- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Зручне, просте в використанні.
- Достоинства:
- Складається, можна перевозити в машині.
- Недостатки:
- Поки відсутні.
- Продавец WGroup
Доброго дня!
Дякуємо вам за відгук Дуже раді, що крісло вам зручне та виправдало очікування.
Користуйтесь із задоволенням, і звертайтесь — завжди раді допомогти!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Супер крісло
Доброго дня!
Дякуємо вам за відгук Дуже раді, що крісло вам сподобалося.
Користуйтесь із задоволенням, звертайтесь — завжди раді допомогти!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Крісло сподобалось,відповідає опису. Цілком задоволена.
- Продавец WGroup
Дякуємо Вам за покупку та позитивний відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені якістю та зручністю крісла-шезлонга WCG. Користуйтесь із задоволенням.
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Дуже зручне крісло, задоволена
- Достоинства:
- Шезлонг дуже зручний
- Продавец WGroup
Дякуємо Вам за відгук та вибір нашого товару. Раді, що крісло-шезлонг виявилося для Вас зручним і Ви залишилися задоволені покупкою.
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Окейно
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Немає підставки для кави де купити?
- Продавец WGroup
Доброго дня, Костянтине!
Дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що крісло-шезлонг вам сподобалося.
Підставка для кави не входить у комплектацію цієї моделі та окремо до неї не передбачена. Але можна використовувати універсальні навісні або приставні тримачі/столики для садових меблів, які підбираються окремо за розміром.
Бажаємо приємного користування!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Дуже зручне крісло.
- Продавец WGroup
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що крісло-шезлонг WCG FCB-S06PP виявилося зручним для вас. Бажаємо приємного відпочинку та комфортного користування!
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Заказали кресло, описание и фото соответствует реальности, легко складывается и раскладывается, удобное.
Я и муж довольны покупкой, рекомендую!- Достоинства:
- Вес, устойчивость, материал
- Продавец WGroup
Дякуємо за відгук і за те, що поділилися враженням!
Раді чути, що крісло-шезлонг виправдав ваші очікування і виявився зручним у користуванні. Ми стараємося, щоб опис і фото максимально відповідали реальному товару, тому приємно знати, що ви це відзначили.
Бажаємо вам комфортного відпочинку, а крісло нехай служить довго та приносить тільки приємні моменти!
- Данил В***Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Все супер
- Продавец WGroup
Ми дякуємо Вам за відгук та високу оцінку товару. Нам приємно знати, що крісло-шезлонг повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за довіру до нашої продукції.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: WGroup
Брала чоловіку на рибалку.Дуже задоволений.Друзі просили посилання, де купити)Вага чоловіка 120кг.Крісло витримало
- Достоинства:
- Зручно, міцне
- Продавец WGroup
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що крісло-шезлонг сподобалося і виправдало довіру. Ми завжди прагнемо, щоб продукція WCG поєднувала комфорт, міцність і надійність у кожній деталі.