Отзывы покупателей о Туалетный столик с зеркалом и подсветкой для макияжа 180/70 Белый

Код:  513204274
Оценка пользователей 3.71/5
  • Ірина Т***

Дуже дякую!
    Тувлетний столик дуже сподобався!!!
    Завдяки розміткам на виробі та відеоінструкції все зібрали без проблем.
    Я замовила завчасно (тому що продавцю потрібен час щоб виготовити виріб) тому отримала все вчасно, без проблем.
    Дитина в захвоті!
    РЕКОМЕНДУЮ!!!

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40

Красивий ніжно рожевий столик чудово підходить для дитини , якби кріпили одразу направляючі шухляд було б взагалі супер

Достоинства:
    Красивий, невеликий, гарний колір
    Недостатки:
    Довге очікування
  • Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Цвет: Белый. Ширина: 60. Глубина: 40

1 лютого я замовила. Швидко зі мною зв'язалися, заплатила і чекаю замовлення. На 8 день я пишу де моє замовлення. Вони сказали, що працюють не генераторах!!! Хіба це виправдання??? Зараз багато хто працює на них!!!!Можна людей попереджувати скільки буде виготовлення??? Щоб ви розуміли я не замовляла під свій розмір!!! 19 числа прийшла смс, що доставили до відділення!!! В дитини було день народження, думала скласти поки дитина буде у школі, прикрасити, коли не так сталося як гадалося... Але саме цікаве- чоловік на другий день забрав замовлення, розкривши на пошті на щоб подивитися в якому стані дзеркало... Все таки це такий товар, що може побитися... Інструкції товару не було, провірити що входить до комплекту нереально!!! Вдома приїхавши - почав чоловік складати, а там немає деяких деталей. Дзвонимо-, немає відповіді. Дочекавшись- вона питає чи дивилися на пошті??? Щоб дивитися треба хоч вкладувати інструкцію!!! На фото одне, а в дійсності в комплект не входить поличка!!!!Тому будьте уважні при замовленні і всі деталі питайте!!! Немає слів... Розчарована дуже!!!!!

Достоинства:
    Швидко зв'язалися
    Недостатки:
    Не вчасно доставили, характеристика не відповідає товару
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40

Мав дуже неприємний досвід при покупці у цього продавця.
    По перше строки доставки в додатку Розетка вказано 2- 4 дні,після мінімальної передплати коли перераховані, терміни збільшується до 10 днів і більше
    По друге товар бракований, кривий не відповідає опису
    По третє прийшов не повний комплект
    По четверте менеджер свідомо вводить в оману що до доставки не достатніх комплектуючих.Тільки після дзвінка в службу підтримки Розетка,було відправлено недостатній елемент.

Достоинства:
    Недостатки:
    Один великий недолік
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40

Дуже вдячна за столик. Колір ніхний, рожево-фіолетовий. Дуже акуратно зроблений. Зручний та простий в збиранні. Прийшов добре запакований, жодної подряпини не було. Консультант Наталія ввічлива та професійна. Видно по роботі з кліентами, шо фірма дорожить своєю репутацією. Бажаю колективу Меблі Номакс подальших успіхів в такий непростий час.

Достоинства:
    Красивий, зручний, гарне освітлення
    Недостатки:
    Жодного не знайшла
    • Продавец  МебліНомакс

Дякуємо, що замовили саме у нас! Ми дуже раді, що вам сподобалось

• Соловей І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МебліНомакс. Ширина: 60. Глубина: 40

Придбав для дитини столик — доставили вчасно, прийшов уже наполовину змонтований (петлі, шухлядки були встановлені). Менеджер постійно підтримував зв’язок, уточнював, чи все гаразд, а також надіслав інструкцію та відео з процесом збирання в Telegram.
    Склав за 30 хвилин — усе зрозуміло та доступно. Задоволений покупкою!

Достоинства:
    оперативно, доступно, інформативно, якісно. Столик легкий у збиранні — рекомендую!
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  МебліНомакс

Дякуємо,що замовили саме у нас!! Нехай наш виріб приносить вам задоволення))

• Катя Б***

Дуже гарний столик. Класна якість
    Рекомендую