Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Соевый наполнитель для кошачьего туалета MiMi CAT TOFU с ароматом вишни, 12 л / 5,4 кг (4820276110298C)

• Отзывы про товар продавца MAO & K
  • Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Объем 1 упаковки: 12

За свою стоимость хороший наполнитель! У нас три кота, один большой закрытый лоток. Наполнителя хватает примерно на 12-14 дней. . На ежедневной основе они едят только сухой. Если даём котам влажный корм - то наполнитель расходуется быстрее.

Аромат наполнителя приятный, ненавясчивый, конечно, если они по очереди сходят по большому - то вонь будет стоять жуткая. Но в обычное время запаха нет, ещё ни одни гости не жаловались, чтобы у нас воняло кошачьей мочой и т. д. (коты стерилизованы)

Достоинства:
    Качество и стоимость
  • Мирослава Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Объем 1 упаковки: 6

Взагалі не вбирає вологу,не комкується,через це важко прибирати.При чому,що аналогічний наповнювач з зеленим чаєм -чудовий. Не розумію чому така різниця. Можливо залежить від ароматизатора,а можливо від чогось іншого,але мій досвід використання цього наповнювача негативний

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконує свої функції
    • Продавец  MAO & K

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що використання даного наповнювача залишило у Вас негативні враження. У магазині MAO & K ми намагаємось пропонувати лише якісні товари, але, на жаль, ефективність може відрізнятися залежно від партії або індивідуальних умов використання. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження постачальнику для подальшого аналізу.

• Атамас О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Объем 1 упаковки: 12

Лучший из наполнителей тофу, который доводилось пробовать. Упаковки хватило на 2 недели.

• Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Объем 1 упаковки: 12

Чудовий наповнювач. Пахне не приторно, чого я боялася трохи, не всі коти різкий запах сприймаюсть. А цей наповнювач - те, що треба. Буду замовляти ще )

• Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Объем 1 упаковки: 12

десь три тижні користуюсь наповнювачем. якість чудова. завжди користувалась дорожчим соєвим та час від час замовляла більш бюджетні варіанти спробувати. і кожного разу це був провал. окрім цього, я знайшла свій більш бюджетний варіант.
    єдина різниця - не такий стійкий ароматизатор, а так і грудкується прекрасно, не перетворюючись на кашу, і запах маскує, і в воді розчиняється. і цього наповнювача вдвічі більше за ту ж ціну, яку я платила за інший. для мене це дуже актуально, адже лоток в кішки розміром з пральну машинку х)