Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Озонатор воздуха Lehmann ALLOY 60 000 mg/h

• Александр М***

Усе добре працює.

Дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити знову серед наших клієнтів. Гарного користування !

• Иван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies

Працює добре, потужно. Звичайно тут немає 60г/година (всі продавці суттєво завищують цей показник), але озон виробляє гарно. Я розраховував, що цей прилад дає 7-14г/г, бо його потужність 140Вт, а один Вт дає 0,5-1г, виходячі з цієї потужності включив його на 30хв роботи у кімнаті на другому поверсі будинку та закрив там двері, однак вже через 10 хвилин запах озону дуже відчувався на першому поверсі, тому всім довелося вийти. Концентрація газу, у кімнаті де він працював, була дуже висока, навіть протигаз не повністю допомагав. Приладом задоволений.

• Продавец  ForBabies

Дякуємо за детальний та зважений відгук!
      Раді чути, що озонатор виправдав Ваші очікування та показав високу ефективність і потужність у роботі. Ви дуже точно описали реальні можливості приладу та власний досвід використання - це буде корисно й іншим покупцям. Бажаємо й надалі ефективного та безпечного користування!

• Игорь Ф***

Задоволений

• Продавец  ForBabies

Ігоре, дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що товар сподобався. Нехай слугує!

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies

Все добре працює, таймер також, озон також генерує добре, але чомусь не було кабелю живлення в комплекті, він стандартний, як для компʼютера, але все ж довелось його окремо купляти.

Достоинства:
    Гарно генерує озон
    Недостатки:
    Не було кабелю живлення в комплекті
    • Продавец  ForBabies

Олексію, дякуємо за Ваш відгук. Раді чути, що озонатор працює добре та Ви задоволені його ефективністю. Щодо кабелю живлення — дійсно, він не входить до комплекту поставки, оскільки модель розрахована на використання зі стандартним кабелем. Дякуємо, що обрали нас, і бажаємо ефективного користування приладом!