- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Чудова іграшка)))
- Достоинства:
- Все працює,є зручний додаток у смартфоні
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Панель просто супер
- Продавец SKYTOPIX
Дякуємо за Ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням- ссылка
- Павло Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Все працює. Відправили швидко.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
панелька просто супер!
Минув місяць як я запустила рекламну кампанію на цій LED панельці, результати просто приголомшливі. 50% доходу протягом місяця.
у мене своя кав'ярня, біля мене ще 4 кав'ярні, а люди ті самі, я щодня створюю нову акцію і запускаю на панельку (добре, що тут можна писати будь-які креативи),
наприклад, сьогодні у мене до капучино йде цукерка в подарунок!
тому рекомендую!
як рекламний банер панель себе виправдала!- Достоинства:
- Заворожуючі оченята
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Спонтанно зробила покупку, але за фактом дуже задоволена, зараз я можу особливим чином віддячувати людям на дорозі! А якщо хтось мені сигналить, то я можу показати що за кермом дівчинка і це чудово)
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец SKYTOPIX
- Елеонора Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Купила чоловікові в подарунок Лед очі на авто, із сином швидко встановили та потайки приєднали до смартфону. Чоловік уранці був дуже радий такому подарунку, грався з ними наче дитина. Недарма кажуть - найдивовижніші перші 40 рочків хлопчика))))
- Достоинства:
- Креативно та сучасно, привертає увагу)
- Недостатки:
- Жодних недоліків
- Продавец SKYTOPIX
Дякуємо за Ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
тепер в моєї гарнюні (автівки) є ОЧІ!
інші водії звертають увагу, посміхаються!
в наш час трохи радості мені та іншим!
крутезна штука, дякую!- Достоинства:
- Викликає посмішки
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец SKYTOPIX
- Єгор С***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
навіть не думав що так легко все підключити!
просто відсканував QR-код, встановив додаток і все!
далі інтуітивно зрозуміло, хочеш текст пиши хочеш малюй, хочеш очі!
хочеш дорожні знаки, чи будь які інші позначки додавай!
я грався мабуть 2 години як дитина!
едине що зрозумів, то що краще одразу дві купувати, тоді очі будуть просто ВАУ!- Достоинства:
- легке застосування, яскраві кольори