Отзывы покупателей о Жіночі кросівки Skechers BOBS B Flex-Visionary Essence Black 39 Чорний 117346-B
- Анжелика К***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Белый. Размер: 36.5
Замовлення прийшло швидко.Кросівки повномірні.Беріть розмір свій.Я взяла на пів розміра більші. Трохи великуваті але не критично.Зовнішній вигляд хороший, легкі, зручні.Як буде при носінні поки не знаю.У мене багато взуття цієї фірми.Думаю не розчаруюсь...
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Гарні,неймовірно легкі та зручні кросівки. Дуже гарно виглядають на ніжці. На стопу 25.5 розмір 38.5 підійшов ідеально.
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Зручні
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Белый. Размер: 37.5
Зручні,якісні
- Достоинства:
- Комфортні
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 39.5
Класні кросівки. Легкі та зручні
На 40 розмір 9,5 - ідеально - Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37
Чудові кросівки! Купував дружині. Вона дуже задоволена!
Розмір підійшов ідеально.- Достоинства:
- Зручні, комфортні, гарні, ціна/якість!
- Недостатки:
- Невиявлені!
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 38
Отличные кроссовки
Дочь довольна- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
- тетяна л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Устілка Skechers Memory Foam відсутня...довше походити ноги болять..якісь вони дубові...розчарована...
- Недостатки:
- Устілка Skechers Memory Foam відсутня...довше походити ноги болять..
Соответствует
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39.5
Через місяць носіння протерлися задники в кросівках, при носінні жахливо болять ноги, не зручні. Дуже швидко пиляться, потрібно часто прати, швидко втрачають зовнішній вигляд. Розмір не відповідає, потрібно брати на розмір менше. Не рекомендую!
- Достоинства:
- не жаркі влітку
- Недостатки:
- не зручні
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37
Кросівки гарно виглядають, мабуть на цьому і все.... Дуже болять ноги, коли ходиш довше години, була шокована цим, запах просто дешевої гуми, як тапочки з 90х, ходила в суху погоду, так вони нереально пиляться, прала два рази так вже форму втратили і колір брудний залишається, не варто витрачати кошти....
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 36
Розмір підійшов,гарно сидять но нозі
- Достоинства:
- В них не спекотно, легкі
- Недостатки:
- Швидко брудняться, навіть в хорошу погоду припадають пилом та стають чорні
- Волоська Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Після нетривалої прогулянки дуже почали боліти ноги. Думала що це нове взуття, має пройти. Але нічого на змінилось. Ходити в них дуже незручно. Перед цим купувала з Штатів цього бренду, але такого не було. Маю декілька пар цієї фірми, але ніколи не було таких проблем. Дарма витрачені кошти!!!!
- Недостатки:
- Взуття дуже не зручне.
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Хорошие. На 39 размер надо брать 38.5(26 см)
На кроссовке внутри написано 26 см.по стельке. А в таблице размеров 26.5.
Скетчерс всегда идут в размер, я их даже не меряю. В итоге эти большие немного. Но не беда. Просто учитывайте , что это модель такаяСоответствие полноте
Узкая
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 41
мій улюблений повномірний бренд!
- Достоинства:
- гарні на нозі, легкі, повномірні
- Дар'я Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Задоволена покупкою. На 39р взяла 38,5 - ідеально підійшли. Легкі, зручні, виглядають ідеально під все і сукні і штани.
Спочатку є різкий запах пластику, але через годину на свіжому повітрі - розсіюється. Це зрозуміло, адже виготовлені вони з перероблених матеріалів- що для мене важливо. Захищаємо екологію!- Достоинства:
- Ціна, якість, гарні, зручні.
- Недостатки:
- Запах пластику в перші години носіння.
- инаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
запах дешевых китайский резиновых тапочек.скетчерс вы где свое лицо потеряли????
- Дар'я Ш***
В описі вказано - товар веганський: виготовлений повністю з перероблених матеріалів.
Запах розвіявся при першій же годині носіння - я придбала цей товар і задоволена. Зручні і виглядають симпатично. І ще - пишаюсь тим, що вони екологічно дружні- з переробленої сировини.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Брала на 39 размер 38,5 подошел идеально . Очень легкие .
- Недостатки:
- Не нашла
- Наталия М***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Быстро протерся задник. Качество ужассное. Барахло.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасснон качество
- Інна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Кросівки сподобалися,рекомендованим розміром був 39,5,я взяла 40 і він сів ідеально,легенькі,відчувається при ходьбі амортизація
- Валентина Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40
Дуже гарні. Рекомендую.Я в захваті від них.
- Галина С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37.5
Брала крассовки 39,5 идеально подходит на размер 40 у кого широкая ножка с косточкой,очень мягкие и удобные!!!Розетке отдельное спасибо за доставку!!!