- Зведений відгук із відкритих джерелЯк один із найкомпактніших лазерних пристроїв на ринку, HP LaserJet Pro M140W Wi-Fi (7MD72F) став популярним рішенням для власників невеликих квартир та домашніх офісів.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники пристрою відзначають вражаючий показник first page out, адже перша сторінка виходить уже за 8 секунд після старту.Користувачі мобільних девайсів задоволені роботою через додаток HP Smart, який дозволяє миттєво сканувати документи в PDF і друкувати через AirPrint без зайвих дротів.Деякі покупці попереджають про чіп-блок, оскільки динамічний захист системи блокує неоригінальні картриджі, змушуючи витрачатися на дорогі розхідники HP 141A.У відгуках часто згадують про незручність ручного дуплексу та зернистий скан, що стає помітним під час копіювання при поганому освітленні.Переваги: мінімальні габарити, швидкий старт друку, стабільний Wi-Fi з функцією самоочищення, зручний мобільний застосунокНедоліки: блокування неоригінальних чіпів, відсутність автоматичного двостороннього друку, малий лоток для паперу, шумний CIS-сканер
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Все підійшло,якісний товар
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2
Швидко відправили.
Прийшов в оригінальному пакуванні.
Компактний.- Достоинства:
- Окрім розміру покищо не виявив.
- Недостатки:
- Якась морока з підключенням.
Як через wifi.так і через Bluetooth.
А usb в комплекті не має!
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Чудовий принтер. Не шумний. Доставка була вчасна .
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаєм і надалі приємного користування принтером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Добрый вечер! Хочу оставить свой негативный отзыв об этом принтере. Мало того что тонер в катридже закончился уже через неделю не напечатавши этих 300 страниц, а еще нигде не указано, что этот товар по акции и через неделю надо платить 2 евро за неделю. А новый катридж стоит 2500 грн. Не рекомендую!!!
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Картридж закінчився не надрукувавши навіть 300 сторінок (звичайний текст та розмальовки для дитини)
- Достоинства:
- Компактний, гарна якість друку
- Недостатки:
- Реальний ресурс картриджа втричі менший ніж офіційно заявлений.
- Роман
У характеристиках же написано, що у комплект постачання входить «чорний тонер-картридж HP LaserJet (ресурс: 300 сторінок)». А сам картридж, якщо він повністю заправлений, має ресурс 950 ст. Читати уважніше треба.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
За свою ціну це напевно найкращий принтер. Перед цим брав xerox 3020bi. Так от, це небо і земля. Мало того що це ще й БФП, він красивий, шустрий і на порядок якісніший за ксерокс. Докупив кабель юсб (він коштує 100 грн), розпакував принтер, ввімкнув, підʼєднав кабель юсб до принтера й macbook air і відразу напечатав. Простіше не уявити. Хоча на старіший принтер HP встановлював драйвер ще. Сканер так само працює відразу з коробки.
Додаток не встановлював і вайфай поки не буду використовувати, тому не знаю, чи стабільно працює. Картридж чипований, питав у майстрів стосовно нього, кажуть перезаправляють і принтер мав би працювати. Побачимо.- Достоинства:
- Якісні матеріали, сучасний вигляд, швидка робота, якісний друк
- Недостатки:
- За свою ціну поки що взагалі не бачу
- VolodymyrS
Що там із перезаправкою?
- Роман
Після перезаправки працює чудово. Правда на корпусі блимає лампочка, що картридж порожній, але це не заважає. Надрукував уже більше 500 сторінок.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
БФП приїхав швидко , невеликих розмірів , легко встановити програму додаток для роботи на мобільний телефон за допомогою інструкції яка додається та кьюар коду , гарно друкує , можливо обійтись і без компʼютера та ноутбука маючи лише телефон .
- Достоинства:
- Компактний , можливо закачати додаток на телефон , друк через wi-fi
- Недостатки:
- Не має
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Чудовий пристрій, компактний, швидкий, дуже задоволена
- Наталія М***
Підкажіть чи заправляли вже його? Чи не виникало після цього проблем в роботі пристрою?
- Пан Б*** СумиПродавец: WASHOPIK
Чудовий принтер! Дякую!
- Продавец WASHOPIK
Спасибі за відгук та оцінку! Бажаєм і надалі приємного користування принтером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.