Отзывы покупателей о Детский надувной круг 59260(Yellow) желтый 76см
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: EN SERIO!. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
Коло нормальне, але вислали не той колір що замовляла.
- Продавец EN SERIO!
Вітаємо Оксано. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що якість товару вас задовольнила.
Прикро, що отриманий колір не відповідав вашим очікуванням. Хочемо зазначити, що виробник може змінювати асортимент і відтінки кольорів залежно від партії поставки, тому фактичний колір товару не завжди повністю збігається з попередніми надходженнями. Дякуємо за ваше зауваження. Ми врахуємо його та й надалі будемо прагнути максимально актуалізувати інформацію про товар.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Красивый и целый круг. На море отлично лежала на нём)
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Бирюзовый
На даний момент ще не вдалося використати товар. Тому поки що оцінка лише за доставку і швидкість виконання замовлення. Дякую.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
Гарний колір, прозорий помаранчевий
Коло якісне!- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Альвіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Чудовий
- Достоинства:
- Для дитини 7 років чудово
- Недостатки:
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
Купили для поїздок на море. Вже було перше тестування. Дитина задоволена,сама легко надуває. Колiр дуже красивий,на водi тримає добре.
- Достоинства:
- Недорогий,красивий,компактний
Представник брендуПрийміть наші щирі подяки за ваш відгук! Ми щиро раді, що наша продукція виправдали очікування і Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваші детальні коментарі роблять нас ще більш рішучими у нашому розвитку. Ваш вибір нашої компанії є найвищою нагородою для нас. Ми обіцяємо зберігати високі стандарти та радувати Вас при кожній покупці.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Невірно вказано характеристики - максимальне навантаження 40 кг
Представник брендуДоброго дня,
Дякуємо за Ваше повідомлення.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EFFECT. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Салатовый
Отличный круг
- Продавец EFFECT
Дякуємо за ваш відгук
- Аня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Отличный круг, яркий и дети очень довольны.
- Достоинства:
- Для детей от10 лет и взрослому подходит
- Недостатки:
- Алена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
Хороший круг, быстрая доставка.
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
За ті гроші беріть, не пошкодуєте. Коло велике підійде як для дитини так і для дорослого.
- Достоинства:
- Ціна, розмір
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Іра М***
Діаметр отвору 76см, чи всього кола?
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Качественный круг!
- Достоинства:
- Дешовый.
- Недостатки:
- Нет.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Круг класний Дитина щаслива)
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Розовый
Хороший надувной круг, качество радует
- Достоинства:
- Дешевий
- анна д***Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
прочный круг, брала ребенку 9 лет,даже с запасом будет,видно из далека ,т.к. очень яркий цвет!
- Достоинства:
- ЯРКИЙ ЦВЕТ
- Bogdan A***Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Бирюзовый
Круг отличный!!!
- ВероникаПродавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Бирюзовый
Несколько лет пользуемся этим кругом, нареканий в использовании нет. Замечательный силикон не боится даже ракушек. Катаются все, от ребенка, до подростков. Швы очень хорошо спаяны, легко надувается и без насоса. В транспортировке занимает минимум места.
- Достоинства:
- Прочный
- Андрей А***
Подскажите, а какой внутренний диаметр круга?
- KenetyПродавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
ХОЧУ ЗАМОВИТИ ЕЛЕ НЕ ЗНАЮ ВНУТРІНЬОГО ДІАМЕТРУ ПІДСКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА)
Эксперт RozetkaДоброго дня, Kenety. Внутрішній діаметр - 22 см.
- ІсломПродавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Бирюзовый
Круг отличный брал для моря мнепонравилось
- Андрей С***Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): Ø 76. Цвет: Оранжевый
Нормальний круг за свої гроші
- Достоинства:
- Виконує свою функцію на 100%
- Недостатки:
- Не знайшли.