Отзывы покупателей о Двойная стойка вешалка для одежды и обуви Loft Rack TW-606 напольная стальная с полкой, крючками Black

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Замовлення прийшло дуже швидко. Якість гарна, укомплектовано повністю. Велика стійка, можна розмістити дуже багато одягу. Рекомендую!

Достоинства:
    Надійність
    • Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Все супер, зібрати було легко, стоїть надійно.

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Стійка супер, вмістка, стійка та складається легко

Достоинства:
    Якісна, кріплення надійне, для зборки все є
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  VMP

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

заоволена якістю стійки, збирається легко, все було в комлпекті

Достоинства:
    чудова
    Недостатки:
    пластикові гачки
    • Продавец  VMP

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

стійка якісна, вся металева, окрім гачків, вони пластикові. Збирається досить швидко, головне не перетягнути гвинти, щоб не зламати нічого.

Достоинства:
    метал

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Гарна та зручна стійка. Задоволена покупкою