Отзывы покупателей о Пазл ORNER «Серия 90-х. Сериалы и фильмы» A4 1000 элементов

• Андрій

Чудовий пазл

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

Вітаємо:)Дякуємо з відгук, ми радіємо, що пазл приніс вам задоволення!

• Кратік А***

Чудовий пазл, склали в трьох десь за 3-4 год.

Достоинства:
    Цікаве зображення, є що порозглядати

добрий день!
      чудово, ми раді що вам все сподобалось :)

• Юлія Б***

Я не знаю як оцінювати.
    Товар прийшов добре упакований, все гаразд.
    Але доставка від Розетки - це був жах.
    Замовлення було оформлене 13.11, написали, що 17.11 буде. 18го зранку оновлюю сайт, а в мене вже пише, що доставка буде 20.11. І про це навіть ніхто не повідомив. В підтримці, як завжди, "вибачте, нам прикро". Пазл планувався на 19те на подарунок, але ж то лише мої проблеми. І 20го також ніхто не доставив і про затримку не повідомив. 21го,нарешті, доїхали. Сервіс Розетки скотився. Це вже не перша проблема і нікого це не бентежить. У них одна відповідь на все - "вибачте, нам прикро". Пожалкувала, що замовила тут, від продавця Розетки. Сподівалась на відповідальний сервіс, а, виявилось, що вони не зацікавлені вже в своїй репутації.

Недостатки:
    Доставка

• Олена К***
    Продавец: Rozetka

Дуже цікавий пазл для тих хто з 80-90х, багато спогадів. Сам пазл збирається легко, бо багато різних кольорів і перзонажів. Рекомендую для коллективного збору з друзями, допоможе круто провести час з теплими спогадами дитинства чи юнацтва)

Достоинства:
    Яскравий, цікавий, легко збирається
    Недостатки:
    Деякі персонажі занадто відверті, діти не зрозуміють

Добрий вечір!
      Дякуємо за ваш відгук, ми дуже раді що вам сподобався пазл :)