- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
За якість товару повідомити не можу, купував на подарунок.
- Достоинства:
- Вічливий, висококваліфікований консультант. Швидка доставка. Відповідність комплектації.
- Недостатки:
- Відсутність інструкції українською мовою.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Гарне обслуговування, швидко спакували і вислали. Сервісом задоволений.
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Після замовлення на Розетці, дуже швидко зателефонував представник магазину і все уточнив ввічливо і приємно , швидка доставка.
Підключилися навушники швидко зрозуміле керування обох навушників. - ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
навушники Anker купую вперше. на свою ціну звучать дуже чудово, в вухах тримаються прекрасно.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Хороший, якісний звук
Приємно вразила ємність батареї - Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Навушники супер. Брала на подарунок дитині дуже задоволений.
- Продавец Electroters
Алло, дякуємо Вам за відгук та довіру до нашого магазину! Дуже приємно що навушники стали чудовим подарунком для дитини і залишили хороші враження) Anker Soundcore P20i створені для комфортного щоденного використання, а сучасні технології забезпечують насичене звучання та велику автономність) В нас широкий асортимент бренду Anker, тому Ви легко зможете підібрати оновлення і для себе ;-) Ми на зв'язку!
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Гарні навушники за таку ціну, відмінна робота менеджера. Все чітко і вчасно
- Ксения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Чудові навушники! Також раджу продавця
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Хорошие наушники за свою цену. Быстрая обработка заказа и отправка. Рекомендую
- Продавец Electroters
Яно, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Ваша рекомендація –це найкраща мотивація! Нехай навушники дарують чистий, насичений звук і роблять кожен день ще приємнішим - вдома, на роботі чи в дорозі)
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Доставка швидка, запаковано дуже якісно. тільки почав користуватися, тому про якість навушників пізніше.
- Продавец Electroters
Тарасе, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування та лише позитивних емоцій) Ми завжди прикладаємо максимум зусиль аби наші клієнти отримати не тільки якісний товар, але й відмінний сервіс) Будемо раді до співпраці в майбутньому!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Класнi навушники, гарний звук, зручні, довго тримають заряд. Покупкою задоволення, окремо сподобався файний менеджер, швидка доставка
- Достоинства:
- Гарні, зручні, приємна ціна
- Недостатки:
- Поки що не бачу
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Відмінний звук, працює без нарікань
- Продавец Electroters
Сергію, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Бажаємо, щоб улюблена музика завжди звучала яскраво, а користування навушниками приносило щоденно задоволення) Приємно що обрали поштомат - робимо доставку зручною для Вас) Очікуємо на Вас знову за хорошими покупками)
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Бездротові навушники працюють відмінно, стабільне з’єднання, гарний звук .Дуже задоволена) покупкою.
- Продавец Electroters
Тетяно, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Це був класний подарунок з Вашої сторони) Продукція Anker відома своєю якістю та підтримує найсучасніші технології) Переглядайте наш каталог - Ви знайдете цікаві пропозиції для себе теж)
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Хорошие наушники, хороший звук , отличный бас , быстро доставили
- Продавец Electroters
Вікторіє, дякуємо з Ваш відгук та покупку! Бажаємо насолоджуватися улюбленими треками і повною мірою відчути якість звучання кожного ритму! Переглядайте наш каталог - у нас є ще чимало ґаджетів для Вас) Ми на зв'язку ;-)
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Працюють чудово, підключаються легко, повністю відповідають своїй ціні.
- Продавец Electroters
Дмитре, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Приємно що оцінили переваги навушників та обрали наш магазин) Бажаємо довго насолоджуватися комфортним звучанням) Очікуємо на нові замовлення!)
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Дякую за навушники!Все класно,дизайн і комплектація!Окрема подяка консультанту,дуже класно все роз'яснив і швидко відправив!
- Достоинства:
- Всі
- Продавец Electroters
Маріє, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Приємно що навушники Anker Soundcore P20i справили на Вас гарне враження - їхня легкість, стильний дизайн та якісна комплектація створені для щоденного комфорту) Окрема подяка за теплі слова на адресу нашого менеджера) Нехай ваші улюблені треки звучать ще яскравіше, кожен ритм надихає на нові звершення, а музика супроводжує у щоденних пригодах і чудових моментах життя!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Брав на подарунок, отримувач залишився нууу дуже задоволений)!
