Отзывы покупателей о Кресло-шезлонг раскладное садовое WCG FCB-S06PP с подушкой и матрасом, чёрный, 178×66×30 см, нагрузка 150 кг

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Зручне, просте в використанні.

Достоинства:
    Складається, можна перевозити в машині.
    Недостатки:
    Поки відсутні.
    • Продавец  WGroup

Доброго дня!
      Дякуємо вам за відгук Дуже раді, що крісло вам зручне та виправдало очікування.
      Користуйтесь із задоволенням, і звертайтесь — завжди раді допомогти!

• Андрій К***

Супер крісло

Доброго дня!
      Дякуємо вам за відгук Дуже раді, що крісло вам сподобалося.
      Користуйтесь із задоволенням, звертайтесь — завжди раді допомогти!

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Крісло сподобалось,відповідає опису. Цілком задоволена.

• Продавец  WGroup

Дякуємо Вам за покупку та позитивний відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені якістю та зручністю крісла-шезлонга WCG. Користуйтесь із задоволенням.

• Анна З***

Дуже зручне крісло, задоволена

Достоинства:
    Шезлонг дуже зручний
    • Продавец  WGroup

Дякуємо Вам за відгук та вибір нашого товару. Раді, що крісло-шезлонг виявилося для Вас зручним і Ви залишилися задоволені покупкою.

• Костянтин Д***

Окейно

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Немає підставки для кави де купити?
    • Продавец  WGroup

Доброго дня, Костянтине!
      Дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що крісло-шезлонг вам сподобалося.
      Підставка для кави не входить у комплектацію цієї моделі та окремо до неї не передбачена. Але можна використовувати універсальні навісні або приставні тримачі/столики для садових меблів, які підбираються окремо за розміром.
      Бажаємо приємного користування!

• Олена К***

Дуже зручне крісло.

• Продавец  WGroup

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що крісло-шезлонг WCG FCB-S06PP виявилося зручним для вас. Бажаємо приємного відпочинку та комфортного користування!

• Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Заказали кресло, описание и фото соответствует реальности, легко складывается и раскладывается, удобное.
    Я и муж довольны покупкой, рекомендую!

Достоинства:
    Вес, устойчивость, материал
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  WGroup

Дякуємо за відгук і за те, що поділилися враженням!
      Раді чути, що крісло-шезлонг виправдав ваші очікування і виявився зручним у користуванні. Ми стараємося, щоб опис і фото максимально відповідали реальному товару, тому приємно знати, що ви це відзначили.
      Бажаємо вам комфортного відпочинку, а крісло нехай служить довго та приносить тільки приємні моменти!

• Данил В***

Все супер

• Продавец  WGroup

Ми дякуємо Вам за відгук та високу оцінку товару. Нам приємно знати, що крісло-шезлонг повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за довіру до нашої продукції.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Брала чоловіку на рибалку.Дуже задоволений.Друзі просили посилання, де купити)Вага чоловіка 120кг.Крісло витримало

Достоинства:
    Зручно, міцне
    • Продавец  WGroup

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що крісло-шезлонг сподобалося і виправдало довіру. Ми завжди прагнемо, щоб продукція WCG поєднувала комфорт, міцність і надійність у кожній деталі.