Отзывы покупателей о Противопаразитарный ошейник СУПЕРИУМ Блокер для кошек и собак, 35 см
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую нашийник цього бренду вже другий рік: він гарно діє та захищає весь сезон. Раніше купувала для собак великий розмір (70 см), а цього разу взяла для котика, який живе на вулиці. Минуло 3 дні з моменту, як одягнула: всі блохи загинули, кліщів немає, чухатись котик перестав. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Діє, ціна
Катерино, вітаємо!
Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарного нашийника SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.
- Радіон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює!!!
Радіоне, вітаємо!
Нам шкода, що препарат не виправдав ваших очікувань. На при застосуванні відповідно до інструкції нашийник SUPERIUM Блокер забезпечує додатковий захист проти паразитів до 7 місяців. Оскільки на ефективність можуть впливати різні фактори, нам важливо детально розібратися саме у вашому випадку. Будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00).
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює
Дмитро, вітаємо!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail
На вид прикольний,гарно виглядає,з приводу якості поки не можу нічого сказати,тільки почали носити,відпишусь пізніше
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав перший раз 5шт, якісні нашийники, котам допомогло, другий раз взяв по акції 2шт, прийшли гарно запаковані, але без лікарських засобів, чистий ошийник з запахом резини
- Достоинства:
- Якщо з лікарськими засобами, то хороша якість
- Недостатки:
- При другому замовленні прийшли чисті, без лікарства, обидва
Миколо, вітаємо!
Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарного нашийника SUPERIUM Блокер. Ми хочемо детальніше розібратися в ситуації. Будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію відділу якості 0 800 30-01-04 або напишіть у Viber +380674644303. Працюємо з пн по пт, 09:00–18:00.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На даний час мені все подобається.Брала цю новинку для своєї вереднючої кицюні.Нашийник працює,бліх немає,кліщі не чіпляються,хоча вона цілими днями бігає по вулиці.Має специфічний запах,але він не заважає киці,бо попередні нашийники вона всі стягувала з себе.
- Достоинства:
- Дійсно працює
Маріє, вітаємо!
- Янина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail
Этой фирмы мы ещё не брали. Подачи ошейника, Я аж обалдела, как премиум класс.
- Достоинства:
- Подача товара.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Продавец WD Retail
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail
Якісний товар.
- Продавец WD Retail
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: WD Retail
Вже друге купую своїй киці такий нашийник.
Якість себе виправдала!
Щей український виробник .
Дякую за якість !- Продавец WD Retail
- борис м***Продавец: Rozetka
за свої кошти непотріб
- Достоинства:
- працює з блохами. але це не точно
- Недостатки:
- з іксодами не працює - пес приносить їх щодня. нашийник на собаці 15+ діб
Борисе, вітаємо!
Нашийник насамперед блокує можливість самого укусу та прикріплення паразита. Для максимальної ефективності перевірте, чи щільно нашийник прилягає до шкіри (має проходити два пальці). Нам важливо розібратись у вашій ситуації — будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00).
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коробка гарної якості, але нашийника в середині не було!
- Недостатки:
- Пустий бокс
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашийник працює
- Достоинства:
- Не потрібно купляти кожен місяць краплі
Ольго, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарного нашийника SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.
- Озимай В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже швидка доставка ,розетка 10/10
Продукт запакований в “пупирку» та має залізний кейс (можливо використовувати під дрібнички)
Сам нашийник в герметичному пакуванні,е сліди білого кольору ,але в інструкції зазначено що це норма.Запах не їдкий. Форма нашийника то щось дуже інноваційне,бо майже всі звичайна стрічка.Е можливість підрізати під розмір вашого улюбленця,надійний фіксатор та в цілому форма дуже оригінальна. Захищає від Іксодових кліщів а саме головне що і відлякую !
Собака з легкістю одягла.- Достоинства:
- Продукт унікальної форми та має дієві речовини проти іксодового
- Недостатки:
- Не знайшов
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитного нашийника SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.