Круті фушка.- Достоинства:
- Ціна та звучання!
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Продавец Electroters
Олександре, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Дуже приємно знати що подарунок Anker Soundcore P20i справив гарне враження) Ми завжди готові допомогти з вибором і підготувати ще більше класних пропозицій для Вас)
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Замовлення отримав швидко, поки все влаштовує
- Продавец Electroters
Віталію, дякуємо Вам за покупку та відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування. Працюємо так, щоб клієнт обов'язково повернувся за новим замовленням) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат! Будемо раді до співпраці в майбутньому!
- Олеся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Замовила бездротові навушники Anker Soundcore P20i та залишилась дуже задоволена.
Навушники комфортні, легкі, звук чистий і приємний, заряд тримається довго. Підключення швидке, працюють стабільно. Для щоденного використання - ідеальні.
Окремо хочу відзначити менеджера магазину — проконсультував дуже ввічливо й професійно, допоміг розібратися з моделями та вибрати оптимальний варіант. Приємне спілкування та якісний сервіс.
Рекомендую і товар, і магазин!- Продавец Electroters
Олесю, щиро дякуємо за Ваш чудовий, детальний відгук та покупку! Бажаємо, щоб кожен день з навушниками приносив задоволення та гарний настрій, а їхні можливості допомагали максимально насолоджуватися музикою та аудіо-контентом) Ми дуже цінуємо фідбек від наших клієнтів) Ваш досвід - це найкраще підтвердження якості товару та сервісу) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат, яка має багато переваг) Сподіваємося що разом з покупкою ми змогли передати і частинку позитивних емоцій) Ваша рекомендація допоможе наступним клієнта зробити покупку без зайвих вагань ;-)
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Круті навушники. Класно грають, не фальшивлять, глибокий та обʼємний звук. Просто кайф. Обслуговуванням дуже задоволена, зробили гарантію на пів року. Все супер. Дякую
- Продавец Electroters
Олександро, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Нам дуже приємно що сервіс залишив позитивні враження! Наша робота ґрунтується на професійних навичках та з повагою до кожного покупця) Ваші відгуки - це найбільша нагорода та мотивація! Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат) Обов'язково повертайтесь за чудовими покупками та новими емоціями ;-)
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Гарний звук!
- Продавец Electroters
Олександре, дякуємо за покупку та Ваш відгук! ! Бажаємо приємного прослуховування улюблених треків) Переглядайте усі наші товари, а ми очікуємо на Ваші нові замовлення)
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Гарні навушники за невелику ціну
- Продавец Electroters
Вадиме, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо тривалого та стабільного користування) Переглядайте наш каталог, є ще чимало гаджетів, які можуть Вас зацікавити) Ми на зв'язку
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Рекомендую до замовлення
- Достоинства:
- Чудовий звук, відносно недорогі
- Продавец Electroters
Ігоре, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування Вашій близькій особі) В нас широкий асортимент бренду Anker, тому Ви легко зможете знайти оптимальний варіант для себе теж) Ми на зв'язку!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Наушники супер,хорошее качество,не пожалел что купил!
И магазин супер,продавец оперативно отправил наушники и дал консультацию!- Достоинства:
- Качественные наушники,отличный звук
- Недостатки:
- Их нет!
- Продавец Electroters
Павле, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Приємно що Ви класно оцінили навушники та нашу роботу! Ми завжди прикладаємо максимум зусиль аби наші клієнти отримати не тільки якісний товар, але й відмінний сервіс) У випадку виникнення питань - ми на зв'язку!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
За свою ціну дуже якісні навушники, хороший звук, якісно зроблені. Гарний продавець, душе швидко зв'язався, оформив і відправив.
- Достоинства:
- Навушники, продавець.
