений Б***

Добавлю. что он соответствует это параметры соответствия ткани гигиены сплава НО на нём спать всегда это не возможно, спина болит, вес 92кг не может быть это мои капризы хочется и ожидал от мейде ин укрейна качества и удобства но не абы втюхать. буду менять, не оправдал.

• Продавец  Мій Дім

Покладіть матрац на рівну поверхню, а не на диван як у Вашому випадку. Любий товар потребує правильного використання. На дивані використовуйте топери і футони, а не ортопедичні матраци на пружинному блоці.

• Александр С***

Матрас просто отличный
    Все совпадает с описанием
    Спасибо за доставку !

Достоинства:
    Комфортный,большой
    Недостатки:
    Пока не нашел
    • Продавец  Мій Дім

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 18

Матрац супер! Дякую.

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  Мій Дім

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x200. Высота: 18

Матрац брала для мами. Мамі дуже сподобався, каже, що спати на ньому - одне задоволення, зручний. З пошти забирала сама, гарне, компактне пакування. Недоліків немає, сподіваюся з часом не з'являться.

Достоинства:
    Дуже зручний. Компактне пакування, з пошти забирала сама.
    Недостатки:
    Поки немає.
    • Продавец  Мій Дім

• НАТАЛІЯ Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 18

Всим задоволені. Дякую

Достоинства:
    Матрас зручний

• Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 18

Покупкою задоволені.Чудовий,зручний матрац.Дякуємо продавцю за рекомендацію.Дякуємо!

• Дмитро Б***

Все супер,гарна якість.

Достоинства:
    Доставка і пакування
    • Продавец  Мій Дім

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 18

Дуже задоволені покупкою! Зручний та комфортний матрац,чудова якість.Дякую!

Достоинства:
    Гарна якість

• виктор к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 70x190. Высота: 18

Заказал и получил 2-й матрац Рулле.Приятно удивлен бесплатной доставкой в пункт сбора,классная вакуумная упаковка, вес 10 кг. скручен в рулон, вместился в обыкновенный мешок. При распаковке матрац разбух до размеров 190х70х18 см. В меру мягкий, в меру жесткий, приятно поддерживает все изгибы тела.

Достоинства:
    Бесплатная доставка, вакуумная упаковка, возможность добраться до дому с товаром в городском транспорте.
    Недостатки:
    Пока нет.
    • Продавец  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь