Отзывы покупателей о Платье S серый цвет (11104)
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Зеленый
Платье чудове
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Колір не персиковий, як на фото, а пильно-рожевий. Але, на мій погляд, так навіть краще.
- Достоинства:
- зручна ы тепла
- Недостатки:
- не знайша
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Бордовый
чудова сукня
- Достоинства:
- сидить як на фото, тепле, якісно пошите
- Недостатки:
- не знайша
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Синий
Все гуд, але на зріст 165 виглядає значно коротшим, ніж на фото моделі
Соответствует
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Фиолетовый
Сукня тепла, красивий колір, добре пошита. Але якість тканини середня: через пару тижнів починають з'являтись ковтунці, після делікатного прання їх стає ще більше.
- Достоинства:
- Красивий колір, тепле
- Недостатки:
- Швидко з'являються ковтунці
Соответствует
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бордовый
Брала на розпродажі.
Розмір XL на мене завеликий, але це був єдиний розмір в навності. Трішки підшила.
Дуже-дуже тепле, м'яке на дотик. Я б сказала, що це дуже вдалий варіант для повсякденного плаття за холодну пору року.- Достоинства:
- Тепле, м'яке
Соответствует
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Юлия З***
Який зазвичай ви носите розмір,хочу замовити і вагаюсь з розміром? Дякую
- Степан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бордовый
Тепле, мяке
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Підійшло
- Достоинства:
- Якість, розмір співпадає...
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ОльгаПродавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Синий
Сукня на один раз, бо теряє вигляд, зразу почала кашлатиться.
Не рекомендую.
Або виробнику треба подбати якість тканини.- Достоинства:
- Гарний колір, фасон, тканина тепла, приємна на дотик
- Недостатки:
- Якісь тканини жахлива, через тиждень стала кашлатитисьсь
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бордовый
Тепла сукня
- Достоинства:
- Тепла
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Плаття на флісі, доволі плотне. Чекаю зиму щоб зацінити
- Катырева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Фиолетовый
ДЯКУЮ!
- Достоинства:
- Тепло, модно, комфортно. ДЯКУЮ!
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Лариса С***Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бордовый
Доброго вам дня мені до в подоби ця сукня але немає мого розміру , мій розмір М як буде сповістіть будь ласка мене я одразу тоді зроблю це замовлення. Дякую.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Сиреневый
Колір додає свіжості, молодості. Класно виглядає і зручне.
- Достоинства:
- Тепле, приємне до тіла.
- Недостатки:
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Фиолетовый
Все сподобалось, розмір підійшов
- Недостатки:
Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Зеленый
Платье спортивного стиля, теплое, приятное к телу, стильно и удобно.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Серый
Тканина хороша. Розмір відповідає. Розмір S підійшов на параметри 88х70х88, але в талії вільного крою. Однак вперше стикнулася з тим, що нова річ має такий жахливий запах чи то ліками, чи якоюсь хімією. У іншому випадку напевне сукню я би повернула через той запах, але сукня потрібна була терміново. Навіть після першого прання запах повністю не зник. Якби не запах поставила би 5 зірочок.
- Достоинства:
- Тепла сукня, хорошої якості, не змінює форму після прання, швидко сохне
- Недостатки:
- Жахливий запах
- Богдан Г***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Зеленый
всі переваги перекреслює яксть тканини - дуже швидко з'явились катишики і машинка для стржки не допомагає..... Викинуті гроші нажаль...
- Достоинства:
- тепле, гарний крой
- Недостатки:
- дуже погана якість тканини
Соответствует
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Зеленый
Гарне, тепле, дуже м'якеньке. Відповідає розмірній сітці виробника. Із мінусів - сильно кошлатиться, вже після першого використання помітно. Електризується, потрібно користуватися антістатиком.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Мятный
Сукня на перший вигляд красива, але виявилась дуже жахливою на якість. Після другого прання можна викинути.
Тканина дуже погана, уся в катишках. Єдине, справді тепла... Дуже неприємне враження від покупки- Достоинства:
- Тепла
- Недостатки:
- Жахлива якість тканини
- Дубченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
На 92/72/100 розмір L сів чудово, вільно, не обтисле, плечі на місці. Якість гарна, хоча, буде скатуватися, скоріш за все. Але то буде потім)
- Достоинства:
- Вигляд, якість
- Недостатки:
- Поки не бачу)
- Минаева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Мятный
Сукня красива, тепленька, але після першого прання з'явились катишки
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Зеленый
Якісне - нитки ніде не стирчать, ніякого браку, але кошлатится...
дуже тепле, гарно виглядає, все як на картинці. Розмір підійшов, проблем не має)
Але дуже гарно магнітить до себе усю шерсть- майте на увазі, якщо в когось тваринки - усе буде видно.- Достоинства:
- Гарне, тепле, зручне
- Недостатки:
- Кошлатится, гарно збирає на собі шерсть
- София Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Синий
Взагалі сукня гарна, фасон гарний, але через тиждень на рукавах почало кашлатитися. Так що тканина не дуже.
- Достоинства:
- Колір, фасон
- Недостатки:
- Кашлатитися тканина
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Бордовый
Приємне до тіла. Гарний колір.
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Темный серый
Очень стильное платье. Размер подошёл. Идеально село по фигуре. Хорошее качество. Тёплое. Покупкой очень довольна)))
- Достоинства:
- Стильное. Тёплое. Хорошее качество.
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Мятный
Це друге плаття. Перше купувала пару років тому. Цілком задоволена: тепле і катишки не з'явились. Замовила собі інший колір. Думаю, що буде так само гарно носитись. Розмінна сітка відповідає. Брала XL, розмір підійшов.
- Ирина П***Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бордовый
На фото смотрится намного лучше,..
Отказ.- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Никакое
- Богдана Х***Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Мятный
Плаття тепле, гарне, але маломірить як мінімум на 1,5 розміри
- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Маломірить, тому мені не підійшло.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый
удобное
- Достоинства:
- комфортно
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Дуже приємна на дотик. Зручна.
- Достоинства:
- Тепле та зручне.
- Недостатки:
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Зеленый
Тканина не якісна
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Синий
Тепле і приємне до тіла
- Достоинства:
- Тканина приємна до тіла
Соответствует
- Лариса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Бордовый
Плаття хорошої якості. Тепленьке. На свій xl брала 3xl
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Дякую щиро мені сподобалося
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бордовый
Не рекомендую
- Достоинства:
- Гріє
- Недостатки:
- Кошлатиться, низька якість