- Продавец Electroters
Євгене, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ми цінуємо фідбек від наших клієнтів, це допомагає нам слідкувати за тенденціями та підбирати кращий продукт для наших покупців) Бажаємо приємного користування та очікуємо на нові замовлення ;-)
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Дуже гарні навушники, якісний звук як для свого сегменту і для своєї ціни. У співвідношенні ціна і якість ці навушники випереджають конкурентів однозначно.
Дякую магазину за оперативність і швидку доставку до пункту видачі Розетки. Після замовлення на маркетплейсі Розетки, дуже швидко зателефонував представник магазину і все уточнив ввічливо і приємно, за що окремо вам дякую.
Підключилися навушники швидко, без вагань інтуїтивно зрозуміле керування обох навушників. Звук чіткий і чистий як по високіх частотах, так і по низам. При збільшені гучності як на диво частоти тримае добре не перемішує в кашу чі в хрипіння, збірка на вигляд здпеця якісною, міцною без люфтів і заусениць пластика.
Висновок: якісний товар за котрий не шкода віддати такі гроші.
Чудовий магазин і якісний сервіс і обслуговування клієнтів, буду ще купувати в майбутньому. А магазину бажаю тільки процвітання і багато клієнтів.- Достоинства:
- Ціна і якість, шумопоглинання, чотири мікрофона, тривалий час на одному заряді, волого захист, швидке налаштування, не випадають з вуха при активному відпочинку.
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец Electroters
Павле, дякуємо за покупку та Ваш крутий відгук! Це Ваууу) Нашій команді дуже приємно що без жодних нагадувань Ви так яскраво висвітлили дану модель та нашу роботу! Щиро бажаємо тривалого користування) Ми вже оцінили, а наші наступні клієнти будуть в захваті) Працюємо з натхненням для наших покупців! Переглядайте наш каталог, ми з радістю відповімо на Ваші запитання та підготуємо індивідуальну пропозицію)
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Доволен как товаром, так и продавцом. Продавец принял заказ быстро, буквально в первые полторы минуты. Позвонив и уточнив все условия, отправил в тот же день на завтра. Доставка по Новой почте - бесплатная.
Сами наушники меня вполне устраивают, хороший товар в разделе 30$, тут глупо ожидать что-то серьезного. Из своих предпочтений: брал с отчётливыми низкими частотами специально, потому любителям более размеренного АЧХ посоветовал бы искать что-то другое, так как яркие басы - это субъективщина.- Продавец Electroters
Дмитре, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування та лише позитивних емоцій від покупки) В нас широкий асортимент бренду Anker, тому в майбутньому зможете обрати для себе чудовий варіант з нашого каталогу, а ми підготуємо цікаві умови для Вас) Ми на зв'язку)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Навушники супер: чудова якість звучання, простота в підключенні, зручна посадка у вусі.
- Достоинства:
- Зручні, чистий звук, гучність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Electroters
Юліє, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Радіємо що Ви оцінили ключові переваги даних навушників) Anker створюють якісний та зручний продукт, в основному перевищує очікування клієнтів від покупки) Бажаємо Вам насолодитись відмінним звуком та з головою поринути у музичний світ ;-) Переглядайте наш каталог - будемо раді до співпраці в майбутньому)
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Навушники просто чарівні — звук кристально чистий, кожен трек звучить ніби наживо.
Компанія спрацювала ідеально: швидко відповіли, допомогли з вибором, все пояснили простими словами. Відправили того ж дня, а упакували так акуратно, що відразу зрозуміло — тут дбають про клієнтів.- Достоинства:
- Чистий, об’ємний звук із глибокими басами. Швидка обробка та відправка замовлення. Надійне та охайне пакування. Ввічливе та уважне ставлення до клієнта.
- Недостатки:
- не знайшла жодного, залишилися лише приємні враження від покупки.
