- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В наборе не хватило двух тарелок.
Свяжитесь пожалуйста- Достоинства:
- Все отлично. Только двух тарелок не хватает)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір прийшов швидко, завдяки доставки НП, комплектація якісна та відповідає опису, дерев'яний кейс зроблений якісно, . Обирався на подарунок - всім сподобався!
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дерев'яний кейс дуже практичний, шампури щільно фіксуються в ньому і нічого не бовтається
- Ваня Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампури гострі, як бритва, міцні. Кейс х хорошого дерева, міцний, відчувається, що прослужить довго. Весь набір виглядає солідно і дорого.
- Достоинства:
- в наборі все є нічого докупляти не треба
Добрий день, Іван! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це був ідеальний презент на дн для мого тата. Каже, що тепер шашлик готувати одне задоволення.
- Достоинства:
- Бистра доставка.
Добрий день, Валентино! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір.