- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пазл. Дуже насичений сюжет, і багато персонажів, тому збирати зручно.
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро вдячні вам за відгук, ми раді,
що вам сподобався наш пазл
Будемо очікувати на ваші наступні замовлення,
гарного вечора вам)
- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже кльовий пазл, приємно збирається. Вдала і дотепна ілюстрація, достатньо строката, без великих монотонних фрагментів. В 4 руки, збирається за вечір-два.
- Достоинства:
- - Хороша якість
- Прекрасний сюжет
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук, ми раді що вам сподобався наш пазл :)
- Мочук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пазли надійшли з помнятою коробкою і пошкодженням заводського пакування. На зауваження про це і що подарунковий вигляд пошкоджено оператор у відділенні сказав, що це не проблема і немає причин відмовлятися. Засмучує, що такий стан і через наближення свят вже немає можливості обмінювати, а ще ставлення працівників розетки до таких ситуацій.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрі пазли
- КаринаПродавец: Rozetka
дуже крутий пазл! цікавий сюжет
Представник постачальникаСтараємось для вас!
дякуємо за відгук :)
- MariaПродавец: Rozetka
Чудова якість пазлів і цікаво розглядати деталі, поки збираєш. Вже не перші пазли від Orner, завжди очікую нові картинки. Рада, що тепер є і на 1000 елементів, можна трохи ускладнити процес збирання, кому на 500 замало було))
- Достоинства:
- гарна якість, красивий дизайн
- Недостатки:
- СофіяПродавец: Rozetka
Дуже рада, що пазл з моїм улюбленим містом нарешті появився в ORNER, як завжди якість на висоті!!!
Представник постачальникаДякуємо за відгук! :)
- Анастасия Ж***Продавец: Rozetka
Це вже не перший пазл від цього виробника, який я придбала. Завжди красиві малюнки, складати цікаво, якість хороша! Рекомендую
- Достоинства:
- Гарні малюнки, 1000 елементів
- КатяПродавец: Rozetka
- Достоинства:
- Чудовий пазл, як завжди якість на висоті!