Отзывы покупателей о Моющий робот для пола INTELEGENT AUTOMATIC BRUSH MOPPER 619 мощность всасывания 2000 Па время работы 120 минут

Оценка пользователей 1.86/5
  • Отзывы про товар продавца Комфортні оселі
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Товар не качественный даже не какой. Полностью не отвечает своим параметрам их вообще не существует то что указанно в описание. Не покупайте. Сутки стоит на зарядке не может проехать метра.

• Продавец  Комфортні оселі

Добрий день, Олександре! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою. Описана вами ситуація може свідчити про технічний брак конкретного пристрою.
      Ми цінуємо свою репутацію та якість товарів, тому готові оформити повернення або обміняти робот-пилосос на справний. Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки для швидкого вирішення цього питання.

Вибачте за незручності!

• Тарнавська Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

По факту свою функцію не виконує.

Недостатки:
    Не прилягає до підлоги, не миє
  • Порозов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

"Бігає"безсистемно , протирає підлогу, не пилососить. Заряду на 50 кв.м хватає.

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Не зовсім безкорисна річ.але Але ЗОВСІМ НЕ ВІДПОВІДАЄ зображенню в презентації товару - НІЯКОЇ ємкості для води там нема взагалі -- Воду лити на підлогу й на мочалку.. Електрична щітка її прожене, потовчеться - потім просто зібрати шваброю. В принципі, як щітка - працює. Особливо після заміна акума. А його міняти легко! Можна не чекати 6 годин заджання а міняти. Еа колекика надів шматки вело камери - стала жвавішою. ... Як іграшка піде.

Достоинства:
    Кицьки її не бояться. В принципі, як щітка - якось працює. Особливо після заміна акума. А його міняти легко! Можна не чекати 6 годин заджання а міняти.
    Недостатки:
    На третину дорожча ні на те заслуговую. НЕ відповідає зображенню
    • Продавец  Animal Towns

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за ваш розгорнутий відгук та зворотний зв’язок щодо роботи пристрою. Нам дуже шкода, що виникло непорозуміння щодо конструкції моделі та її функціоналу. Якщо товар не відповідає вашим очікуванням, ви завжди можете зв’язатися з нами для обговорення варіантів повернення або обміну на модель з іншими характеристиками.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T

Жахливо! Відправили не той що на сайті так ще не відразу запрацював!

• Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T

Написано в описі:
    1. «керування з телефону», по факту його немає, інструкції по експлуатації теж.
    2. «Потужність всмоктування: 2000 Па.
    • Обʼєм контейнера для сміття: 600 мл.
    • Обʼєм резервуара для води: 350 мл.» знов таки немає жодного контейнера! Ні для води, ні для сміття.
    3. Робот ПИЛОСОС- це те що всмоктує сміття, а по факту купила просто тряпку на колесах, нічого не прибирає просто мокра тряпка рандомно хаотично їздить по теріторії, вічно бʼється в стіни та предмети, немає жодного датчика як написано в описі!
    Просто гроші на вітер! Не рекомендую купляти.
    Дуже не задоволена товаром!

Достоинства:
    Недостатки:
    Всі що тільки є! Жахливий товар за 800 грн.
  • Ульяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Товар не соответствует описанию характеристик
    Покупать не советую

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GodnoShop

Х***я,х****й, хоть бы в подарок ещё одну тряпку дали,вообщем для детей которые любят по играть в семью. Не убирает,а просто шумно лазить по квартире. Не советую. Ге..

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    100процентов лохотрон