Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Чехол TPU GETMAN Liquid Silk Full Camera для Samsung Galaxy A33 5G Синий / Midnight Blue

Есть в наличии

Звичайний зручний чохол

Недостатки:
  • Юзик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StilePhone. Цвет: Dark Green

До кольору вже звикла, нормальний, але треба щоб продавець попереджав, що є відмінності фактичного кольору в наявності від заявленого фото з сайту.

• Продавец  StilePhone

Дякуємо за ваш відгук! Колір чохла може незначно відрізнятися від того, що ви бачите на екрані, залежно від налаштувань монітора чи телефону, і ця інформація вказана в описі товару. Ми завжди намагаємося показати товар у найкращому вигляді, але розуміємо, що на фото не завжди можна передати точний відтінок. Сподіваємося, що інші характеристики чохла вам сподобались!

• Юзик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StilePhone. Цвет: Dark Green

Нормальний кейс, але колір не такий як заявлено, він набагато темніший. Як для військових. Взагалі до того, що на фото йому дуже далеко. Не подобається взагалі.

• Продавец  StilePhone