Отзывы покупателей о Кресло-шезлонг раскладное садовое WCG FCB-S01PP с подушкой и матрасом, серый, 178×66×30 см, нагрузка 150 кг
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Не поклали матрац
- Продавец WGroup
Доброго дня! Матрац у комплекті є та відправляється у вакуумній упаковці, тому в складеному вигляді може бути не одразу помітним. Будь ласка, ще раз уважно перевірте вміст упаковки. Якщо матраца все ж немає — повідомте нам, і ми обов’язково вирішимо ситуацію.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Просто неймовірний! Нарешті випробували на природі - зручний, симпатичний, якісно зроблений, чудовий шезлонг! Дарували на день народження мамі, їй дуже сподобався!
- Достоинства:
- Зручний, багато положень, матрац та подушка
- Недостатки:
- Немає!
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Гарний шезлонг
Доброго дня, Валерію!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що шезлонг Вам сподобався. Бажаємо приємного та комфортного відпочинку!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Де матрац?за що платити такі гроші?
Доброго дня, Аліно!
Матрац до цього крісла відправляється у вакуумній упаковці, тому в складеному вигляді він може бути досить компактним і не одразу помітним серед вмісту коробки.
Будь ласка, перегляньте ще раз уважно всю упаковку та комплектацію товару. Якщо матрац все ж не знайдеться — напишіть нам у чат із продавцем, і ми перевіримо ситуацію по Вашому замовленню.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Чекав довго прийшов без матрацу
- Достоинства:
- Описання не відповідає дійсності
- Недостатки:
- Доставка довга не відповідає опису дуже не приємно
- Продавец WGroup
Доброго дня, Ігорю!
Просимо вибачення за ситуацію, що склалася, та за доставлені незручності.
Матрац до шезлонга вже відправлено Вам окремо за наш рахунок. Нам прикро, що замовлення було доставлено не в повній комплектації, і ми зробили все необхідне, щоб якнайшвидше вирішити це питання.
Дякуємо за розуміння.
З повагою, команда WGroup
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup
В загальному крісло не погане, але і не без недоліків. Відсутнє положення звичайного крісла, є лише 4 положення ділянки для ніг. Відчутна недостатня довжина крісла, ступні банально звисають при моєму зрісті 182 см. Але треба визнати, що і більшість крісел мають стандартну довжину 175 см. І не зрозуміле таке покриття підлокотників? Чому не зробити їх просто гладкими? Чи це масажна ділянка для долоней :) ?
- Достоинства:
- На початках користування виглядає добротною конструкція крісла.
- Недостатки:
- Недостатня довжина, відсутнє положення спинки для зручності при читанні, незрозуміла рефльона поверхня підлокотників.
- Продавец WGroup
Доброго дня, Сергію! Дякуємо Вам за детальний відгук.
Нам важлива Ваша думка, адже такі зауваження допомагають краще розуміти очікування покупців. У цій моделі конструкцією передбачено регулювання положення секції для ніг, а загальна довжина крісла відповідає заявленим характеристикам у картці товару.
Щодо підлокотників — рельєфна поверхня передбачена виробником для зручнішого контакту та меншого ковзання рук під час користування.
Дякуємо, що відзначили добротність конструкції. Сподіваємось, крісло буде зручним у використанні та прослужить Вам довго.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Купила цей шезлонг на подарунок мамі, для саду та й взагалі для дому. Обирала за відгуками та зовнішнім виглядом. Все як на фото, виглядає якісно та добротно. Легко складається/розкладається, є багато положень для комфортного сидіння, з регулюванням положення для ніг. Дуже задоволена й вже й наші друзі побачили та собі також замовили :)
Дуже швидко доставили, дякую, респект!- Достоинства:
- Наявність матрацу, подушки, якісно вироблено
- Недостатки:
- Не знайшла, й сподіваюся - не знайдемо :)
- Продавец WGroup
Дякуємо Вам за такий детальний і приємний відгук!
Раді, що крісло-шезлонг WCG виправдало очікування, сподобалося мамі та стало зручним подарунком для саду й дому. Нам дуже приємно, що Ви відзначили якість, комфорт, наявність матраца й подушки, а також швидку доставку.
Бажаємо приємного відпочинку та довгого користування! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- Раїса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Чудове крісло, за свої кошти! 118 кг витримує Зручне, матрац також доволі хороший, не плаский.
- Достоинства:
- Зручне, легко складається/розкладається
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец WGroup
Доброго дня!
Дякуємо вам за такий детальний відгук Дуже раді, що крісло вам сподобалось і повністю виправдало очікування.
Користуйтесь із задоволенням, і звертайтесь — завжди раді допомогти!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Мені зручно і комфортно.
- Достоинства:
- Можна перетворити на спальне місце
- Недостатки:
- Бракує третього положення. Просто як крісло , щоб щось читати або в'язати.
- Продавец WGroup
Ми щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що крісло-шезлонг WCG є для Вас зручним і комфортним, а також що Ви оцінили можливість використовувати його як спальне місце. Ваше зауваження щодо положень спинки обов’язково візьмемо до уваги.
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Швидка доставка,якість хороша,реальний кайф
- Достоинства:
- Зручність
- Продавец WGroup
Ніно, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що крісло-шезлонг WCG FCB-S01PP вам сподобалось, а доставка була швидкою. Дуже приємно, що ви відзначили хорошу якість та зручність.
Бажаємо приємного відпочинку і справжнього комфорту!
- Лина П***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Дуже сподобалось
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що крісло-шезлонг вам сподобалося. Бажаємо комфортного відпочинку та лише приємного користування!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Зручне крісло, все влаштовує
- Продавец WGroup
Щиро дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що крісло-шезлонг WCG виправдало Ваші сподівання і забезпечує комфорт під час відпочинку. Сподіваємось, воно довго приноситиме задоволення від користування.
- Свтлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Сам шезлонг відповідає заявленому опису. Витримує вагу 117кг. Зручний, легкий. Швидко складається- розкладається. Матрас не відповідає опису, наповнювач - відріз синтепону, товщиною 3 см,не кульки холофайберу. Фото і опис продавця не співпадає з реальним матрасом, що погіршилося враження від покупки. В цілому крісло гарне комфортне, аби не обман з наповнювачем матрасу.
- Достоинства:
- Комфортне, витримує вагу 117 кг. Для зросту 184см підходе.
- Недостатки:
- Не відповідальність наповнювача матрасу, вдвічі тонше в реалі.
- Продавец WGroup
Добрий день. Товщина матраца відповідає дійсності . Матрац відправляється у вакуумному пакеті для дешевшого транспортування. йому потрібний час для того щоб він розпростався, або можна розпрасувати після розпакування з пакету.