Отзывы покупателей о Подгузники для взрослых Joly 3 Large 8 шт

Оценка пользователей 4.32/5
  • Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер подгузников: XXL

Дякую за замовлення

• Арти М***

Гарна якість, гарна ціна.

Все добре, підійшло.

• Арти М***

Дуже швидка доставка, всього один день.

• Світлана Б***

Замовлення отримала задоволена.

• Світлана З***

Вже який раз замовляю ці підгузки, хороші, не протікають! Вагомою перевагою є розмір, оскільки важко знайти такий великий обʼєм.

Достоинства:
    Великий обʼєм, приємна ціна
  • Вікторія Т***

Я дуже не задоволена ,чому ви мене обманули і вислали інший розмір !!! Що мені з ним робити ,як вирішити це питання!!!

Достоинства:
    000
    Недостатки:
    Мені був потрібен розмір який був в моєму замовленні!!

• Марія

Великі та зручні

• Тетяна Л***

Ці памперси для дорослих дуже хороші.

• Галина Р***

Дуже якісний товар супер співпрацюють з покупцем оперативно

Достоинства:
    підопічні задоволенні якісними підгузками добре вбирають вологу приємні на дотик так і до тіла
    Недостатки:
    відсутні
  • Тетяна М***

Кращі із недорогих, що підходять для повних людей.

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Гарні підгузники, багато поглинають рідини.

• Елена В***

Рекомендую!

Достоинства:
    За таку ціну виконують свою роботу і навіть трішки більше.
  • Елена В***

Непогані.для лежачої людини витримують 6 годин.

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Все подгузники протекают.

Достоинства:
    Недостатки:
    Протекают

Доброго дня, Олександре!
      Мобливо потрібно підібрати інший розмір, L чи XL зі збільшеною здатністтю поглинання.

• Хоменко И***

Гарні памперси. Будемо брати щє

• Альбіна Т***

Хороші !

• ОЛЕКСАНДР П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Якісний матеріал та зручне кріплення для людини. Багаторазові ліпучкові кріплення людині по бокам. Мені подобається в ціновому сегменті.

Достоинства:
    Якісні та зручні
    Недостатки:
    Одноразові

Доброго дня. Дякую за Ваш відгук.

• Евгений С***

Дуже непогані підгузки за свою ціну, тримають досить непогано, серед того, що я купляв краще були лише топові Seni, але і коштують вони на порядок дорожче цих

Достоинства:
    Гарне співвідношення ціна/якість

Доброго дня.
      Дякую за відгук.
      Гарного дня та дозустрічі в Розетці.

• Наталия Щ***

Гарні підгузники.

• Валерій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вигідно з нами. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Користуємось більше року. В цілому хороший варіант за свою ціну. Доволі зручний крій, достатній розмір.

Достоинства:
    Досить добре поглинають вологу. Хороші липучки - без проблем дозволяють кілька разів
    Недостатки:
    Якщо рідини дуже багато, можуть не впоратись.Іноді (нечасто) трапляються не зовсім стандартного крою і з гірших матеріалів.
  • Сергей Г***

Я не дуже розбираюсь в підгузниках, передавав для батька в пансіонат, ніяких претензій і зауважень від персоналу не було.

• Александра

Пробовала несколько видов памперсов, пока что эти - лучшие.

Достоинства:
    Очень удобные застежки- липучки, их можно расстегивать и застегивать несколько раз ( чтобы, например, проверить, мокрый ли памперс)
    Вмещают достаточно, не протекают
  • Елена Г***

Полное не соответствие ...плохо очень

Сравнение на фото размеры и объемы одинаковые указанные на упаковке : Seni 4 и эти памперсы то же 4 (как на ребенка), не соответствует ни размеру ,ни объему заявленному на упаковке , разница очевидна , верните деньги ...

• ОЛЕКСАНДР П***

Рекомендую для покупки. Я уже заказал повторно на другом сайте. Качество и удобство использования. Липучки по бокам прикрепляются.

Достоинства:
    Качественный товар
  • Ольга

Самые лучшие подгузники, а перебробовали уже наверное все. Гораздо лучше чем Tena и Seni. А если ещё и брать по акции, существенная экономия средств.

Достоинства:
    Удобные застёжки, держат до 12 часов, не протекают.
    Недостатки:
    Нет.
  • Хелемский И***

Качество, продуманность. Физиологичные.

Достоинства:
    Качество, продуманность. Физиологичные.
    Недостатки:
    Цена
  • Владимир П***

Самые лучшие памперсы,не протекают до 12 часов

Достоинства:
    Удобные,не протекают
  • Римма С***
  • Шамиль М***

ОТЛИЧНЫЕ ПАМПЕРСЫ, ВЫДЕРЖИВАЮТ ДО 13 ЧАСОВ ПОЛЬЗОВАНИЯ.

Достоинства:
    13 ЧАСОВ ДЕРЖАТ.
    Недостатки:
    ПОМШНЕЙ ЗАСТЕЖКИ БЫ.
  • Оксана Т***

Нам підійшли, дякую Розетці і виробнику за цей товар. Значно полегшують догляд. Батько був не лежачим, але -немічним, не завжди розумів, коли треба своєчасно піднятися. Я вдавалася до «хитрощів»: чисту частинку підгузника відрізала акуратно і вставляла до нового при переодяганні. Так було надійніше. До 5год могла бути спокійною, по нашій ситуаціі і по моїх спостереженнях. Липучки тримають міцно, не рвуть покриття. Не парили тіло. Через це й зупинялася на цій моделі.

Недостатки:
    Не відмітила у користуванні
  • Lora D***

Одні із найкращих підгузок.

Достоинства:
    Багаторазові застібки. Тримають рідину добре
    Недостатки:
    Зависока ціна
  • Олена С***

Ранее уже покупала эти подгузники, влагу держали хорошо, а вот твёрдые выделение вываливались из подгузника. В этот раз очень недовольна подгузниками, протекают даже при небольшом количестве жидкости. То ли брак попался, то ли в принципе качество упало. Каждое утро приходится менять пеленки. Не рекомендую.

Достоинства:
    Удобная конструкция, хорошие липучки
    Недостатки:
    Протекают даже при небольшом количестве жидкости, твёрдые выделения вываливаются
  • Марина Б***

Подгузники замечательные!

Достоинства:
    Не протикают
    Недостатки:
    Нету
  • МОРОЗОВА Е***

Цена качество отличные.

Достоинства:
    Отличная впитываемость. Липучки несколько раз можно "застегивать". Другие марки не ьакие хорошие.
    Недостатки:
    Не нашла.
  • Виктория К***

Еще раз попробовала, держать как на 5-6 капель не больше((((

Достоинства:
    Не нашла
    Недостатки:
    Обман по количеству капель