- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40
Дуже дякую!
Тувлетний столик дуже сподобався!!!
Завдяки розміткам на виробі та відеоінструкції все зібрали без проблем.
Я замовила завчасно (тому що продавцю потрібен час щоб виготовити виріб) тому отримала все вчасно, без проблем.
Дитина в захвоті!
РЕКОМЕНДУЮ!!! - Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40
Красивий ніжно рожевий столик чудово підходить для дитини , якби кріпили одразу направляючі шухляд було б взагалі супер
- Достоинства:
- Красивий, невеликий, гарний колір
- Недостатки:
- Довге очікування
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Цвет: Белый. Ширина: 60. Глубина: 40
1 лютого я замовила. Швидко зі мною зв'язалися, заплатила і чекаю замовлення. На 8 день я пишу де моє замовлення. Вони сказали, що працюють не генераторах!!! Хіба це виправдання??? Зараз багато хто працює на них!!!!Можна людей попереджувати скільки буде виготовлення??? Щоб ви розуміли я не замовляла під свій розмір!!! 19 числа прийшла смс, що доставили до відділення!!! В дитини було день народження, думала скласти поки дитина буде у школі, прикрасити, коли не так сталося як гадалося... Але саме цікаве- чоловік на другий день забрав замовлення, розкривши на пошті на щоб подивитися в якому стані дзеркало... Все таки це такий товар, що може побитися... Інструкції товару не було, провірити що входить до комплекту нереально!!! Вдома приїхавши - почав чоловік складати, а там немає деяких деталей. Дзвонимо-, немає відповіді. Дочекавшись- вона питає чи дивилися на пошті??? Щоб дивитися треба хоч вкладувати інструкцію!!! На фото одне, а в дійсності в комплект не входить поличка!!!!Тому будьте уважні при замовленні і всі деталі питайте!!! Немає слів... Розчарована дуже!!!!!
- Достоинства:
- Швидко зв'язалися
- Недостатки:
- Не вчасно доставили, характеристика не відповідає товару
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40
Мав дуже неприємний досвід при покупці у цього продавця.
По перше строки доставки в додатку Розетка вказано 2- 4 дні,після мінімальної передплати коли перераховані, терміни збільшується до 10 днів і більше
По друге товар бракований, кривий не відповідає опису
По третє прийшов не повний комплект
По четверте менеджер свідомо вводить в оману що до доставки не достатніх комплектуючих.Тільки після дзвінка в службу підтримки Розетка,було відправлено недостатній елемент.- Достоинства:
- Недостатки:
- Один великий недолік
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40
Дуже вдячна за столик. Колір ніхний, рожево-фіолетовий. Дуже акуратно зроблений. Зручний та простий в збиранні. Прийшов добре запакований, жодної подряпини не було. Консультант Наталія ввічлива та професійна. Видно по роботі з кліентами, шо фірма дорожить своєю репутацією. Бажаю колективу Меблі Номакс подальших успіхів в такий непростий час.
- Достоинства:
- Красивий, зручний, гарне освітлення
- Недостатки:
- Жодного не знайшла
- Продавец МебліНомакс
Дякуємо, що замовили саме у нас! Ми дуже раді, що вам сподобалось
- Соловей І***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40
Придбав для дитини столик — доставили вчасно, прийшов уже наполовину змонтований (петлі, шухлядки були встановлені). Менеджер постійно підтримував зв’язок, уточнював, чи все гаразд, а також надіслав інструкцію та відео з процесом збирання в Telegram.
Склав за 30 хвилин — усе зрозуміло та доступно. Задоволений покупкою!- Достоинства:
- оперативно, доступно, інформативно, якісно. Столик легкий у збиранні — рекомендую!
- Недостатки:
- Не має
- Продавец МебліНомакс
Дякуємо,що замовили саме у нас!! Нехай наш виріб приносить вам задоволення))
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Цвет: Белый. Ширина: 60. Глубина: 40
Дуже гарний столик. Класна якість
Рекомендую- Продавец МебліНомакс