- Продавец Electroters
Анастасіє, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Радіємо що замовлення Вам довподоби) Нам дуже приємно за теплі та щирі слова! Завжди дбаємо про відмінний результат) Ми обов'язково винагородимо менеджера ;-) А Вам бажаємо ніжного звуку та тривалого користування) У випадку виникнення питань - ми на зв'язку)
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Купував для дружини. З брендом знайомий(сам маю модель soundcore note i), тому розумів що очікувати від нових. Якість звуку радує, швидко підключаються, з вух не випадають)
Навіщо платити більше?)- Достоинства:
- Якість звуку, автономність, ціна
- Продавец Electroters
Вадиме, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Поточна модель дуже гарно себе зарекомендувала та вона відповідає потребам дружини, але в нас широкий асортимент бренду Anker і кожен може підібрати під себе, як для дитини так для спортсменів та студійні варіанти) Нові моделі підтримують сучасніші технології: адаптивне шумопоглинання, нові кодеки для покращення відтворення звуку, різноманітні захисти, напр. від агресивної дії поту при активностях, триваліша автономність! Кожна модель вартує своїх коштів) Зараз в нас поповнення в серії "P" на найновішу модель, тому радимо на майбутнє теж до неї придивитись) Бажаємо тривалого та якісного користування ;-)
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Крута річ! Повністю відповідає опису!
- Достоинства:
- Якість, Звук, Вартість
- Продавец Electroters
Євгене, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Радіємо що Ви задоволені як процесом купівлі так і замовленням) Бажаємо приємного користування! Переглядайте каталог - у нас є інші цікаві ґаджети для Вас ;-) Дякуємо що обрали нашу пропозицію!
- Мария Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Навушниками задоволені. Звук дійсно крутий! Зручні, гарно тримаються у вухах. Клас!!
Продавець ввічливий, запропонував найзручніші умови доставки і оплати. Дякую- Достоинства:
- Гарний звук
- Продавец Electroters
Маріє, дякуємо за покупку та Ваш блискавичний відгук! Бажаємо тривалого та якісного користування дитині як для відпочинку так і для навчання) В нас широкий асортимент бренду Anker, тому Ви з легкістю зможете підібрати оновлення і для себе теж) Ми завжди дбаємо про високий рівень обслуговування та якісних консультацій, тому Ваш фідбек є найкращою винагородою для нас) Ми на зв'язку)
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Покупкою задоволений, товар якісний. Дуже сподобалась швидка доставка, та менеджер котрий передзвонив через 10 хв після замовлення і відправка в той же день замовлення. Це топ!
- Достоинства:
- Ціна, гарний товар.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Electroters
Олександре, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо приємного користування та з головою поринути у музичний світ) Від швидкості нашої роботи дуже залежить кінцевий результат, тому ми робимо усе можливе, щоб клієнти були задоволені та обов'язково повертались за новою покупкою і за новими враженнями)
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Black
Брала на подарунок татові, він задоволений
- Достоинства:
- Чудовий звук, зручний мобільний застосунок зі зручною кастомізацією
- Продавец Electroters
Тетяно, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Бажаємо батькові якісної та тривалої роботи навушників) В нас широкий асортимент Anker, Ви без проблем зможете підібрати товар для себе теж) У випадку виникнення питань - ми на зв'язку)
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: White
Хочу окремо подякувати продавцю за професіоналізм і щире бажання допомогти покупцю. Мені не просто відправили, те що я вибрала, а якісно проконсультували, допомогли чітко визначити запит до характеристик товару, запропонували швидший метод доставки, ніж той що я спочатку обрала і супроводжували протягом всього процесу. Мене дуже тішить, що є продавці, які щиро вкладають стільки власного ресурсу задля надання якісної послуги. Ви круті! Дякую
- Продавец Electroters
Олено, дуже дякуємо за такі теплі та щирі слова і звичайно за покупку! Усій нашій команді дуже приємно що остання пара з партії цього кольору потрапила в надійні руки і до покупця, яка самостійно і без прохань залишила крутий фідбек! Ваші старання оцінять наші наступні клієнти та зможуть здійснити замовлення без жодних вагань! Ми завжди прикладаємо зусилля аби наші покупці отримати більше, ніж просто товар, але й частинку цінності та обов'язково повернулись до нас за наступною покупкою) Очікуємо на Ваші нові замовлення)
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Цвет: Blue
Хороші навушники, швидка доставка
- Продавец Electroters
Надіє, дякуємо за покупку та відмінну оцінку навушників! Бажаємо приємного та тривалого користування Вашій близькій особі! Переглядайте усі наші товари, будемо раді до співпраці в майбутньому)