Отзывы покупателей о Очищаючий гель для обличчя Facial Cleanser Gel 150 мл BARBERS (91602)

Код:  514721989
  • Єгор В***

Юзаю раз в сутки. Все устраивает

Достоинства:
    Освежает
    Недостатки:
    Не увидел
  • Владислав С***

Чудовий гель)

Достоинства:
    Досить мало треба для того щоб вмити фейс
  • Дарина

Купувала на подарунок, брат вже мав крем із цієї серії. Взяла йому ще гелі для вмивання, класно пахне, делікатно очищує - раджу

Достоинства:
    Класно очищує
  • Мері

У чоловіка суха шкіра. Користується цим гелем вже більше 2 місяців і дуже задоволений. Гель взагалі не сушить та якісно очищує шкіру!

• Марина М***

Гелем для вмивання користується чоловік вже близько місяця. Ніяких зауважень не має, засіб добре очищує та не сушить шкіру обличчя

• Денис

Майже місяць користуюсь, чудовий гель, чистить після важкого дня коли на тебе назбиралось купа усього. Не подразнює

Достоинства:
    Супер гель
    Недостатки:
    Не виявив
  • Світлана М***

Купила чоловікові , то він задоволений . Гель гарно піниться , не пересушує , а навпаки гарно зволожує шкіру та очищує.

• Даша Ж***

Вирішила замовити цей гель для чоловіка, за рекомендацією подруги. Чоловік задоволений , користується кожного дня. Гель гарно піниться, делікатно очищає від забруднень. Після використання шкіра матова, але не стягнута. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не помітили
  • Максим О***

Раніше не користувався гелями для обличчя, але дівчина подарувала і я вирішив спробувати. Прикольний засіб, шкіра ніби дихає після використання.

• Вікторія

Купила цей гель для вмивання для свого чоловіка і тепер хочу поділитися враженнями. Мій чоловік не дуже схильний до використання різних засобів для догляду, але цей гель йому сподобався з першого разу.

Гель добре піниться, і важливо, після вмивання шкіра виглядає чистою і не відчувається стягнутості або сухості.

Рекомендую всім, хто шукає якісний і ефективний засіб для очищення шкіри.

• Олена

Вирішила привчати чоловіка до правильних умивалок))) від цього гелю в захваті, гарно очищує шкіру, приємно пахне

• Нікіта

Я відгуки зазвичай не пишу. Але тут хочу похвалити нашого українського виробника. Гель добре очищує мою проблемну шкіру. І найголовніше прозорий, вмився і нічого на обличчі не лишилось

Достоинства:
    Хороша ціна і якість
  • Марія Г***

Купила чоловіку, він в захваті. Гель добре очищує та не пересушує шкіру. Класно, що українські компанії почали робити якісну косметику.

Достоинства:
    Не сушить, зручне та дуже стильне упакування
  • Василь К***
    Продавец: Rozetka

Норм гель